Şimdi Ara

Önümüzde Kaza Oldu ! [ SS'li ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
4.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün lys için edremit'ten balıkesire doğru yol aldık. Sınavdan çıktık yol oldukça kalabalıktı. Yeni sıcak asfalt dökmüşlerdi tatile gelenler olduğu için herkes hız yapıyordu. Yolculuğa başladıktan 10dk sonra yanımızda Siyah Range Rover geçti.Normal hızdaydı.Biraz sonra trafik kitlendi.İnip yürüdüm arabadan bi baktım cenaze arabası ve Ambulans kafamı bi çevirdim range rover haşat olmuş. 2 tane 13 yaşında ikizler ve bir kişi ölmüş.Şuan hala elim ayağım tıtrıyor. O An Fotoğraf çekmek inanın aklıma gelmemişti.. Adam arabanın içinde sıkışıp vefat etmiş. Cocuklar ise arabadan fırlamışlar.. Range rover yolcu otobüsüyle kafa kafa çarpışmışlar. Tanımıyorum ama ALLAH kimseye göstermesin. Halbuki ne umutlarla geldiler. Tatile gelmişler. Ne kadar mutluydular belki o ikiz kardeşler.. Ama şuan yoklar. sadece arkalarında hüzün ve ağlayışlar bıraktılar ! Hoşçakalın İkizler !

Buda arabanın hali ve haber ;

Önümüzde Kaza Oldu ! [ SS'li ]

Balıkesir'in Havran ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre feci kaza, bugün saat 14.00 sıralarında Havran-Şapçı ramplarında meydana geldi. İstanbul'dan tatil için Edremit'e gelen Sinan Yıldırım'ın (32) kullandığı 34 SY 515 plakalı cip, Özcan Y. idaresindeki 10 HF 262 plakalı otobüs ve Merda Ö. (27) idaresindeki 34 SSG 06 plakalı araçla çarpıştı. 34 SY 515 plakalı cipte bulunan Osman Güllü (29) ve Sinan Yıldırım ile Ömer Yıldırım (13), adeta kağıt gibi ezilen araçta feci şekilde can verdi.

Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı sevk edildi. Cesetler cenaze aracı ile Havran Devlet Hastanesi morguna götürülürken, otobüste hafif yaralanan 5 kişi de hastanelere kaldırıldı. Kazayla ilgili tahkikat sürüyor. - BALIKESİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi içinizden biri -- 16 Haziran 2012; 17:29:29 >

• Allah rahmet eylesin.Azrail Range Rover dinlemiyor işte.Tedbirli olmakta fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Allah rahmet eylesin.Azrail Range Rover dinlemiyor işte.Tedbirli olmakta fayda var.

Amin. Önceden derdim ya tanımadığın kişi için neden üzülüyorsunki. Ben bugun bunu anladım. Hiç tanımadım belki konuşmadık ama gerçekten üzdü beni görünce zaten şok oldum. Yanımızdan geçerken birbirleriyle oynayan cocuklar. Şimdi yerde öylece cansız yatıyor.
  • Arkadaşlar yeni fotoğraflar geldi.

• Off çok kötü.. Nasıl çarptı acaba, jipin tavanı uçmuş, önde birşey yok, galiba direksiyonu kırdı araba yan yattı direk tavana bindirdi otobüs
  • OHA BENDE ORDAYDIM ARABAYLA GEÇTİK ORADAN

edit : yol berbattı adeta zincir gibiydi arabalar bu araç nasıl bu hale gelmiş anlamış değilim gerçekten tavanı nasıl açılır bilemedim gerçekten psikolojim bozuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A ®h Pozitif -- 16 Haziran 2012; 17:33:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Off çok kötü.. Nasıl çarptı acaba, jipin tavanı uçmuş, önde birşey yok, galiba direksiyonu kırdı araba yan yattı direk tavana bindirdi otobüs

aslında olay şöyle gerçekleşmiş duyduğum kadarıyla. Jip otobüsü sollamay çalışıyor karşıdan araba gelince cip'in sahibi direksiyonu kırıyor takla atıyor arkasından gelen otobüs geçiyor. Malesef bu hale geliyor :( range roverin lastiği kaza yerinden 50-60 metre ileride bulundu düşünün artık kazanın şiddetini :(
    3-4 kadar takla atmış jip. Arkasından hızla gelen nissan qashqai kazaya karışmamak için kendini bariyerlere atıyor allahtan onda maddi hasardan başka birşey yok. ALLAH'ım kimseye böyle birşey yaşatmasın.

@A ®h Pozitif

Cağış kampüsünden beri trafik berbat. Üstüne birde yol çalışması eklenince işte felaket saniye saniye geliyorum dedi. Zaten böyle birşey olcağı belliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi içinizden biri -- 16 Haziran 2012; 17:34:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allah rahmet eylesin. Göründüğü gibi bir dakika sonra ne olacağı belli değil. Böyle olayları görünce insan hayattayken ne kadar önemsiz seyleri kafaya taktığını düşünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

OHA BENDE ORDAYDIM ARABAYLA GEÇTİK ORADAN

edit : yol berbattı adeta zincir gibiydi arabalar bu araç nasıl bu hale gelmiş anlamış değilim gerçekten tavanı nasıl açılır bilemedim gerçekten psikolojim bozuldu

he iyimiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: içinizden biri

quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Off çok kötü.. Nasıl çarptı acaba, jipin tavanı uçmuş, önde birşey yok, galiba direksiyonu kırdı araba yan yattı direk tavana bindirdi otobüs

aslında olay şöyle gerçekleşmiş duyduğum kadarıyla. Jip otobüsü sollamay çalışıyor karşıdan araba gelince cip'in sahibi direksiyonu kırıyor takla atıyor arkasından gelen otobüs geçiyor. Malesef bu hale geliyor :( range roverin lastiği kaza yerinden 50-60 metre ileride bulundu düşünün artık kazanın şiddetini :(
    3-4 kadar takla atmış jip. Arkasından hızla gelen nissan qashqai kazaya karışmamak için kendini bariyerlere atıyor allahtan onda maddi hasardan başka birşey yok. ALLAH'ım kimseye böyle birşey yaşatmasın.

@A ®h Pozitif

Cağış kampüsünden beri trafik berbat. Üstüne birde yol çalışması eklenince işte felaket saniye saniye geliyorum dedi. Zaten böyle birşey olcağı belliydi.

bende çağışta girdim dostum 1 saatte burhaniyeden geldiğimiz balıkesirden 2 saatte ayrılamadık sürekli yolda dur kalk yaptı aracımız özellikle o kaza yerinde acayip bekledik birde baktımki ranger rover tavanı uçmuş bir vaziyette nasıl okadar şiddetli olabilirki kaza hala aklım almıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Zyx

quote:

OHA BENDE ORDAYDIM ARABAYLA GEÇTİK ORADAN

he iyimiş

insan yaşadığı şehirden biriyle sanal ortamda karşılaşınca heyecanlanabiliyor halince istanbul ankara izmir gibi büyük şehirlerde yaşamadığım için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A ®h Pozitif -- 16 Haziran 2012; 17:37:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: by_rappe

Allah rahmet eylesin. Göründüğü gibi bir dakika sonra ne olacağı belli değil. Böyle olayları görünce insan hayattayken ne kadar önemsiz seyleri kafaya taktığını düşünüyor.

malesef öyle oluyor.Ben normalde böyle trafik kazalarını haberde görsem fazla kafama takmam ilk defa böyle birşey karşıma çıktı ve inanın alt üst durumdayım. Bi an kendimi o araba olanların yerine koydum 1-2 dk önce mutlu mesut giderken 1-2dk sonra bu dünyada değilsin yoksun.

@A ®h Pozitif

malesef dostum. Yanımızda o araç geçerken babamla konuşuyordum işte araba bu diyordum fakat inanın ben şunu anladım isterseniz ferrariye binin isterseniz dünyanın en sağlam arabasına binin nerede neler olacağı belli olmuyor..Ben görünce dondum kaldım dostum.o nasıl birşeydir. Her taraf kan olmuş arabanın. Üstü yok. ya çok can sıkıcı birşey ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi içinizden biri -- 16 Haziran 2012; 17:39:19 >

• Jip takla atarken yan dönmüş ve sadece üst kısmına vurmuşlar böyle olunca ölüm riski artmış zannedersem, allah rahmet eylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Jip takla atarken yan dönmüş ve sadece üst kısmına vurmuşlar böyle olunca ölüm riski artmış zannedersem, allah rahmet eylesin.

jip sağa kırmış otobüs'te yol vermeyince yalpalamış direksiyonun hakimiyetini kaybetmiş. O andada otobüs vurunca takla taklaya aynı filmlerdeki gibi baya bir sürüklemiş. rahat 25-30 metre fren izi var. İşin ilginç tarafı otobüs hemen durmamış. Çarptığı yerden 10 metre sonra fren yapmaya başlamış. Fren yaptığı yerlerde asfalt bildiğiniz erimiş. Su gibi olmuştu.
  • arkadaşlar bu kaza çok ekstrem bi kaza.okuduklarıma göre araç sollama yapmış ve herhalde normal şeridine girerken(ciplerin en kötü özelliği;hızlı giderken en küçük tümsek veya çukurda aracı atması kolay) aracın hakimiyetini kaybetti ve yan dönüp takla attı,sonrasında karşıdan gelen otobüs dimdirek önüne doğru takla atarak gelen cipe vurdu.Bu tip kazalarda zaten araç ne olursa olsun kurtulmak zor.Araca bu kadar güvenmemek gerek.O araç 200bin tl ve üzeri bir araç ama sonuçta öyle bir kazadada farketmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: lion_koc

arkadaşlar bu kaza çok ekstrem bi kaza.okuduklarıma göre araç sollama yapmış ve herhalde normal şeridine girerken(ciplerin en kötü özelliği;hızlı giderken en küçük tümsek veya çukurda aracı atması kolay) aracın hakimiyetini kaybetti ve yan dönüp takla attı,sonrasında karşıdan gelen otobüs dimdirek önüne doğru takla atarak gelen cipe vurdu.Bu tip kazalarda zaten araç ne olursa olsun kurtulmak zor.Araca bu kadar güvenmemek gerek.O araç 200bin tl ve üzeri bir araç ama sonuçta öyle bir kazadada farketmez

garibime giden milletin taş gibi dediği bir araç türünün nasıl o hale gelmesi
  • range rover bile o hale geliyorsa kim bilir ne kadar hızlı gidiyorlardi.. kandil gunu olana bak..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lion_koc

arkadaşlar bu kaza çok ekstrem bi kaza.okuduklarıma göre araç sollama yapmış ve herhalde normal şeridine girerken(ciplerin en kötü özelliği;hızlı giderken en küçük tümsek veya çukurda aracı atması kolay) aracın hakimiyetini kaybetti ve yan dönüp takla attı,sonrasında karşıdan gelen otobüs dimdirek önüne doğru takla atarak gelen cipe vurdu.Bu tip kazalarda zaten araç ne olursa olsun kurtulmak zor.Araca bu kadar güvenmemek gerek.O araç 200bin tl ve üzeri bir araç ama sonuçta öyle bir kazadada farketmez

garibime giden milletin taş gibi dediği bir araç türünün nasıl o hale gelmesi

istedigi kadar saglam olsun, bir aracin tavani nekadar guclu olabilirki? tavandan darbe almis.burun buruna alsa yine bir nevi belki emniyet kemeri ile atlatabilirlerdi.

• gerçekten çok kötü bir şey. :( allah rahmet eylesin.
  • Allah rahmet eylesin. Sınavın da kötü geçmiştir şimdi
    edit: sonraymış pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sosisli Süt -- 16 Haziran 2012; 18:29:16 >
  • Askerliğimi Edremit'te yaptım. Yollar genelde dar ve tehlikeli. Sollamak çok riskli. Ama insanımızda sollama hastalığı var. Ya Fren mesafesi bırakııyorum adam arkadan sellektör yapıp küfür ediyor öndeki arabaya sıfırla diye. Kimse altındaki arabaya güvenmesin. Herkes adam gibi gitsin. Kimse ibret almıyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.