Şimdi Ara

ONLİNE EĞİTİM İSTEMEYENLER ŞU TAGA BEKLİYORUZ SİZİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

online eğitim istemeyenler bu taga destek lütfen

• Sen de şimdi sektir git chegg den online sınav ve ödevlerini parayla çözdür evde yan gelip yata yata yüksek ortalamalar yap. karı kızla işim olmaz tek derdim adam akıllı bir şeyler öğrenerek mezun olmak uygulamalı eğitimden yoksun online eğitim saçmalığına 1 yılımı boşuna harcamak istemiyorum
    Cevap vermiycem dedim fakat bu ahmaklığın cevap verdirtmek zorunda bıraktı.Kardeş farkinda mısin ama asıl eziklik kompleksini yaşayip kendini kanıtlama zorunluluğunu iliklerine kadar yaşiyorsun.Acilen insanlara kendimi kanıtlamalıyim modundan çıkip kendini kendine kanıtlamalısın.İçten içe kendini yiyorsun farkınds değilsin.
  • Ne kadar da ağladınız sanki online eğitim kararını kafasına göre verdi yök

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hahahahahhah tag'e bak

• quote:

Orijinalden alıntı: JungleHIV

Bu mesaj silindi.
    Sen de şimdi sektir git chegg den online sınav ve ödevlerini parayla çözdür evde yan gelip yata yata yüksek ortalamalar yap. karı kızla işim olmaz tek derdim adam akıllı bir şeyler öğrenerek mezun olmak uygulamalı eğitimden yoksun online eğitim saçmalığına 1 yılımı boşuna harcamak istemiyorum
  • ahirette de tag açarsın sen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar biliyorum üniye gitmek istiyorsunuz ben de çok istiyorum ama bu durumda açılmaması daha iyi bence çünkü üniye sadece kendi şehrinden başka diğer şehirlerden gelen çok var buda çok fazla kişiye bulaştırır.Benim görüşüm güz dönemi açılmasın

• hipponax H kullanıcısına yanıt
    Boş yapma zevzek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tugrulgm456 T kullanıcısına yanıt
    Hocam bu gidişle baharda da açılmaz. Millet tedbirsiz, sadece okulların açılmasına kafayı takmış; Avm, park, kafe vb. Yerlerde bir sürü insan var. Onun dışında düğünler iyi ki yasaklandı yoksa ben Evlenmeyecem diyen adam bile düğün yaptı En çok vaka düğünlerden çıkıyordu. Ama hala tedbirin t si yok bizim millette... Bu böyle gittiği sürece tek çare aşı gibi duruyor. Aşı konusunda ise şunu diyim: Aşı bulundu deniyor hani nerede, diyelim ki bulundu herkesin aşı olması en az 1 yıl sürer.

• bateren kullanıcısına yanıt
    Ben reis yapmadan aşı yapmam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tugrulgm456 T kullanıcısına yanıt
    Ben sen yapmadan aşı yapmam

• quote:

Orijinalden alıntı: bateren

Ben sen yapmadan aşı yapmam
    Sen evde aşıyı bulmadan ben olmam

• Ajan Pena kullanıcısına yanıt
    Palme Yks Kitapları pahalı olmasa Virüsler ve Bağışıklık sistemi konusundan bulurum ben aşıyı.

• bateren kullanıcısına yanıt
    Dur fotosunu atayım da kurtar reis bizi şu virüsten

• psikolojiyi seviyorum! nasıl da eziklik kompleksine girmiş dediklerim ağır geldi dii mi ahahaha
  • hipponax H kullanıcısına yanıt
    Ya birader benden zeki olmayan insanların fikrini önemsemiyorum s.git başımdan psikolojiyi seviyormuşmuş .d 2 dakikada eziklik kompleksine girdiğimi de anladın helal olsun sana .d

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ahahahahaha hala devam ediyor komik öpüyorum seni
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.