Şimdi Ara

online her maç yeniliyorum lütfen yadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakın zamanda ps3 ve pes12 aldım. online oynarken hep yeniliyorum. burda belki çok soruldu ama ben aradığım cevabı forumda bulamadım. bir kere adamların defansı çok iyi ara top attığımda kesin adamımın yanında 2 rakip beliriyor ve koşturmuyolar bile. ama rakip çok kolay ara top atıyor elini kolunu sallayarak koşuyor ben yetişemiyorum bile. r2+pres falan hikaye. acaba oyunun başında bi ayarmı yapılıyor, bi markaj ayarımı var nedir bu işin püf noktası. forumda bu tür sorulara hep çok maç yap kendini geliştir türü cevaplar verilmiş. yav yokmu hiç bi ayar bi tuş kombinasyonu. yardım lütfen.

• valla dostum bu benim kendi fikrim bendede pc pes 12 var bende aynı sorundan dertliyim malesef onlinede internet hız faktörü çok önemlibizin upload ve yurtdışı çıkışlarımızın zayıflıgı onlineyi zora sokuyo en az 1 saniyelik geçikme ile oynuyoruz tabi burda beceride önemli dedigin gibi topu alan deli gibi gidiyo atıgı pas yerine gidiyo topu hemen alıyo sanki mıklatıs var gibi ayagında onlar ucarken biz karada kanat çırpıyoruz çok dikkat etim baglantı kalitesi nekadar yüksek olursa ben kolay kolay yenilmiyorum oynarken bile zefk veriyo ama baglantı kötü oldumu küfürün bini bin para sabır edicez artık kaliteli bir internetimiz olursa oda zor görünüyo ya sana şunu diyeyim bir yolunu bul türkiye içi rakip buloyna ne demek istedigimianlarsın .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.