Şimdi Ara

Online oyunlar için hangi internet ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Türksat kablo net kullanıyordum taşındığım yerde hizmet vermiyorlar. Kablo net ye ping 70 civarlarında oluyordu. Şuan en kalitelisi hangisi fiber adsl felan zamazingo lar var. En iyisi hangisi oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En iyi ping süreleri Superonline'da, Almanya serverlarına (özellikle Frankfurt) 40ms hatta 36-38ms bile alabilirsin tabii lokasyonuna da bağlı.
  • Dmart 24 mb hız için başvurdum yarın gelecekler bakalım

• Superonline iyidi. Ben tt adsl vdsl kullandim iyi gibi.

• Vodafone 16mb kullanıyorum. Cs go oynuyorum genelde 30 ping falan gördüğüm bile oldu gayet iyi.

• türksat 30ping yurt içi serverlarda oluyor aslında güvenlik duvarı ayarlarını kapat hiçbir şekilde modeme yük olacak ayarları açma ping süreleri 30ms kadar düşer ve modem ısınmaz benden sana tavsiye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowWyvern

türksat 30ping yurt içi serverlarda oluyor aslında güvenlik duvarı ayarlarını kapat hiçbir şekilde modeme yük olacak ayarları açma ping süreleri 30ms kadar düşer ve modem ısınmaz benden sana tavsiye...
    Guvenlik duvarini kapatirsak telefondan banka islemleri icin sikinti olmaz mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parasız Yeni Online oyun
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet bazı güvenlik açıkları olabilir işte o yüzden buna sen karar vereceksin bende şahsen kapalı ve telefondan işlem yapmıyorum eset ile pcden bankacılık işlemleri yapıyorum
  • İlk ay aboneliği sonlandırdığım takdirde 30 tl isteyecekler. Bende buna güvenerek dsmart deneyeyim dedim bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: runorunoruno

En iyi ping süreleri Superonline'da, Almanya serverlarına (özellikle Frankfurt) 40ms hatta 36-38ms bile alabilirsin tabii lokasyonuna da bağlı.
    Süperonline'da hangi paketi kullanıyorsunuz?
    Kaç para veriyorsunuz?
  • Şu an Superonline kullanmıyorum iss değiştirdim, 64tl'ye 16mbit kullanıyordum.
  • superonlineda şuan tek alınabilicek doğru düzgün paket var oda platin paket 25 mbps akksiz 89 lira diğer paketlerin ele avuca gelicek bir yanı yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.