Şimdi Ara

Online Bir Alışveriş Sitesi Hakkında, Birebir.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • www.birebir.com adlı online alışveriş çok geniş bir bilgisayar ve elektronik eşya yelpazesi olduğu için bu siteden bazı şeyler sipariş etmek istiyorum ama güvenilir olup olmadığı konusunda şüphelerim var. Diğer bazı online alışveriş sitelerinde olduğu gibi garanti yada teslimatta bazı sorunlar çıkartıyorlar mı? Bu site hakkında varsa tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim teşekkürler.

• ben daha reklamlarını yeni gördüm denemeden bilmezsin o yuzden bir dene ..
  • değerlendirmek gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alppacino -- 21 Ağustos 2008; 18:04:01 >
  • Sitenin yöneticilerinden biri burda açıklama yapmış, ne güzel
    Ben hayırlı olsun demek istiyorum, umarım sorunsuz alışverişler yapabiliriz bu siteden
  • değerlendirmek gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alppacino -- 21 Ağustos 2008; 18:04:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

Sitenin yöneticilerinden biri burda açıklama yapmış, ne güzel
    Ben hayırlı olsun demek istiyorum, umarım sorunsuz alışverişler yapabiliriz bu siteden

Güzel güzel. En azından biri diğerleri gibi saklanmadı çıktı ortaya paşalar gibi ben buyum dedi. Bundan sonra muhattap olabileceğimiz biri var en azından. Eminim diğer firmalarında var elemanları burada ama gizleniyolar.
  • alppacino hocam PM attım bi zahmet cvp ver
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • değerlendirmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alppacino -- 21 Ağustos 2008; 18:05:45 >
  • Açıklamalarınız için şimdiden teşekkürler. Benim kafamı karıştıran nokta gerçektende inanılmaz şekilde çok çeşit var bu yüzden teslimatta falan bi sorun olabilir düşüncesiyle forumlarda sorma istediğinde bulundum. Açıklamalarınız içinçok teşekkürler.
  • bende alışveriş yaptım ( palit marka fx5500) ve teşekkür ederim satış öncesi ve sipariş sürecindeki ilgi ve yardımları için............
  • yaw her sitenin bi yöneticisi aramıza katılsa böle hergün..şikayetleri yahut övgüleri dinlese değerlendirse ne güzel olur yaw..

500YTL maaş versin 20 katı kar etmezlerse ben bu işleri hiç bilmiyom..
  • walla çatır çatır bilgi işte..ewet keşke daha çok muhatap olsalar son kullanıcıyla.
    teşşekkür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.