Şimdi Ara

Online FPS ve Korku oyunu ÖNERİSİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi online fps arıyorum

NOT: BF 3 VE MW GİBİ OYUNLARI OYNADIM

Bir de sizden bir korku oyunu tavsiyesi isteyeceğim kendimi yanlız hissedeceğim güzel efektleri ile insanı kendine çeken Alan Wake gibi bir oyun arıyorum

• İlla online fps korkusu istiyorsan Warrock hem fps hemde zombie modu ile korkutabilir seni.Ama online zorunlu değil ise left4dead2 dene DayZ dene aklıma pek birşey gelmedi
  • Amnesia oynadın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brokoli07

İlla online fps korkusu istiyorsan Warrock hem fps hemde zombie modu ile korkutabilir seni.Ama online zorunlu değil ise left4dead2 dene DayZ dene aklıma pek birşey gelmedi

İlla online olmasına gerek yok online istemiyorum korku oyununu Left 4 Dead 2 yi oynadım DayZ deil ama War Z de oynadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayrakass

Amnesia oynadın mı?

Amnesia aklımda bulunsun güzel oyuna bekliyor deneyeceğim teşekürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasimking555

quote:

Orijinalden alıntı: ayrakass

Amnesia oynadın mı?

Amnesia aklımda bulunsun güzel oyuna bekliyor deneyeceğim teşekürler.

Condemend Criminal Origins türkçe yamasıda var
    Amnesia
    Anna
    Tps olarak Dead Space var
    Call of Cthulhu Dark Corners of the Earth
    Dead ısland dicemde pek korku ögesi yok
    Doom 3 BFG edition
    Fear serisi
    Resident evil serisi(Tps)
    Silent hill serisi(Tps)
    Slender
    aklıma şimdilik bu kadar geldi.Online fps olarak army rage,artic combat olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5lgc25005 -- 20 Haziran 2013; 23:01:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasimking555

quote:

Orijinalden alıntı: brokoli07

İlla online fps korkusu istiyorsan Warrock hem fps hemde zombie modu ile korkutabilir seni.Ama online zorunlu değil ise left4dead2 dene DayZ dene aklıma pek birşey gelmedi

İlla online olmasına gerek yok online istemiyorum korku oyununu Left 4 Dead 2 yi oynadım DayZ deil ama War Z de oynadım

Silent hill-Cry of fear ve tabiki Slender denedinmi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş korku oyunlarından şunları oyna

amnesia
    slenderman
    cry of fear
    dead space 1-2
    nosferatu
    silent hill
  • sana tek önerim : slender arrival ben orijinalini aldım oynuyorum hem hikayeli hem de müthiş efektlere sahip ...
  • painkiller oyna
  • Hepinize önerieriniz için çok teşekkür ederim söyledeiğiniz oyunları tek tek araştıracağım beğendiğimi yükleyeceğim :)
  • Gördüğün gibi Silent hill,Slenderman ve Cry of Fear çok söylendi.Ama dedikleri gibi Amnesia hiç klasik değil beklenmedik şeyler yaşayıp özellikle Custom gamelerden çok korkabilirisin
  • amnesia ve silent hill diyecektim ama soylenmis.bende penumbra diyim o zaman.amnesia yapimcilarindan.ayni ozelliklere sahip.kapilar filan mause hareketleriyle aciliyor.cogu cisimle etkilesim mumkun ama amnesia daha korkunc.beni alt f4e iten tek oyun.her gunde yarim saat yetiyor diyebilirim.bide korku oyunlarinin atasi nosferatu var ama korkunc degil
  • FPS olarak point blank oynayabilirsin hem ücretsizde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.