EN DÜŞÜK AYARLARDA OYNAYIN ÇOK DAHA İYİ OLUYOR FARKI HİSSEDİYORSUNUZ
Bu konuda katılıyorum hocam. Ancak Arma gibi oyunlarda buna ihtiyaç olabiliyor. Malum uzak mesafedesiniz ve düşmanı görebilmek çok önemli. Bu da düşük ayarlarda pek mümkün olmuyor. Ancak CS:GO gibi oyunlarda ben de kullanıyorum bu yöntemi. Ayrıca bilgisayarı gerçekten iyi olan biri varsa bunlara ihtiyaç duymuyor bile .
quote:
Orijinalden alıntı: Jellal Fernandes
Bu konuda katılıyorum hocam. Ancak Arma gibi oyunlarda buna ihtiyaç olabiliyor. Malum uzak mesafedesiniz ve düşmanı görebilmek çok önemli. Bu da düşük ayarlarda pek mümkün olmuyor. Ancak CS:GO gibi oyunlarda ben de kullanıyorum bu yöntemi. Ayrıca bilgisayarı gerçekten iyi olan biri varsa bunlara ihtiyaç duymuyor bile .
YA ULTRADA OYNUYORUM 150 FPS DE AMA YİNEDE FARK OLUYOR YANİ LOW A ALINCA
quote:
Orijinalden alıntı: HIGHER
quote:
Orijinalden alıntı: Jellal Fernandes
YA ULTRADA OYNUYORUM 150 FPS DE AMA YİNEDE FARK OLUYOR YANİ LOW A ALINCA
Hocam sizin ki de bayağı bir abartı yahu
çözünürlük önemli bence 800x600 oynuyorum yazılar okunmuyor yahu. :(
Battlefield gibi oyunlarda adam seçmek için bence gayet gerekli
quote:
Orijinalden alıntı: JessePinkman.
çözünürlük önemli bence 800x600 oynuyorum yazılar okunmuyor yahu. :(
sistemi düzmeden önce her oyunu o çözünürlükte oynardım alışamadım daha yüksek çözünürlüğe