Merhabalar işimle ilgili onlinesatış sitesi yaptırmak istiyorum fakat çok fazla ürün gamı olmasından oturu bunun hayata geçmesine epeyce bir süre var gerekli doneleri hazırlıyorum bi taraftan fakat dediğim gibi bu daha uzun zaman alacak. Anlayan arkadaşlara sorum şu olacak. Bu sitenin grafiği ile programlaması sonunda bir template oluştursak ilerisini benim düzenleyebileceğim şekilde mesela farklı kaydet şeklinde ilerlesem daha sonrasını sayfayı görerek ilerlemek istiyorum bu şekilde exelden yapınca eksik görünüyo gözüme sağlıklı çalışamıyorum. Yukarıda bahsettiğim gibi aşağıda resmini eklediğim şekilde bir template istiyorum sizden sonrasında da geri kalanının nasıl yapılacağı hakkında bilgilerinizi tabi ücreti karşılıgında lütfen benim için öenmli bir konu bu yardımlarınızı beklyorum arkadaşlar..
quote:
Orijinalden alıntı: asker_21
Merhabalar işimle ilgili online satış sitesi yaptırmak istiyorum fakat çok fazla ürün gamı olmasından oturu bunun hayata geçmesine epeyce bir süre var gerekli doneleri hazırlıyorum bi taraftan fakat dediğim gibi bu daha uzun zaman alacak. Anlayan arkadaşlara sorum şu olacak. Bu sitenin grafiği ile programlaması sonunda bir template oluştursak ilerisini benim düzenleyebileceğim şekilde mesela farklı kaydet şeklinde ilerlesem daha sonrasını sayfayı görerek ilerlemek istiyorum bu şekilde exelden yapınca eksik görünüyo gözüme sağlıklı çalışamıyorum. Yukarıda bahsettiğim gibi aşağıda resmini eklediğim şekilde bir template istiyorum sizden sonrasında da geri kalanının nasıl yapılacağı hakkında bilgilerinizi tabi ücreti karşılıgında lütfen benim için öenmli bir konu bu yardımlarınızı beklyorum arkadaşlar..
İçerik Yönetim Sistemli bir site gerekiyor size. Ürünlerinizi sadece teşhir edecekseniz wordpress tabanlı site uygundur. Siteye tema eklersiniz, istedişğiniz an istediğiniz değişiklikleri yaparsınız sayfalarda. Sadece satış yapayım filan derseniz online olarak (kredi kartıyla filan) farklı sistemler olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: asker_21
Merhabalar işimle ilgili online satış sitesi yaptırmak istiyorum fakat çok fazla ürün gamı olmasından oturu bunun hayata geçmesine epeyce bir süre var gerekli doneleri hazırlıyorum bi taraftan fakat dediğim gibi bu daha uzun zaman alacak. Anlayan arkadaşlara sorum şu olacak. Bu sitenin grafiği ile programlaması sonunda bir template oluştursak ilerisini benim düzenleyebileceğim şekilde mesela farklı kaydet şeklinde ilerlesem daha sonrasını sayfayı görerek ilerlemek istiyorum bu şekilde exelden yapınca eksik görünüyo gözüme sağlıklı çalışamıyorum. Yukarıda bahsettiğim gibi aşağıda resmini eklediğim şekilde bir template istiyorum sizden sonrasında da geri kalanının nasıl yapılacağı hakkında bilgilerinizi tabi ücreti karşılıgında lütfen benim için öenmli bir konu bu yardımlarınızı beklyorum arkadaşlar..
benim size önerimwww.proticaret.org olacaktir %100 türk yazılımı olan bir sistem türkcedir ve tamamen ücretsizdir sadece eklentilerine para veriyorsunuz satıcağınız ürünün ne olduğunu bilmediğim icin tahminen size her hangi bir eklenti gerekmiyeceğini düşünmekteyim böylece sitenizi tamamen ücretsiz olarak kurmuş olursunuz
tema işine gelince proticaret'in gayet güzel ve kullanışlı bir teması var fakat isterseniz tema fabrikasından temada satın alıp sitenize entegre edebilirsiniz üstelik bir kaç denemeden sonra sadece dakikar icinde binlerce ürünü tek tıkla eklemenizde mümkün EXCEL entegre edebilirsiniz iyi çalışmalar