Bildirim
Online oyunlar için hangi internet ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
En iyi ping süreleri Superonline'da, Almanya serverlarına (özellikle Frankfurt) 40ms hatta 36-38ms bile alabilirsin tabii lokasyonuna da bağlı. -
Dmart 24 mb hız için başvurdum yarın gelecekler bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Superonline iyidi. Ben tt adsl vdsl kullandim iyi gibi.
Vodafone 16mb kullanıyorum. Cs go oynuyorum genelde 30 ping falan gördüğüm bile oldu gayet iyi.
türksat 30ping yurt içi serverlarda oluyor aslında güvenlik duvarı ayarlarını kapat hiçbir şekilde modeme yük olacak ayarları açma ping süreleri 30ms kadar düşer ve modem ısınmaz benden sana tavsiye... -
Guvenlik duvarini kapatirsak telefondan banka islemleri icin sikinti olmaz mi?quote:
Orijinalden alıntı: ShadowWyvern
türksat 30ping yurt içi serverlarda oluyor aslında güvenlik duvarı ayarlarını kapat hiçbir şekilde modeme yük olacak ayarları açma ping süreleri 30ms kadar düşer ve modem ısınmaz benden sana tavsiye...
evet bazı güvenlik açıkları olabilir işte o yüzden buna sen karar vereceksin bende şahsen kapalı ve telefondan işlem yapmıyorum eset ile pcden bankacılık işlemleri yapıyorum -
İlk ay aboneliği sonlandırdığım takdirde 30 tl isteyecekler. Bende buna güvenerek dsmart deneyeyim dedim bakalım
Süperonline'da hangi paketi kullanıyorsunuz?quote:
Orijinalden alıntı: runorunoruno
En iyi ping süreleri Superonline'da, Almanya serverlarına (özellikle Frankfurt) 40ms hatta 36-38ms bile alabilirsin tabii lokasyonuna da bağlı.
Kaç para veriyorsunuz? -
Şu an Superonline kullanmıyorum iss değiştirdim, 64tl'ye 16mbit kullanıyordum. -
superonlineda şuan tek alınabilicek doğru düzgün paket var oda platin paket 25 mbps akksiz 89 lira diğer paketlerin ele avuca gelicek bir yanı yok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X