Şimdi Ara

Online olarak Floresan Sprey Boya(Sarı Veya Turuncu) + Beyaz Astar Nerden Alabilirim YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Kasa Fanını Kendimiz boyama hakkında bir konu varmı ben aradımda bulamadım açıklamalı kendim yapacamda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JEyüp01 -- 25 Kasım 2010; 17:57:14 >

• Çok Kolay Fanı Yuvadan Çıkart İyice Zımparala 2 Kat Astar At Boya Tutana Kadarda Boya At Ama En Az ßir Gün Kurut
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

http://site.****.com/Fan-Boyama-Rehberi.html

burda var ayrıntılı olarak

site adresi tam çıkmamış onu tekrar yazarmısın
  • pardon googleye fan boyama rehberi (video destekli yazın çıkar ) forum hardwarena adlı site
  • önceden link verebiliyorduk site ismi neden çıkmıyor bilen varmı ?
  • quote:

önceden link verebiliyorduk site ismi neden çıkmıyor bilen varmı ?

Tamam ben buldum googledan Kasa Fanı Boyama Rehberi yazdım çıktı 2 3 tane saol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi arkadaşlar araştırdığım kadarı ile şöyle
    1-Fana Zımpara Vurulacak
    2-Astar Boya Atılacak
    3-Astar Boya kuruduktan sonra UV Boya Atılacak

Şimdi ben cpu soğutucusunun 2 Fanı ile birlikte Egsoz Fanını boyamak istiyorum 140 mm ve 2 tane 120 mm fan olucak bunlar için astar ve uv boya ne kadar yeterli gelicektir uv boyalara bakıyorum bu ac-ryan var onun 1 tanesi yeterlimi ve astar ne kadarlık satıyor ne kadarlık almam gerekir.
  • marshall tavsiye ederim 1 kutu astar ve 1 kutu florasan boya (uv deme anlamazlar) yeter.
    http://forum.donanimhaber.com/m_43403737/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43403737

bu linkteki benim kasa toplamda 2 kutu astar 2,5 kutu uv harcadım
  • ac-rayn falan uraşma akçalı flörasan boya al 1 kutu yeter sanırım astarı ne kadar güzel atarsan boya o kadar güzel durur 2sinide 2 kat at daha ei olur ayrıca soyulma falanda olmaz
  • Hım o zaman ac-ryandan vazgeçtim bu Florans boya alıyorum 1 kutu astar 1 kutu florasan boya tamamdır az öncede fanı tutan segmantı çıkarmak için başka fanda deneme yaptım 2 defa çıkarıp geri taktım zedelemeden cımbız ile bu kısımı geçtim şimdi dediğiniz boyalardan alıcam 1 er kutu sonra boyama yapıcam bunun içinde güzel rehberler vardı iyice okudum videoda vardı izledim dediğiniz gibi 2 kat astar atın diye söylemişler ince bir şekilde her yeni boya işleminde bir önceki boyanın tamamen kuruması gerekliymiş ve toz bulunmayan bir odada yapmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JEyüp01 -- 24 Kasım 2010; 16:33:25 >
  • 1 kutu sprey boya ile 10 tane fan boyarım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: JEyüp01
    bir önceki boyanın tamamen kuruması gerekliymiş ve toz bulunmayan bir odada yapmam lazım.

20 dk kafi 2.kat için
    aman ha evde odada yapma boya toz partikülleri kıvamında püskürdüğü için evi boyarsın farkına varmadan
  • ağzınada bişey tak görmezsin ama tükürünce anlarsın ne demek istediğimi :D
  • boya kaliteliyse 1 kutu astar 1 kutu boya yeter ben astar bulamamıştım beyaz kullanmıştım 1 kat astar 2 kat boya mis gibi oldu
  • quote:

1 kutu sprey boya ile 10 tane fan boyarım :D

Anladım :D

quote:

Orijinalden alıntı: aemless

quote:

Orijinalden alıntı: JEyüp01
    bir önceki boyanın tamamen kuruması gerekliymiş ve toz bulunmayan bir odada yapmam lazım.

20 dk kafi 2.kat için
    aman ha evde odada yapma boya toz partikülleri kıvamında püskürdüğü için evi boyarsın farkına varmadan

Önerin ve bilgin için teşekkürler bu işlere yeni girdiğim için boyama esnasında başka şeyleri boyama şansım çok yüksek olurdu şimdi daha dikkat edicem
    ama tabiki boş bir oda da düşünmüştüm ama boş oda yok o yüzden banyo aklıma geldi kapıyı kapatacam kimse girmesin işlemler bitene kadar :D

quote:

ağzınada bişey tak görmezsin ama tükürünce anlarsın ne demek istediğimi :D

Teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: wahdet35tr

boya kaliteliyse 1 kutu astar 1 kutu boya yeter ben astar bulamamıştım beyaz kullanmıştım 1 kat astar 2 kat boya mis gibi oldu

teşekkürler

Birde sanırım Boyayı önce su ile kıvam tutturucam sonra boyayı sıkacam çünkü bu ac-ryan görmüştüm su ile karıştırılması lazımmış büyük ihtimal floransa boyasıda öyledir bu yüzden bu boyayı sıkma işlemini neyde yapıyoruz bu camsil şişesi olurmu yada neyle yapmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JEyüp01 -- 24 Kasım 2010; 18:56:57 >

• ben banyoda yaptım fırça yedim heryeri boyamışsın dediler bide bana temizlettiler :D:D:D
  • quote:

1 kutu sprey boya ile 10 tane fan boyarım :D

kaç kat?
  • Hocam Ac-raynlar Öyle Su ile Karıştırıp Fırça İle Boyuyosun Bildiğim Kadarı İle Ama Akçalı Flörasan Dediğim Sprey Boya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4LT4N -- 24 Kasım 2010; 19:17:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4LT4N

Hocam Ac-raynlar Öyle Su ile Karıştırıp Fırça İle Boyuyosun Bildiğim Kadarı İle Ama Akçalı Flörasan Dediğim Sprey Boya

cok akıntı yapar demedı deme.konumdaki 230 luk fanları dediginiz uv boya ile boyadım incelemek isteyen arkadaslar bakabilirler
    http://resim.donanimhaber.com/m_44202642/mpage_1/key_/tm.htm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.