Şimdi Ara

ONLİNE OYUN ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece silkroad ve LoL oynadım. LoL beğendim ama fazla çözemedim. FPS oyun olmasın öyle bonbalı oyunlardan nefret ederim. LOTRO başlamayı düşünüyorum.

• dota. Lole benzer
  • Malesef hocam
  • s4
  • Diablo 3. RMAH sistemi ile item satarak paypal üzerinden para alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lovely620

s4

Yapmayın hocam geçen facebook sayfasındaki herkes 10 yaşında gösteriyordu ?
  • Knıght tabii ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Oyun önerisi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zemzem Suyu

quote:

s4

Doğru velet çok fakat oyun süper onları takma yeter küfür edip dururlar (bağımlılık yapar)
  • illa bi oyun oynucam diyosan knıght online hileler kalkmış felan diyolar eğer gerçekten hileler kalktıysa zevkli bir oyun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zemzem Suyu

quote:

s4

Doğru velet çok fakat oyun süper onları takma yeter küfür edip dururlar (bağımlılık yapar)

O oyunda bozdu eskiden daha eğlenceliydi ve silahlar daha iyiydi şu an fazla silah getirdiler ayrıca eşyalardaki + ları ve oyuna direk etki eden bir çok yenilik getirdiler,eskiden ne güzel herkes 100 can girerdi oyunda taktiklerle bir yere gelirdik fakat kıyafetlerin ve silah + larının önemi yoktu fakat artık bozdular+hileler ve ilk okulluları unutmayalım şu dagger ve twin çıktığında azcık iyiydi fakat twin sword'dan sonra buzmuş

• Sen sen ol S4 oynama. İlk çıktığı zaman birkaç sene oynamıştım. Seviye sistemi değiştirildi. Ana menü sistemi ve kıyafetlerin hepsi süreli oldu falan. İçine ettiler oyunun. Saçma sapan yeni silahlar falan getirdiler. Oyuncuları konusunda bir şey demiyorum zaten. 10 yaşında veletten "yiyosa 1v1 gel eziq" laflarını çok duyacaksın buna emin ol.

@v4t4n arkadaşımız C9'u önermiş. C9'da TPS'ye giriyor. Yani 3. kişinin gözünden bakıp nişan alıp skill atıyorsun falan. Senin için sorun olmazsa başlamanı öneririm güzel oyun. Ama oyunda çok çabuk seviye atlıyorsun. Bir de sürekli aynı dungeonlara girmek biraz sıkıyor. Ama arkadaşlarınla veya sağlam bir guildle oynarsan sıkılmazsın.
  • Uncharted Waters isimli bir oyun kuruyorum şuanda bilgisayara gelirsen beraber takılırız noob noob
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.