Şimdi Ara

Online Film kiralama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bilenleriniz vardır belki, ABD'de Netflix firması gibi kurumlar online dvd&bluray kiralayan birçok şirket var.

Türkiye'de baktım da bu işi yapan pek yok, olanlar da pek güncel değil ve arşivleri kötü.

Şimdi böyle bir hizmet vermeye başlamayı düşünüyoruz ciddi bir sermaye koyup. Ama işin düşündüren yanı insanlar hala orjinal film kiralıyor mu Türkiye'de. Yani bu kitlenin sayısı nasıl.

Yurtdısında internet hızları tavan yapsa bile iyi iş yapıyordu bu tip firmalar ben öğrenci iken. Pek çok insan uğraşamıyor çünkü korsan download ile.

Bu sistemde 30 lira yatırıp üye oluyorsunuz ve ayda istediğiniz 3 dvd'yi kiralıyorsunuz. 50 verirseniz 6 dvd falan oluyor yani. iyi bir kitle tutturduğun zaman iyi iş yapar gibi.

düşünceleriniz nelerdir?

• Sınırsız netim var 1mb ile istediğim her filmi indirip izliyorum bluray fln olması çok önemli değil benim için xvid izliyorum genelde bu hızla 700mb lik bir film 3 saatte iniyor pek tutmaz bence
  • arkadaşım ümidini kırmak istemem ama "tutmayabilir" demek için özellikle de "Türkiye" şartlarında çok iyi sebeplerim var. örneğin;

-yukarıdaki arkadaş demiş ki benim için kalite önemli değil, filmleri xvid de izliyorum. ki genel olarak film izleme alışkanlığı olan adam bir şekilde netten karşılıyor bu ihtiyacını.

-dvd ve blu-ray film kiralama işine girebilirsin. fakat blu-ray filmi izlemek isteyen adamın ona göre düzeni olması lazım evinde. minimum 32" bi televizyon, ps3 yada blu-ray oynatıcı, iyi de bir ses sistemi. bunlar öyle herkesin alabileceği gereçler değil. canım memleketimde kaç evde vardır ki bu düzen. tamamen belirli bir düzeye hitap ediyor bu gereçler. bu ekonomik sınıftaki insanlar da zaten izlemek istedikleri filmleri direk satın alıyorlardır diye düşünüyorum.

sen bilirsin ama kalkıştığın iş gerçekten büyük kumar. belki tutar belki siftah yapamazsın, hiç belli olmaz. ben içimden gelenleri yazayım dedim.

saygılar..

11 aslan, arenada çocuklar gibi şendik!

• Konu video kişiselleştirmesi ile ilgilidir.
    latte kattım ağam.
  • Şirketin adını torent koy belki tutar

Yinede sahte kumar oynamak için gerçek 125 dolar yatıranlar bile var belli olmaz sanş işi bi yerden sonra

Edit:Fiyatları şimdi gördüm 30 lirayı bi kere veriyosak ve güven sağlıyabilirsen işleme ihtimali yükselir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girmiyor -- 26 Mayıs 2010; 23:08:50 >

Yoksa 2-3 yıl önce ABD'de millet 5mbit interneti kullanıyordu 40 dolara falan ama bu şirketler iyi iş yapıyordu.

Bakış açışı insanların demek ki.
  • Bence tutmaz zaten yorumlarıda gördün bu kadar kaynak varken tek sorun onu hızlıca ele geçirmek buda hala ttnetin deli gibi para kazandığını gösteriyo ,aksi olsa tekel diye birşey olmazdı zaten.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.