Şimdi Ara

Online Parfüm Satış Siteleri / Değerlendirmeleri & Tecrubeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
3.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mizu, bellamola vs. gibi sitelerden aldığınız parfümleri, deneyimlerinizi burada paylaşabiliriz, şikayetlerimizide yazarsak sonraki alacak arkadaşlara yardımcı oluruz..

• Bellamola
    Misspera/Markafoni
    Kokudankokuya
    utopyakozmetik
    Hizlial

Benim favori sitelerim bunlar
  • by_efendy34 kullanıcısına yanıt
    Dior Higher Energy alıcam, bellamola'dan almak istiyodum fakat yok.. Misspera'da da çok pahalı şuan
  • PVH kullanıcısına yanıt
    Kış geldi artık yazlık parfümlere para vermeyin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_efendy34

Kış geldi artık yazlık parfümlere para vermeyin derim

Hocam ben kokusunu çok seviyorum, 2 şişe bitirmmiştim yine kullanmak istiyorum
    Dior'un parfümleri pek indirime girmiyor. Markafoni de arasıra dior parfümleri satışa giriyor. Forumdan markafoni çeki alarak biraz olsun indirim uygulayabilirsiniz.
    mizu.com'da 150 lira şuan, fakat mizu'dan hiç alışveriş yapmadım, sıkıntı çıkarmı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bir kez alışveriş yaptım sıkıntı yoktu ama son zamanlardaki şikayetlerden dolayı bulaşmak istemedim bir daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PVH

mizu.com'da 150 lira şuan, fakat mizu'dan hiç alışveriş yapmadım, sıkıntı çıkarmı acaba?

http://kokudankokuya.com.tr/christian+dior+marka+higher+energy.model_orijinal_parfumler.7.407.html

kargo bedava 163 tl

Hocam bu site %100 güvenlimidir? Bayat&sahte vb. sıkıntı çıkmaz dimi? Hangi kargoyla geliyor ve kaç günde? Birde kapıda ödeme varmı?
    Aynen site piyasadaki en güvenilir sitelerdendir. Kapıda ödeme var yurtiçi kargo ile çalışıyorlar. Sahte olayı kesinlikle olmaz. Bayatlık mevzusu düşük bir ihtimal zira size 10 sene önce üretilmiş bir parfüm gönderilip gönderilmeyeceğini ancak site yetkililerinden öğrenebilirsiniz. Ve ya parfümü aldığınızda altındaki kodu checkcosmetic sitesinden kontrol ederek. Tabi sadece bu site için değil bellamola, misspera vs diğerleri dahil hepsi için geçerli bu mevzu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_efendy34

Aynen site piyasadaki en güvenilir sitelerdendir. Kapıda ödeme var yurtiçi kargo ile çalışıyorlar. Sahte olayı kesinlikle olmaz. Bayatlık mevzusu düşük bir ihtimal zira size 10 sene önce üretilmiş bir parfüm gönderilip gönderilmeyeceğini ancak site yetkililerinden öğrenebilirsiniz. Ve ya parfümü aldığınızda altındaki kodu checkcosmetic sitesinden kontrol ederek. Tabi sadece bu site için değil bellamola, misspera vs diğerleri dahil hepsi için geçerli bu mevzu.
    Fiyat ve kapida odeme olayi cok iyi hocam, siteyi biraz arastirip bayramdan sonra siparisi veriyim
  • quote:

Mizu'dan yaklaşık 15'den fazla parfüm aldım.Hepsini kontrol ettim ve orjinal olduğunu garantiledim.

Ancak bu sitedeki tek sıkıntı bazen "aynı gün kargo" ibaresi olan ürünler stoklarında olmuyor.Birkaç gün bekletip can sıkabiliyorlar.
  • Bu arada by_efendy34'ün verdiği listeye lidyana'yıda ekleyebiliriz.Oradanda alışverişim oldu.Sorunsuz ve orjinal.Bilginize.
  • conjure kullanıcısına yanıt
    Mizu'dan şikayet edenler oldu hocam, bu forumda baya bi..
  • quote:

Mizu'dan şikayet edenler oldu hocam, bu forumda baya bi..

Sadece bu forumda değil.Birçok kişinin şikayeti oluyor Mizu ile alakalı.Ancak genel şikayet belirttiğim gibi kargo ve gecikme ile alakalı.Mesela kargo meselesi ve gecikme olayı hassas biri olarak benim canımı sıkmıştı birkaç kez.

Orjinallik konusunda se kesinlikle sıkıntı yaşamadım.

Mizu,Lidyana,Bellamola,Misspera alışveriş yaptığım sitelerden bazıları.Bu sitelerdeki ürünlerin orjinalliği konusundada kesinlikle sıkıntı yaşamadım.

Parfüm alırken bu sitelerin herbirinin fiyatlarına bakıp en uygun olanı seçip alabilirsiniz.Ayrıca hediye çeki falan oluyor bazen.Ben pek takip etmemiştim açıkcası.Onlarıda takip edip biraz daha uyguna alabilirsiniz:)
  • conjure kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam, peki bayatlık konusunda falan sıkıntınız oldumu herhangi bi siteyle alakalı? Bu arada şarkı paylaşımlarına başladınız mı? :)
  • Bellamola alışverisim oldu sıkıntı yasamadim tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çok teşekkürler hocam, peki bayatlık konusunda falan sıkıntınız oldumu herhangi bi siteyle alakalı? Bu arada şarkı paylaşımlarına başladınız mı? :)

Bayatlık konusundada sitelerden aldığım hiçbir parfümde sıkıntı yaşamadım.Yani sonuçta bu işi yapan insanlar parfümleri uygun,kapalı ve güneş görmeyen ortamlarda muhafaza ediyorlardır diye düşünüyorum:)

Şarkı paylaşımlarını ara sıra yapıyorum yine.Gerçi uzun zamandır yapmamıştım.Yaparım yine bir ara:)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: conjure

quote:

Bayatlık konusundada sitelerden aldığım hiçbir parfümde sıkıntı yaşamadım.Yani sonuçta bu işi yapan insanlar parfümleri uygun,kapalı ve güneş görmeyen ortamlarda muhafaza ediyorlardır diye düşünüyorum:)

Şarkı paylaşımlarını ara sıra yapıyorum yine.Gerçi uzun zamandır yapmamıştım.Yaparım yine bir ara:)))

Alıntıları Göster
    Bellamola'dan 1 - 1,5 ay önce Black Code aldım. Bir sorunla karşılaşmadım. 3 gün içinde geldi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.