Şimdi Ara

only compatible sim card- yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gevey ile unlock etmeye çalıştım unlock edilmiştir diyor ama sonra beklerken only compatible sim cards from a supported carrior may be used to activate iphone diye uyarı çıkıyor bekliyorum bir şey olmuyor ne yapmam lazım?

• up
  • beyler yardı medin telefona kafa atmak üzereyim
  • Telefon ne, hangi sürüm vs. Detaylı bilgi versen daha iyi olur. Ancak görünüşe gore aktivasyon ekranında kalmışın geveyin mevcut sürümü desteklemiyor olabilir. Aktivasyon yapan geveylerden olmayabilir. Bir sürü ihtimal var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuestionMark

arkadaşlar gevey ile unlock etmeye çalıştım unlock edilmiştir diyor ama sonra beklerken only compatible sim cards from a supported carrior may be used to activate iphone diye uyarı çıkıyor bekliyorum bir şey olmuyor ne yapmam lazım?

Gevey ile unlock yaparken bazen operatör'ü menu'den seçmek yeterli olmuyor kodu manuel girmek gerekiyor arkadaşında dediği gibi biraz daha bilgi verirsen daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki istediğiniz bilgilere nereden ulaşabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuestionMark

peki istediğiniz bilgilere nereden ulaşabilirim?

Mesela telefon 4 4s 5 nedir,iOS versiyonu nedir. Baseband nedir. hangi operatör kilitli. Orijinal operatör sim kartı varmı. forumu biraz araştır mutlaka vardır benzer sorunlarla karşılasan. Yoksa yine yaz detaylı açıklamalarını yardımcı olunur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.