Şimdi Ara

Online işlem merkezine giremiyorum!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Online işlem merkezine üye girişi yapmak istediğimde aşağıdaki hatayı veriyor, giriş yapamıyorum; firefox, opera, ie üçüyle de denedim sonuç aynı:

quote:

java.lang.NullPointerException bilinmeyen hata 1321443252897

Çözümü bilen var mı?

Kullandığım java sürümü 6 update 29

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:DONANIMHABER:. -- 16 Kasım 2011; 17:46:12 >

• Bi kaç sefer daha girmeye çalışınca giriyor.İlk başta ben de aynı hatyı aldım...
  • Yok olmadı yine. Javanın son sürümünü mü desteklemiyor nedir anlamadım, ttnet e soracağım artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:DONANIMHABER:. -- 16 Kasım 2011; 17:44:28 >
  • ben müşteri hizmetlerinede ulaşamıyorum arayınca aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyor babamı aradım sanki
  • Bana da online işlem merkezi lazım ne kadar denediysem aynı hatayı alıyorum. Sanırım kullanıcı taraflı bir sorun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zbahadir -- 16 Kasım 2011; 19:53:25 >
  • Javayı kaldırıp öyle de denedim yine aynı hatayı veriyor demek ki javayla da alakası yokmuş.

Zaten sayfası bile 2 saatte açılıyor var bi sorun...
  • Güncel.

Bilgisayardan değil bu arkadaşlar, aynı bilgisayarda arkadaşınkine giriyor, benimkinde yukarıdaki hatayı veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anlık bir sistem hatası oluşmuş olabilir,yada sistemleri çökmüştür :) m.hizmetleride sisteme ulaşamayabilir....
  • beyler bende kaç aydır giremiyorum. sebebi nedir.
    https://teksifre.ttnet.com.tr/kullanici-islemleri/giris/?ref=00000000-0000-0000-0000-000000000000

siz girebiliyormusunuz? nasıl çözeceğiz bu olayı. akk ye bakmak için denedim giremiyorum bi türlü
  • google , adsl kota sorgulama yazın , oradan bakın kullanım miktarınıza.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.