Şimdi Ara

Onur Kıvrak’a İngiliz görücü..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İNGİLİZ DEVİ LİVERPOOL, ONUR İÇİN TRABZONSPOR’UN KAPISINI ÇALMAYA HAZIRLANIYOR..

İngiltere’nin önemli kulüplerinden Liverpol’da kaleci sorunu yaşanıyor..

Kalecileri Pepe Reina ve Jones Brad gibi oyuncularının yaşlanması ve kaleyi koruyan Reina’nın bel problemlerinin geçmemesi üzerine ara transfer döneminde Liverpool yönetiminin yeni kan arayışına girdiği bildirildi.
    Menajer Brendan Rodgers, kaleci transferi için düğmeye basarken, Yönetime, Onur Recep Kıvrak’ı adres gösterdi..

Alınan bilgilere göre Liverpool Yönetimi bu transfer için 12 milyon € yu gözden çıkarttı.

Onur Recep Kıvrak’ın geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada “sadece büyük kulüplere giderim” sözüyle Liverpool’u kast edip etmediği ise bilinmiyor..

Onur Kıvrak’ın menajeri ile Liverpool kulübünün temasa geçtiğide gelen bilgiler arasında..

Trabzonspor yönetimi böyle bir görüşme olduğu yönünde çıkan söylentileri yalanlarken, Şenol Güneş’in “Onur istemediği sürece hiçbir yere gitmez,eğer gitmek isterse kararına saygı duyarım ancak böyle bir düşüncesi yok dedi.”

Öte yandan Onur Recep Kıvrak’ın,Manchester United tarafından uzun süredir izlendiği, P.S.G ve İnter’in kulüplerininde takibinde olduğu kaydedildi..

Kaynak : Trabzonspor1967org

• 12 mılyon euro mu .

iyimiş.

çok severim kendilerini inşallah ileride parlar.
  • 12 çok ama yakışır Liverpool'a.
  • 12 çok...vermezler bence...7-8 e satılsın yerine tolga geçsin...gelen parayla da bi zahmet alper potuk alınsın artık
  • dogru haber olmadıgı belli oluyor.Onurun zaten sözleşmesinde 7.5 milyon euroya serbest kalır maddesi var.
  • doğru yada yanlış bilmem ama onur gibi bir kaleci bize gelmezseyurt dışına gitmesini isterim
  • Ben haberin en son paragrafindaki kısmı biraz kolpa buldum.Psg'de Sirigu,United'da De Gea ve İnter'de Handanovic varken Onuru oynatmazlar ve o kadar para vermezler.Onur eger illa gidecekse ayni Arda'nın izlediği yol gibi top klüplerin altındaki bir klübe kapağı atıp orada kendini kanitlamali.Ondan sonra gider zaten cogu yere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Reina nin son oynadigi maclara bakarsak Onur cok rahat kaldirir Liverpool'u.

• Loko öyle bir madde artık yok ;) tff ye gidebilirsin . Ayrıca Onur zaten gitmek istemiyor .Liverpool değerinin üstünde vererek kulübün aklını karıştırmaya çalışıyor gibi gözükse de resmi teklif yokmuş . Ama İnter bana da hikaye geliyor; AC Milan takip ediyor diye biliyorum. PSG yedek kaleci arayışındaymış . Man. U sakatlıktan sonra vazgeçmiş ama son performanslarıyla tekrar izleniyormuş diye biliyorum.

Tek gerçek resmi teklif gelmedikçe Onur'un konuşma yapmayacağı ve sessiz kalacağı , gönlünün Trabzonspor'dan yana olduğu büyük takım derken Real Madrid, Barcelona ve Man. U kastettiğinin de altını çizmek lazım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jar Jar Binks

Ben haberin en son paragrafindaki kısmı biraz kolpa buldum.Psg'de Sirigu,United'da De Gea ve İnter'de Handanovic varken Onuru oynatmazlar ve o kadar para vermezler.Onur eger illa gidecekse ayni Arda'nın izlediği yol gibi top klüplerin altındaki bir klübe kapağı atıp orada kendini kanitlamali.Ondan sonra gider zaten cogu yere

handanovic kiralık..fm 2013 ün yalancısıyım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: loko

dogru haber olmadıgı belli oluyor.Onurun zaten sözleşmesinde 7.5 milyon euroya serbest kalır maddesi var.

unal basgan halleder onu

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafats1967

Loko öyle bir madde artık yok ;) tff ye gidebilirsin . Ayrıca Onur zaten gitmek istemiyor .Liverpool değerinin üstünde vererek kulübün aklını karıştırmaya çalışıyor gibi gözükse de resmi teklif yokmuş . Ama İnter bana da hikaye geliyor; AC Milan takip ediyor diye biliyorum. PSG yedek kaleci arayışındaymış . Man. U sakatlıktan sonra vazgeçmiş ama son performanslarıyla tekrar izleniyormuş diye biliyorum.

Tek gerçek resmi teklif gelmedikçe Onur'un konuşma yapmayacağı ve sessiz kalacağı , gönlünün Trabzonspor'dan yana olduğu büyük takım derken Real Madrid, Barcelona ve Man. U kastettiğinin de altını çizmek lazım .

yanlış anlamayın!yalan haber çıkardınız demiyorum size.

Bizim yöneticilere sözleşmedeki 7.5 milyon euroluk madde sorulunca evet var yönünden Açıklama yapılmıştı.Ona istinaden bu madde var dedim.Gerçekten liverpool isterse gitmesi daha dogru olur kanaatindeyim.Orda kendini daha çabuk gösterir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zıp.Zıp

quote:

Orijinalden alıntı: loko

dogru haber olmadıgı belli oluyor.Onurun zaten sözleşmesinde 7.5 milyon euroya serbest kalır maddesi var.

unal basgan halleder onu

önce çilek işini halletsin
  • Türkiyenin en iyi kalecisi açık ara onur'dur

ne göbekli volkan, ne muslera. hiçbir 1 onur değil
  • Onur'un serbest kalma maddesi yok mu? Ne 12 milyonu?
  • inşallah giderde çakalların arasından kurtulur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.