Şimdi Ara

Online Korku Oyunu Önerisi (Acil)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bayan arkadaşımla oynamak için online korku oyunu lazım. Şimdiden teşekkürler.

• Bir sürü korku oyunu sayabilirim de online korku bilemiyorum,takipteyim hocam.
  • Hocam Amnesia : The Dark Descent'in videolarını izledim 2 kişi izliyordu 1 kişi oynuyordu. Acaba o nasıl oluyor? Yani o şekilde de olur.
  • amnesia bn indirdim oynadım bi bölümde kalmıştım sildim oyun çok güzel bnm bildiğim oyun tek kişilik bi anda yaratık geliyo ondan kaçıp dolaba girion flan süper gaz lamban war onun için yağ buluon etraftan tasarruflu kullanmak gerek yoksa karanlıkda kalırsın
  • Amnesia online değil hocam,izlediğiniz videoda bir kişi oynuyorken diğerleri skype ile bağlanıp onları izliyor.Yani o oyunu sadece bir kişi oynuyor o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.C

Amnesia online değil hocam,izlediğiniz videoda bir kişi oynuyorken diğerleri skype ile bağlanıp onları izliyor.Yani o oyunu sadece bir kişi oynuyor o kadar.

Tamam o türlü de olur. Nasıl yapılacağını biliyor musun hocam?
  • 2 kişilik resident evil 5 mercenaries oynarsın tam korkutmaz biraz gerilim dir netten araştırırsan bulursun zaten nası yapıldığını.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerisi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dead space 2'de online mod var
  • Resident Evil 5 olabilir, Dead Space 2 'de olabilir ama k.rsan bu oyunlar. K.rsanda da olur mu?
  • Sanırım Co-op olarak oynayabileceğin korku oyunları arıyorsun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.