Şimdi Ara

Onu çok seviyorum ama o

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bi kız var acayip tutuldum öyle böyle değil ne kadar sevdiğimi anlatamam anlatmaya kalksam ömrüm yetmez yazmaya. Her sözüne inanıyorum o kadarda güveniyorum ufo gördüm dese nerde gördün derim o derece. Ama kız beni takmıyo çok seviyom ama o sevmiyo napıcam şimdi ben amk bu kız yüzünden diğer kızlarlada ilgilenmiyorum ilgimi çekmiyo diğer kızlar bi yardım edin da yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan4142 -- 30 Temmuz 2014; 2:12:24 >

• Uyumak çogu seye çare. Uyu rahatlarsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumayın fanatik
  • Right- kullanıcısına yanıt
    Ee ben rüyamdada onu görüyorum o nolucak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan4142

Ee ben rüyamdada onu görüyorum o nolucak :)

Gör iste belki rüyanda mutlu olursun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen de olmasan mericlerin kucagi bos kalirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamadım :( ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Anlamadım :( ?

Anlicaksin kardeşim zamanla, hayat sana bunu çok güzel bir şekilde anlatacak, ama çok canin yanacak

• Senin sevdiğin kadar,birisi de beni seviyor ama ben onu sevmiyorum. Heryerden sildim mesajlarına cevap vermiyorum,zamanla unutacak bu şekilde. O seni silmediyse bunu sen yap

• lisedeyken banada olmuştu şimdi gülüyorum kendime
  • 4S
  • Rue des Etoiles kullanıcısına yanıt
    Silmesene la niye siliyon o beni silse heralde ben kendimden geçerim kız bana trip atınca elim ayağım birbirine karışıyo yanlış bişemi yazdım diye yazık ekle sende günah lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackBurnBronn

quote:

Anlamadım :( ?

Anlicaksin kardeşim zamanla, hayat sana bunu çok güzel bir şekilde anlatacak, ama çok canin yanacak

• Muhtemelen senin sevdiğin kızı da kimse senin sevdiğin kadar sevemeyecek ve kıza yazık olacak.
  • quote:

Silmesene la niye siliyon o beni silse heralde ben kendimden geçerim kız bana trip atınca elim ayağım birbirine karışıyo yanlış bişemi yazdım diye yazık ekle sende günah lan

Hak etti çünkü zaten kafayı yedi kaybetmemek için. Ben ilişki konularında daha mantıkçıyım, çok sevdiğim biri vardı ama öyle bir an geldi hiç zorlanmadan hayatımdan çıkardım çünkü bana manevi ve maddi zararı büyüyordu. Yani zamanla unutuluyor her şey, ilerde haline gülersin emin ol. En güzeli kızı heryerden sil kontrol etme facebooktan falan.

• Rue des Etoiles kullanıcısına yanıt
    Kızı unutmak için yapmadığım şey kalmadı aynı oyunu oynuyoduk oyunu bıraktım hala unutamadım facebookumu dondurdum bu sefer özledim kızı amk spora başladım başka kızlarla konuşayım dedim olmadı canım istemiyo isteksiz oluyom yani anlıcağın bi bokluk var bu arada sen kızmısın
  • quote:

Kızı unutmak için yapmadığım şey kalmadı aynı oyunu oynuyoduk oyunu bıraktım hala unutamadım facebookumu dondurdum bu sefer özledim kızı amk spora başladım başka kızlarla konuşayım dedim olmadı canım istemiyo isteksiz oluyom yani anlıcağın bi bokluk var bu arada sen kızmısın

ooo sen azmışsın aga kızmısın diye soruyo bak cık cık cık

• Ağzımı bozdurtma karşımdakini bileyimki ona göre yazayım dimi ****liğin lüzumu yok
  • Cok canim yaniyor benimde muzik bile dinleyemiyorum canim cok yaniyor cooook

• quote:

Ağzımı bozdurtma karşımdakini bileyimki ona göre yazayım dimi ****liğin lüzumu yok

ooo baya ileri düzey, sinir felanda yapmış sende bak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.