Şimdi Ara

ONLIVE deneyimim (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
1
Favori
11.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cooke

Selam;

http://www.onlive.com sitesinden üyelik aldım gerekli programı indirip pc me kurdum.Üyelik bilgilerimi girip online olmaya çalıştım fakat olamadım sürekli aldığım bir hata var.

toshıba qosmio laptopdan denedim;
    wifi den denedim ilk olmadı
    ethernet den denedim gene olmadı
    2.pc masa üstünden girdim gene olmadı
    win 7 kullanıyorum ve ttnet 8mb internet hızım var
    frewall kapattım denedim olmadı
    google dns kullandım denedim olmadı
    otomatik dns kullandım denedim olmadı

googleden bu hatayı tarattım ama eng yazılar çıktı anlamadım.
    Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.

Bağlantı hızınız yetersiz diyor. Boş yere denemeyin derim, giriş ekranını bir şekilde geçseniz dahi oyunları akıcı bir şekilde oynayamayacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nadeje.

quote:

Orijinalden alıntı: cooke

Selam;

http://www.onlive.com sitesinden üyelik aldım gerekli programı indirip pc me kurdum.Üyelik bilgilerimi girip online olmaya çalıştım fakat olamadım sürekli aldığım bir hata var.

toshıba qosmio laptopdan denedim;
    wifi den denedim ilk olmadı
    ethernet den denedim gene olmadı
    2.pc masa üstünden girdim gene olmadı
    win 7 kullanıyorum ve ttnet 8mb internet hızım var
    frewall kapattım denedim olmadı
    google dns kullandım denedim olmadı
    otomatik dns kullandım denedim olmadı

googleden bu hatayı tarattım ama eng yazılar çıktı anlamadım.
    Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.

Bağlantı hızınız yetersiz diyor. Boş yere denemeyin derim, giriş ekranını bir şekilde geçseniz dahi oyunları akıcı bir şekilde oynayamayacaksınız.

Alıntıları Göster
    Yüksek hız lazım , japonya falan gibi altyapı ister.

• quote:

Orijinalden alıntı: Donanım-Damı

Yüksek hız lazım , japonya falan gibi altyapı ister.

Alıntıları Göster
    20 Mbit bu sistem için yeterli oluyor mu?
    Hearthstone : DarkEternal#2641
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

20 Mbit bu sistem için yeterli oluyor mu?

Alıntıları Göster
    Teşekkürler @LuckyOneEUK* açıkcası bu sorunu nasıl çözebilirim.Şuan iş yerindeyim burdaki bağlantı hızıda 8mb evdeki de ama işyerinden girebiliyorum evden giremiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Artizt

512 kbps internetim var. Deniyim mi.

Girmez bile

Orijinalden alıntı: furcin

Ben 8 mps yle girdim sorunsuz oynanıyor çokta güzel ama akk ye girince girmiyor 30dkya 1.5gb gidiyor kotadan
    20 Mbps Süperonline ile akıcı oynuyorum fakat sensivity sorunu oluyor fps oyunlarda. AC : Brotherhood vs. Oyunlar gayet akıcı grafikler yerinde. pc'mde youtube'daki videolar donarken kasmasız mükemmel şekilde oynayabiliyorum. paypal ödemesi kabul ediyorsa oyun almayı planlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ParadoxL -- 3 Mart 2013; 20:32:13 >

Orijinalden alıntı: ParadoxL

20 Mbps Süperonline ile akıcı oynuyorum fakat sensivity sorunu oluyor fps oyunlarda. AC : Brotherhood vs. Oyunlar gayet akıcı grafikler yerinde. pc'mde youtube'daki videolar donarken kasmasız mükemmel şekilde oynayabiliyorum. paypal ödemesi kabul ediyorsa oyun almayı planlıyorum.

Alıntıları Göster
    Istanbul, 8mbps, Az önce açtım Latency olayı geliştirmişler. Eskiden Gecikme hissediyordum, şimdi gecikme hissetmedim bile bravo

• quote:

Orijinalden alıntı: crazymania56

Istanbul, 8mbps, Az önce açtım Latency olayı geliştirmişler. Eskiden Gecikme hissediyordum, şimdi gecikme hissetmedim bile bravo

Alıntıları Göster
    Tablet ile girmeyi denemiştim. Her şey güzeldi fakat mouse ve klavyeyi adam akıllı tanıtamamıştım oyuna. Bu sorun çözüldü mü acaba?

Orijinalden alıntı: deoden

server'lar sadece Amerika'da suanda. O yuzden ttnet'in cok bir sucu yok baglantinin saglanamamisinda. 16mbit ya da 8mbit'lik hatlarla genelde girilebiliyor onlive'a. Bana gelen mail'de deneme amacli kuzey avrupa ulkeleri icin(sanitim İsvec ve Norvec) server'lar acilacak yakinda demislerdi. Suanda Avrupa icin destegi bulunmuyor Onlive'in.

Alıntıları Göster
    Düşük internet hızı olanlar için hiç bir işe yaramaz

• Youtube'da video izler gibi bir his veriyor.Görüntü kalitesi normali ile karşılaştırılamaz bile.

server'lar sadece Amerika'da suanda. O yuzden ttnet'in cok bir sucu yok baglantinin saglanamamisinda. 16mbit ya da 8mbit'lik hatlarla genelde girilebiliyor onlive'a. Bana gelen mail'de deneme amacli kuzey avrupa ulkeleri icin(sanitim İsvec ve Norvec) server'lar acilacak yakinda demislerdi. Suanda Avrupa icin destegi bulunmuyor Onlive'in.

Alıntıları Göster
    Dün gece denedim 4mb ile ufak takılmalar yaşadım fakat bağlantı problemi aşılırsa yüzyılın teknolojisi bu olur arkadaşlar xbox one ps4 falan hikaye kalır yanında ki zaten bu konsollar da özellikle xbox one cloud desteği ile geliyor.

İnanılmaz birşeydi yahu video izler gibi oyuna giriyorsun yükleme yok hiçbirşey yok oyuna girmek 30 saniyemi almadı bağlantı sorunları çözülürse ki gelecek yıllarda aşılır bunlar yeni moda bu olur.

• quote:

Alıntıları Göster
    OnLive'a 5mbit'den düşük internetliler giremez.

Orijinalden alıntı: muchelsa

OnLive'a 5mbit'den düşük internetliler giremez.

Alıntıları Göster
    Kardeşim bulmuş, hiç haberim yoktu bundan, niye ünlü bir şey değil ki acaba?
  • Bir umutla girip deneyeyim dedim, sonuç, berbat. i5 2500K, 6970, 8 GB ram, 8 Mbps internet ile görüntüde kasılmalar yaşadım. FPS 60 civarıydı ama görüntü kasıyordu. Sistemi yazmamın nedeni hani PC'n HD görüntüyü kaldırmıyordur demeyin diye.

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

Bir umutla girip deneyeyim dedim, sonuç, berbat. i5 2500K, 6970, 8 GB ram, 8 Mbps internet ile görüntüde kasılmalar yaşadım. FPS 60 civarıydı ama görüntü kasıyordu. Sistemi yazmamın nedeni hani PC'n HD görüntüyü kaldırmıyordur demeyin diye.
    Arkadaşlar onliveye giriyorum fakat free trial i bulamadım. Sadece oyun videosunu açabiliyorum.
    oyuna nasıl girebilirim???

Orijinalden alıntı: fatal mistake

Arkadaşlar onliveye giriyorum fakat free trial i bulamadım. Sadece oyun videosunu açabiliyorum.
    oyuna nasıl girebilirim???

Alıntıları Göster
    https://www.facebook.com/groups/OnLiveTR/
    OnLive grubuna gelin

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetoguzderin

https://www.facebook.com/groups/OnLiveTR/
    OnLive grubuna gelin

Alıntıları Göster
    Ya beyler ben 7 day trial aldım ama license not found diyor bir oyuna girmeye çalıştğımda.Bunu nasıl çözebilirim?

• Abi Ben Playbackdan Oyunları Bedavaya Oynuyorum Ama Subscribe Yaptığım Zaman Kredi Kartıda Giriyorum Abiminkini Olmuyor Daha Türkiyeye Hizmet Tam Açılmadımı ?????
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.