Şimdi Ara

Online İngilizce eğitimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bunduğum yerde kurs gibi şeyler mevcut değil dolayısıyla online olarak seviyemi test edebileceğim ve gerçekten(Okullarımızdaki gibi değil dilin kendisini) öğrenebileceğim bir yer var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bir üstteki konuda da yazdım, ben şu an lingusta eğitim seti ile çalışıyorum ve gayet başarılı tavsiye ederim.
  • Eğer istediğin ingilizce konuşmanı geliştirmek ve günlük hayat ingilizcesini öğrenmek ise sana transparent online language yi tavsiye ederim. Transparent online language online interaktif olarak yabancıdil öğrenebileceğin bir sistem. Ayrıca bu sistem sayesinde sadece ingilizce değil, 80 den fazla dili de öğrenebilirsiniz. Her dilde binlerce kelimeyi görsel ve işitsel olarak ve tekrar ettirerek sistem öğretiyor. Ayrıca beginner ve intermediate seviyelerindeki dersleri de sırasıyla yapabilirsiniz. Ayrıca fiyatı da gayet uygun etgidil.com dan 390 TL ye 1 yıllık sınırsız üyelik alabilirsiniz. Ayrıca hem bilgisayardan tonline olarak kullanabilirsin hem de mobil cihazlarından tablet den akıllı telefondan da mobil uygulamasını indirebilirsin . Hem de transparent language yi sadece sen değil ailecek kullanabilirsin.

    Ayrıca ingilizce mi yabancı bir hocayla da geliştireyim istiyorsan yabancidilkonus com dan amerikalı hocalardan canlı dersler alabilirsin. Hem özel hem de sınıf dersi şeklinde sanal sınıf ortamında dersler veriyorlar. Hocaları kendi konularında uzman ve deneyimli. Sınıf derslerinin fiyatı da gayet uygun. Piyasa daki bir sürü kursa boş yere para vermektense amerikalı hocalardan canlı ders almak bence en iyisi, yabancidilkonus.com a bir bak derim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.