< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Online yazılım kursu var mı ?

-
-
Yazılım geliştirmede kariyer konusunda yanlış bilgin var. Sertifika hiçbir şekilde işine yaramaz. Prestijli bir okuldan mezun olman etkilidir ama sandığın kadar da belirleyici değil. Peki ne belirleyicidir? Portfolyon. GitHub hesabına bakıp kaç tane proje geliştirdiğine, nasıl geliştirdiğine bakarlar. Ve emin olmak için de seni işe almadan önce sınava sokarlar. Kısacası herhangi bir kaynak bulup başlaman ve bol bol pratik yapıp portfolyo oluşturman gerek.
-
Amacım eğitim almak hocam. Bir şekilde anlatan olmalı ki yavaştan başlayayım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
eleştirmek için söylemiyorum, belki farklı bi bakış açısı katabileceğim için söylüyorum; 2021'de hiçbir kurs hatta okula gerek kalmadığını düşünüyorum, tek ihtiyaç ingilizce. İnternet ve ingilizce olduğu sürece, ve bir de google ve youtube'u kullanmayı biliyorsanız. Sanırım neredeyse her şeyi konu anlatımlı öğrenebilirsiniz.
Bu hafta ben de yazılıma başladım, çok temelden girdik ingilizce bir video izledim, onun yönlendirdiği şekilde gidiyorum şu an. khanacademy'de temelleri öğrenerek başladım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer07 -- 16 Aralık 2021; 22:54:51 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X