Şimdi Ara

Online Oyun oynayanlar gerçekten ömrünü heba ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
208
Cevap
6
Favori
12.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayatının altın çağları olan 18-25 yaş aralarını bilgisayar oyunu oynayarak geçiriyorlar sonra sıradan bir hayat sürüp sisteme felan sövüyolar, kendi geleceklerini oyun oynayarak heba ettikten sonra bebek gibi ağlıyolar

Bilgi çağında yaşıyoruz, bilgiye erişmek artık gerçekten çok kolay, bundan 10 15 sene önce yeni bir dil/ yazılım dili yada zanaat öğrenebilmek için saatlerce yol tepmeniz gerekirdi, artık çok cüzzi rakamlara veya bazen bedavaya istediğiniz her şeyi öğrenebilirsiniz. Elinizde böyle bir imkan varken siz gidip saatlerce oyun oynuyorsunuz sonra hayatınızın çok kötü olduğundan felan bahsediyorsunuz. Bazı şeyleri değiştirmek sizin elinizde ama tek yaptığınız oyun oynayıp mızmızlanmak, batın, siz battıkça biz daha çok yukarı çıkacağız.

ne düşünüyorsunuz bu loserlar için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestofmath -- 4 Ocak 2021; 21:50:20 >

ha udemyden aldıgın egitimle, 4 yıllık okuyanı solda sıfır bırakıp aşırı derecede kendini ön plana çıkarabilecek bir iş sergilediysen, zaten udemy'e de ihtiyacın yok demektir. her türlü ortaya çıkarır o tarz biri zaten kendini.

oyun oynarak game tester da olabilir. başvururken hangi oyunları ne tür oyunları ne kadar süredir oynadıgını soruyor bazı iş yerleri direkt. al sana iş kapısı. ve illa hayattaki herşeyi para kazanma, statü elde etme olarak vb görmeyin.

kimisi karnını doyuracak kadar para kazansın yeter diyip geri kalan vaktini kendini mutlu eden şeye harcar bknz: oyun oynamak. digeri de statu, para hırsıyla bi ton kursa gidip çalışır çok zengin olur ama hayatı çalışmakla geçmiştir mutsuzdur.

o yüzden herkese hadi kalkın online egitimlere gidin diyemezsin. herkes de o hayatı isteyecek diye bir şey yok.

Millet de kafayı yazılım öğrenmeye takmış. İşte falan da konuşuyorlar. Konu boş vakitten falan açılınca hemen yazılım öğren, uygulamada iyi para var bilmem ne başlıyorlar. Bu kadar kolay mı yahu? Yazılımda iyi para olabilir ama sana yok İnternetten 2-3 kurs alıp yazılımcı olup parayı kıracağına dair bir inanış var insanlarda.

Bu şuna benziyor okuma yazma bilen birine "roman yazsana romandan iyi para kırıyorlar" demeye benziyor.

Ne iş yerinden bahsediyorsun sen be! Vizyonunuz o kadar daralmış ki her şeyi diplomaya işe bağlıyorsunuz. Bugün udemyden alacağın kurslar ile yazılım öğrenip 1 yıl sonunda kendi startup projeni başlatacak imkanın var senin ne diplomasından bahsediyorsun. Udemy'den alacağın 2 kurs ile b1 seviyesine kadar bir dili öğrenip gerekli online konuşma kulüplerine katılarak çatır çatır konuşacak kadar dil öğrenebilirsin sen neyin diplomasından bahsediyorsun. Her şeyin kanıtı pratiktedir. Hobi olarak bunları yapmak var, birde oyun oynamak var. Oyun oynamak büyük bir beladır, gençliğin üzerindeki karabasandır. Bütün potansiyellerini, güçlerini emer. Bunu eski bir oyun bağımlısı olarak söylüyorum.

konu sahibi çok productive bir insanmış gibi , sabah akşam burada milletle dalaşıyor

"siz düştükçe ben yükseleceğim yeahhhhhh" diyor   

şuana kadar en ufak bir somut başarısı olmadığına da eminim. udemyden 2 tane ders öğrenmiş kendini god sanıyor. Sorsan yabancı dil bile bilmiyordur. Yurtdışına bile çıkmamıştır

• yok mu arttıran

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Onun yerine (eskiden) gece kulübüne gidip eğlenirdik ara bir ama şimdiki gençlik çok şansız döneme denk geldi malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Limit -- 4 Ocak 2021; 21:13:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayat mı var yapacak bir halt yok amaç yok

Orijinalden alıntı: B-2 Spirit

hayat mı var yapacak bir halt yok amaç yok

Uğruna çalışabileceğiniz,sıkılmadan günlerini geçebileceğiniz ve çalıştıkça sizi daha mutlu edecek bir amaç edinin.

sabah akşam forumdasın

adam belki 5 saat productive şeyler yapıyor 2 saat oyun atıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: bestofmath

Uğruna çalışabileceğiniz,sıkılmadan günlerini geçebileceğiniz ve çalıştıkça sizi daha mutlu edecek bir amaç edinin.

Alıntıları Göster

hayır yok asla da olmayacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: The Smoke Of Many Fires

Dine inanmayı bıraktığım zamanlar ben de böyleydim bir süre, herkese bi şey kanıtlamaya çalışıyordum. Geçer bikaç aya merak etme

Online Oyun oynayanlar gerçekten ömrünü heba ediyor 

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

sen bütün gün atomu mu parçalıyorsun

sabah akşam forumdasın

adam belki 5 saat productive şeyler yapıyor 2 saat oyun atıyor

Foruma sadece bu bilgilendirmeyi yapmak için uğradım, zamanımın büyük bir kısmını da kendimi geliştirmek için harcıyorum. Bir dakikası bile oyun oynamaya gitmiyor, rahatlamak istediğim zaman dostlarımla vakit geçirip yürüyüp hava alıyorum yada film izliyorum. Bunlar gerçek rahatlama yöntemidir. Oyun ise seni daha çok gerer, folloş eder dopamin patlamasından sonra oturup üretkenlik gösteremezsin.

Foruma sadece bu bilgilendirmeyi yapmak için uğradım, zamanımın büyük bir kısmını da kendimi geliştirmek için harcıyorum. Bir dakikası bile oyun oynamaya gitmiyor, rahatlamak istediğim zaman dostlarımla vakit geçirip yürüyüp hava alıyorum yada film izliyorum. Bunlar gerçek rahatlama yöntemidir. Oyun ise seni daha çok gerer, folloş eder dopamin patlamasından sonra oturup üretkenlik gösteremezsin.

Alıntıları Göster

ne yapıyorsun mesela geliştirmek için abisi

ne yaptın şu yaşına kadar

• udemyden aldıgın online egitimi takan bir iş yeri var mı? hatta 3 5 video izleyip aldıgın egitimi komple umursayan iş yeri var mı? kurs izlemek yerine gider oyun oynarım.

eline diploma vb olmadıgı sürece yada deneyim, istiyorsan bütün online kursları ezberle. pek bir işe yarayacagını sanmıyorum ben. ha hobi olarak geliştir kendini ama hobi olarak oyun da oynanabilir.

Orijinalden alıntı: pcdaly

udemyden aldıgın online egitimi takan bir iş yeri var mı? hatta 3 5 video izleyip aldıgın egitimi komple umursayan iş yeri var mı? kurs izlemek yerine gider oyun oynarım.

eline diploma vb olmadıgı sürece yada deneyim, istiyorsan bütün online kursları ezberle. pek bir işe yarayacagını sanmıyorum ben. ha hobi olarak geliştir kendini ama hobi olarak oyun da oynanabilir.

Ne iş yerinden bahsediyorsun sen be! Vizyonunuz o kadar daralmış ki her şeyi diplomaya işe bağlıyorsunuz. Bugün udemyden alacağın kurslar ile yazılım öğrenip 1 yıl sonunda kendi startup projeni başlatacak imkanın var senin ne diplomasından bahsediyorsun. Udemy'den alacağın 2 kurs ile b1 seviyesine kadar bir dili öğrenip gerekli online konuşma kulüplerine katılarak çatır çatır konuşacak kadar dil öğrenebilirsin sen neyin diplomasından bahsediyorsun. Her şeyin kanıtı pratiktedir. Hobi olarak bunları yapmak var, birde oyun oynamak var. Oyun oynamak büyük bir beladır, gençliğin üzerindeki karabasandır. Bütün potansiyellerini, güçlerini emer. Bunu eski bir oyun bağımlısı olarak söylüyorum.

• quote:

Alıntıları Göster

4 sene ana bölüm olarak okuyup mezun olan biri ile udemyden 3 5 video izleyip bişiler yapan biri karşıma geldiginde, 4 yıllık o bölümü okuyanı seçerim şahsen ben.

ha udemyden aldıgın egitimle, 4 yıllık okuyanı solda sıfır bırakıp aşırı derecede kendini ön plana çıkarabilecek bir iş sergilediysen, zaten udemy'e de ihtiyacın yok demektir. her türlü ortaya çıkarır o tarz biri zaten kendini.

oyun oynarak game tester da olabilir. başvururken hangi oyunları ne tür oyunları ne kadar süredir oynadıgını soruyor bazı iş yerleri direkt. al sana iş kapısı. ve illa hayattaki herşeyi para kazanma, statü elde etme olarak vb görmeyin.

kimisi karnını doyuracak kadar para kazansın yeter diyip geri kalan vaktini kendini mutlu eden şeye harcar bknz: oyun oynamak. digeri de statu, para hırsıyla bi ton kursa gidip çalışır çok zengin olur ama hayatı çalışmakla geçmiştir mutsuzdur.

o yüzden herkese hadi kalkın online egitimlere gidin diyemezsin. herkes de o hayatı isteyecek diye bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcdaly -- 4 Ocak 2021; 22:37:8 >

• quote:

4 sene ana bölüm olarak okuyup mezun olan biri ile udemyden 3 5 video izleyip bişiler yapan biri karşıma geldiginde, 4 yıllık o bölümü okuyanı seçerim şahsen ben.

Alıntıları Göster

udemyden bir kaç kurs alınca kendini uzman sanmış arkadaş :D

• Birakin herkes istedigini yapsin isin sonunda herkes kendi yaptiklarindan sorumludur
  • quote:

Alıntıları Göster

Ben okumak yerine udemy kursu alın demiyorum ki, demek istediğim; okurken alanınızla alakalı yada direkt olarak gelişiminize katkıda bulunacak şeylerle ilgilenin oyun oynamak yerine.

Gerçekçi olalım, kaç oyun bağımlısından biri, oynadığı oyun ile ilgili iş buluyor ? Bunu gerçekten bir iş kapısı olarak görebilir miyiz ? Hiç sanmıyorum.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.