Şimdi Ara

Online Mobil Kaza Tutanağı Uygulaması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
7
Favori
3.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu uygulamayı tecrübe eden var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yazmistim sanirim, ben kullandim harika bir uygulama ve vw erel serviste hicbir sorun çıkarmadan ve uygulamayı bilerek aracımı tamir ettiler. Harika denilecek kadar güzel bir uygulama daha önce 3 hafta kadar dosya sonuçlansın diye beklerken bununla 2 saatte dosya sonuçlandı. Kesinlike tavsiye ederim.

    Kullanmak isteyenlere ve soru sormak isteyenlere elmden geldiğince ve bildiğim kadarıyla yardım edebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mecsoft

    Ben yazmistim sanirim, ben kullandim harika bir uygulama ve vw erel serviste hicbir sorun çıkarmadan ve uygulamayı bilerek aracımı tamir ettiler. Harika denilecek kadar güzel bir uygulama daha önce 3 hafta kadar dosya sonuçlansın diye beklerken bununla 2 saatte dosya sonuçlandı. Kesinlike tavsiye ederim.

    Kullanmak isteyenlere ve soru sormak isteyenlere elmden geldiğince ve bildiğim kadarıyla yardım edebilirim.

    Merhaba programdaki kayıt numarasını kayıt etmek yeterlimi açıkcası ben ilk defa kullanacağım.Şirketin araçlarının bakım onarım işlerini yapıyorum.Bu uygulama işime yarayacak .
  • nctemiz kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

    Bazı arkadaşlar eksper, servis vb. Yerlerde belge istendigi belirtilmiş. Ben bıyle bir durumla karsılaşmadım, ayrıca uygulama içindede ıslak imza, ehliyet, ruhsat filan hicbirseye gerek olmadigi yaziyor. Bence sizden boyle bir şey iaterlerse hemen şirketinizle irtibata geçin ve mobil kaza tutanağı'nda bu durumun belirtildiğini söyleyin. Bu uygulamayla tutanak tuttuktan sonra kimse sizden bir sey isteyemez. Tüm işlemlerinizi Kaza Tespit Tutanağı numarası ile yapabiliyorsunuz. Başka bir şeye ihtiyacınız yok. Ayrıca mail adresi girerseniz mailinize tutanak geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen gun yaptigim kazada tutanak olmadigi icin bu uygulamayi kullanicaktim fakat sigorta policesi karekodunu defalarca denememe ragmen her seferinde okuyup hata: yanlis police , gibi bi sorunla katsilastim.Bilgileri manuel olarak girmeye calistigimdaysa plaka no kisminda her turlu kombinasyonu girmeme ragmen kabul etmedi. Kisaca o telas icinde daha da vaktimi caldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulamayı kurdum. Umarım sıkıntısızdır.
  • up
    ben yeni keşfettim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.