Şimdi Ara

Online Counter Strike Source Dedicated Server (Update Yok) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
0
Favori
107.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: psionicstorm

selam,ben bu ilk sayfadaki 550mb lik css yi indirdim ancak, çift tıkladığımda dos penceresi açılıp kayboluyo,vaşkada bişe olmuyo.bundan başka bişelermi indirmem gerek,yada sorun nerde acaba

birisi yardım edebilirmi lütfen yaaa

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: psionicstorm

selam,ben bu ilk sayfadaki 550mb lik css yi indirdim ancak, çift tıkladığımda dos penceresi açılıp kayboluyo,vaşkada bişe olmuyo.bundan başka bişelermi indirmem gerek,yada sorun nerde acaba

birisi yardım edebilirmi lütfen yaaa

bu sorunuda ilk defa duyuyorum.. ilginç bir durum...

oyunda bişi olmadığı kesin. sorun senin pc de olmalı...

• quote:

Orijinalden alıntı: SkiNNy

5.1.228.47 yazccaksın ip olarak

başlat / ayarlar değil

başlat / denetim masası /ağ bağlantıları ...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SkiNNy

başlat / ayarlar değil

ben xp pro. kullanıyorum ve bende başlat/ayarlar denetimmasası, hemen altındada ağbağlantıları var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webportalim -- 17 Temmuz 2005, 16:21:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webportalim

quote:

Orjinalden alıntı: SkiNNy

başlat / ayarlar değil

ben xp pro. kullanıyorum ve bende başlat/ayarlar denetimmasası, hemen altındada ağbağlantıları var...

Alıntıları Göster
    emprio updateleri yüzünden cod oynuyorum, counter source gibisi yok ama burdan oynamak istiyorum fakat win2000 service pack4 kurulu ağda internet paylaşımında diğer makine var burda anlattığınız gerekli ayarları yaptıktan sonra oynayabilirmiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: oldboi

senin elinde alternatif çok..ne gerek var ki hamachi'ye..

Alıntıları Göster
    Beyler yardım eden herkese çok teşekkür ediyorum.Sonunda başardım girmeyi.Valla isal oldum girene kadar ya.Birşey daha ; benim ping çok yüksekti.Bağlantım 256 ADSL.300 - 400 e kadar çıkıyordu.Rate ayarlarını yazarsanız son olarak çok sevinirimTekrar sağolun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

Beyler yardım eden herkese çok teşekkür ediyorum.Sonunda başardım girmeyi.Valla isal oldum girene kadar ya.Birşey daha ; benim ping çok yüksekti.Bağlantım 256 ADSL.300 - 400 e kadar çıkıyordu.Rate ayarlarını yazarsanız son olarak çok sevinirimTekrar sağolun..

Alıntıları Göster
    Konsola "cl_cmdrate 1" ve "cl_resend 1" yazarsan Düzelir

quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

• quote:

cd lere bölmek veya sutup yapmak sorun değil.

sorun o dasyaları nereye updoad yapacağımız. 4.22 gb yi en iyi şekilde sıkıştırsan 2 gb civarında olur.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: webportalim

sorun o dasyaları nereye updoad yapacağımız. 4.22 gb yi en iyi şekilde sıkıştırsan 2 gb civarında olur.

walla ozamn cuzi bi miktara kargo olayı olacak yada 1 kez siz kastıracaksınız rapide upload bikezde biz kastıracaz ha yada p2m yoluyla olabilir oda bi yol yani hem sen hem biz kasıcaz bikerelik

• quote:

Alıntıları Göster
    ya kardeş bu programı çalıştırdım, webport2 ye bağlandım, otomatik ip aldım, reconnect oldu ve tekrar bağlandı, oyunu açtım sever ip sini yazdım ama listeye bişey çıkmıyor?? N'apcam? Neyi yanlış yaptım??
  • quote:

Orijinalden alıntı: blendw

emprio updateleri yüzünden cod oynuyorum, counter source gibisi yok ama burdan oynamak istiyorum fakat win2000 service pack4 kurulu ağda internet paylaşımında diğer makine var burda anlattığınız gerekli ayarları yaptıktan sonra oynayabilirmiyim?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mathews
    burda anlattığınız gerekli ayarları yaptıktan sonra oynayabilirmiyim?

oynarsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: N. Flamel

ya kardeş bu programı çalıştırdım, webport2 ye bağlandım, otomatik ip aldım, reconnect oldu ve tekrar bağlandı, oyunu açtım sever ip sini yazdım ama listeye bişey çıkmıyor?? N'apcam? Neyi yanlış yaptım??

Alıntıları Göster
    1. link'teki cs indirdikten sonra. başa bela olan update'lere gerek kalıyormu? lütfen yanıt.
  • bişe sorucam bu ilk sayfada verilen css yi indirip kurmak yeterlimi, yani önceden half life flan kurulmuş olması gerekiyomu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

quote:

Orjinalden alıntı: webportalim

walla ozamn cuzi bi miktara kargo olayı olacak yada 1 kez siz kastıracaksınız rapide upload bikezde biz kastıracaz ha yada p2m yoluyla olabilir oda bi yol yani hem sen hem biz kasıcaz bikerelik

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Ares
    walla o zaman cuzi bi miktara kargo olayı olacak yada 1 kez siz kastıracaksınız rapide upload bikezde biz kastıracaz ha yada p2m yoluyla olabilir oda bi yol yani hem sen hem biz kasıcaz bikerelik

kargo olayı bizi aşar, uğraşamam, rapidshare de olmaz fıtık eder adamı, p2m yoluyla hiç olmaz çıldırtır adamı, webde sınırsız disk alanı lazım herkese açık, ancak böle olur.... kascaksak böyle kasalım...

• quote:

Orijinalden alıntı: N. Flamel

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Cernunnos

hamachiyi kurmadan önce ip ve dns ni oto yapman gerekirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pcbuilder

1. link'teki cs indirdikten sonra. başa bela olan update'lere gerek kalıyormu? lütfen yanıt.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Pcbuilder

gereksiz bir soru..

bu topiğin link'i ni gözün kapalımı tıkladın?
  • quote:

bişe sorucam bu ilk sayfada verilen css yi indirip kurmak yeterlimi, yani önceden half life flan kurulmuş olması gerekiyomu
    quote:

bişe sorucam bu ilk sayfada verilen css yi indirip kurmak yeterlimi, yani önceden half life flan kurulmuş olması gerekiyomu

gerekmez...

css ve harita paketini indirmen yeterli...
  • quote:

quote:

gerekmez...

css ve harita paketini indirmen yeterli...

Alıntıları Göster
    dos komut penceresinden çalıştırmayı denedim "bu program belleğe sığmayacak kadar büyük" diye bi hata verdi.256mb ram var bende ne alaka anlamadım

• quote:

dos komut penceresinden çalıştırmayı denedim "bu program belleğe sığmayacak kadar büyük" diye bi hata verdi.256mb ram var bende ne alaka anlamadım

Alıntıları Göster
    bende...
  • quote:

bende...

Alıntıları Göster
    neyse takrar indiricem şimdi biyerlerden css yi
  • quote:

neyse takrar indiricem şimdi biyerlerden css yi

Alıntıları Göster
    tekrar indirmene gerek yokki...

sorun oyunda değil..

senin sisteminle ilgili...
  • quote:

tekrar indirmene gerek yokki...

sorun oyunda değil..

senin sisteminle ilgili...

Alıntıları Göster
    son bi soru daha bu indirdiğimiz exe dosyasının iconu ne? bende sadece windows pencere iconu görünüyo,doğrumudur.eksik flan indirmiş olmayalım
  • quote:

Alıntıları Göster
    bu hamachi serverlerinin toplu yazıldığı bi site varmı arattım sadecebu topic cıktı
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.