Şimdi Ara

Online oyun tavsiyesine ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha önce çok online oyun oynadım ama artık sıkıldım. Ya millet hile açıyor, yada server lar dolu oluyor. Bu da beni oyundan soğutuyor. Sizin hiç Knight online tarzı daha güzel bir oyun var mıdır.(aşağıdaki oyunlar hariç)

1-Silkroad
    2-Knight
    3-Bitefight
    4-Ogame
    5-Vendatta
    6-Crims
    7-Metin 2
    8-War rock
    9-CS online
    10-Travian

Site tabanlı oyunlar dan bahsetmiyorum. Kendime karakter yaratıp o karakteri kasıp canavar kesip para kazanıp oynabileceğim oyunlar dan bahsediyorum. Silkroad ı oynardım ama oyunda serverlar hep dolu oluyor. Eğer sizin de bildiğiniz bir oyun varsa ve benimle paylaşırsanız minnettar kalacağım.

Teşekkürler. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RC-1138 -- 31 Ağustos 2008; 1:06:08 >

• Yukarı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Superdeve

Yukarı

• ben sana listeyi veriyorum sen seç:

1-Silkroad
    2-Knight
    3-Bitefight
    4-Ogame
    5-vendatta
    6-Crims
    7-Metin 2
    8-War rock
    9-CS online
    10-Travian

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silkroad_Archer -- 1 Eylül 2008; 1:18:45 >
  • ehu ehue hu e gunz online , rakion online ,lineage 2, 2 moons ,cabal online

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attackers In The Forest -- 31 Ağustos 2008; 1:19:47 >
  • Lineage II

• arkadaşlar verdiğiniz oyunlardan biraz bahsetseniz.

lineage II güzelmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pek isteğine yönelik bir cevap olmayacak ama hem zamandan kurtarırsın hemde çok eğlenirsin ülkeni temsil edebilirsin. İmzamı tıkla
  • quote:

Orjinalden alıntı: x264

Lineage II

bunun için bilgisayar kapasitesinin ne olması gerekiyor söylermisin?

• silkroaddaki char duruyorsa pm atman yeterli
  • Cabal Online , Oyun grafikleri bir harika .. Oyuncu sayısı yüksek , knighttaki gibi türk oyuncuda bol , yabancıda bol , Xigenon'da bilirsin belki CtrlAltDelCafe clanı vardı , 2 sene önce knightı bırakıp bu oyuna geçtiler.
    Popüler bir oyun ve paralı . knighttaki gibi 15-20 ytl. Oyunu oynadınmı dersen ; hayır oynamadım. görüşümü ve görüşleri sana yazdım.

Bir diğer oyun ise tüm dünyada kitlesi yoğun olan , en popüler oyun , WoW..
    50 ytl cd fiyatı . satın al oyna.
    arkadaşım oynuyor fazla anlamam ama milyonların peşinde koştuğu , piyasası en kabarık oyun.
    yeni serisi çıktığında oyun satan yerlerin önünde kamp kuran , show ve kanald de haberleri çıkan bi oyun WoW..
    arkadaşım 70 level elf mage . onuda oynamadım ama güzel işte.

Travian ve ogameden sıkıldım . Knight ve silkroaddan da sıkıldım. hiç bişi oynamıyorum .
    Çıkıyorum arkadaşlarla ve kızlarla takılıyorum .

Benden bu kadar..

• min ayarlarda oynamak için

fx5200
    1gb ram
    p4 2.2 işlemci

max ayarlarda güzel fps almak için
    8600gts
    2gb ram
    c2d işlemci

oyun ayrıntıları için

http://forum.donanimhaber.com/forumid_236/tt.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: AttackersİnTheForest

ehu ehue hu e gunz online , rakion online ,lineage 2, 2 moons ,cabal online

Gunz = Silahlı aksiyon uyunu (sadece pvp)
    Rakion = Kılıç , büyü karışımı fantastik dünyada geçen sade pvp oyunu
    2 moons = Silkroad gibi
    Cabal = Buda öle ama çok güzel
  • Bu Lineage II de canavarlar böyle dinazorlar falan mı hep? Öyleyse tam benim tarzım.Gerçi okul açılıyor oynamam ama...
  • quote:

Orjinalden alıntı: M®t

Cabal Online , Oyun grafikleri bir harika .. Oyuncu sayısı yüksek , knighttaki gibi türk oyuncuda bol , yabancıda bol , Xigenon'da bilirsin belki CtrlAltDelCafe clanı vardı , 2 sene önce knightı bırakıp bu oyuna geçtiler.
    Popüler bir oyun ve paralı . knighttaki gibi 15-20 ytl. Oyunu oynadınmı dersen ; hayır oynamadım. görüşümü ve görüşleri sana yazdım.

arkadaşım oynuyor fazla anlamam ama milyonların peşinde koştuğu , piyasası en kabarık oyun.
    yeni serisi çıktığında oyun satan yerlerin önünde kamp kuran , show ve kanald de haberleri çıkan bi oyun WoW..

Travian ve ogameden sıkıldım . Knight ve silkroaddan da sıkıldım. hiç bişi oynamıyorum .

Benden bu kadar..

Bu WoW cd sini kadıköy de 40 YTL ye görmüştüm AKMAR pasajının arkasındaki bir kilisenin önündeki kitapçıda . Ama cabal online ın server sorun yoksa ona başlarım. Her şeyin başında serverlar geliyor.

• gladiatus tam sana göre...http://s9.gladiatus.net/game/c.php?uid=101677

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgür Baştürk -- 31 Ağustos 2008; 1:36:10 >
  • wwww.barafranca.gen.tr
    oyunun kendine ait mirci, oyundaki olayları anlatan bir gazete [ hangi aile hangi aile ile savaşmış vb. ] hiç bir oyunlarda olmayan özellikler
  • Lineage II sağlam bir sistem istiyormuş
  • Wow

oyun ve ek paketi 60 lira

her ay 12€ ödüyosun ilk ay ücretsiz ama oyun oynadıgının farkına veriyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Superdeve

quote:

Orjinalden alıntı: M®t

Cabal Online , Oyun grafikleri bir harika .. Oyuncu sayısı yüksek , knighttaki gibi türk oyuncuda bol , yabancıda bol , Xigenon'da bilirsin belki CtrlAltDelCafe clanı vardı , 2 sene önce knightı bırakıp bu oyuna geçtiler.

Benden bu kadar..

Bu WoW cd sini kadıköy de 40 YTL ye görmüştüm AKMAR pasajının arkasındaki bir kilisenin önündeki kitapçıda . Ama cabal online ın server sorun yoksa ona başlarım. Her şeyin başında serverlar geliyor.

Serverda bir sorun yok , oyunda paralı olduğu için giriştede problem yaşamazsın .
    Oyuncu kitlesi türk ve yabancı yoğun olarak bulunduğu için serverları kalitelidir. Oyun dünya çapında duyulmuş bir oyun hatta leveltr.com da para satışları bile oluyor . serverlarından bir sorun yaşamazsın.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.