Şimdi Ara

Online Apple Store'un ülkemizdeki açılışına günler kaldı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
528
Cevap
6
Favori
15.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer iPhone 5S kılıfları gelecekse sevinçten takla atarım uzun boylu iri bir adam olarak hemde sokakta. Çok ciddiyim haftalardır arıyorum yok. İnternetten videolarını izliyorum tam Apple kalitesinde, şık, güvenli, kalite akıyor. Hem kırmızı hem siyah alıcam eğer online store'da satılacaksa. Kredi kartı falanda fark etmez nolur açılsın gelsin artık.
  • Mac'e istediğimiz donanımı+yanındaki istediğimiz donanımı Türkiye'de alabilmemiz rüya gibi Nedense hala inanamıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • multiTYRT kullanıcısına yanıt
    Bence hala inanma satılana kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan Mmc

Bence hala inanma satılana kadar

Artık inanayım bu kadar yıldan sonra

• Ptt kargoyla yolluyorlarmi?

• resmi olarak hala bi açıklama yok ama nedense acaba rusyada ki online store açılışı nasıl olmuş sessiz sedasız aniden mi yoksa resmi açıklama ile mi

• bu haberde en çok sevindiğim şeylerden biri tam orijinal kulaklık usb kablosu şarj aleti alabilecez ben bile zor buluyorum aksesuar desteğide bence önemli.
  • Arkadaşlar bana kalırsa Apple Store ürünleri (internet ve açılacak olan mağaza dahil) ürünler distribütor olan Bilkom ve Index tarafından sağlanacak.

Tıpkı Microsoft un Xbox 360 ı resmi olarak Türkiye de Aral firması ile anlaşarak onun distribütorlüğünde satması gibi...

Benim düşüncem böyle bekleyip göreceğiz...

(Bu arada Bilkom ve Index özel sipariş alıp,istenilen kişiye özel Apple ürününü en geç bir ay içinde getiriyor zaten,Apple da zaten hali hazırdaki bu distributorleri aracılığı ile çalışacak büyük ihtimal.)

Bilkom yıllardır Apple ın Türkiye deki en büyük ve tek gücüydü ve çeşitli anlaşmalar vardır tabiki gidipte onu ezicek,piyasadan silicek hali yok ürünleri kendi getirtip.
    Index ise daha yeni dahil oldu ve boşuna değil bence.Türkiye mağazası kimbilir kaç yıllık bir planlamaydı,eğer düşündüklerimin tersi bir durum olsa gidipte Index i distribütoru yapmazdı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyb3r Panda -- 16 Ekim 2013; 23:19:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmetSelçuk

quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

quote:

Orijinalden alıntı: WB

Samsung store' da amiral gemileri 1600 tl ye satiliyor da bizim mi haberimiz olmuyor, hadi herkes kendi isine, 2000 i koy cebine iphone istiyorsan oyle gel..

Bu arada Samsung store'lar direkt olarak Samsung tarafından açılan marketler değil hocam. Alışveriş merkezlerinde samsung store diye açılan yerler Türkiye distribütörleri var onlar kendileri açıyorlar yani Samsung tek elden yürütmüyor bu olayı.
    Türkiyedeki Samsung storeların tamamı Anadolu Telekom tarafından açılmaktadır ve sadece gsm ürünleri değil bütün ürünleri getiriyorlar bu adamlar. Yani Apple diyorki ben kendim getireceğim malı ve aracı sokmayacağım, Samsung da hala store dan alsan dahi aracı şirketler mevcut oluyor.

Sony mağazaları da Samsung mağazalarının mantığında mı çalışıyor'

Çalışmayan bir tane firma yok ki hocam. Eğer öyle olmasaydı btsony ve hepsisony siteleri kurulmazdı. Bizde diğer ülkelerdeki gibi girer sonymobile.com.tr den veya sony.com.tr den alışveriş yapardık.

• Awesome kullanıcısına yanıt
    O dandik kiliflari aldigina benim gibi pisman olmayasin sonra 4 adet var hepsi cop olmak uzere cok dayaniksizlar. Bej rengi siyah oldu. Siyah alin o 2 ay idare eder

• quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan1903

Ptt kargoyla yolluyorlarmi?

Büyük bir ihtimalle uluslararası bir firma kullanırlar. UPS veya DHL gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

Vatan bilgisayar hatlı iPad fiyatlarını Almanya fiyatlarına bölersek 2,70 gibi bir oran çıkıyor.
    iPad 4 16 hatlı 1680 TL 629 € oran 2,67
    iPad 4 32 hatlı 1975 TL 729 € oran 2,70
    iPad mini 16 hatlı 1169 TL 459 € oran 2,54
    iPad mini 32 hatlı 1498 TL 559 € oran 2,67

Almanya iPhone 5s fiyatı 699 Euro. Bunu 2.7 ile çarparsak tr fiyatı 1887 tl. Hadi bunu yuvarlayalım. 1899 olsun. Daha fazla olmaz.

Hatlı tablet ile telefona gelen vergiler aynı olması lazım. Bizimkiler telefonda kazıkçılık yapıyor. Apple yapmaz diye tahmin ediyorum.

Tahminlerimi de buraya yazayım.
    iPhone 5S 16GB 1899 TL
    iPhone 5S 32GB 2149 TL
    IPhone 5S 64GB 2399 TL

+1905

• AhmetSelçuk kullanıcısına yanıt
    Kargolar direkt fabrikadan gelecegi icin yuksek ihtimalle mng kargo yada ups le gelecekler.

• Çok iyi oldu bu haber

• @bdullah kullanıcısına yanıt
    hocam Aplle'ın fiyat stratejisi ülkeden ülkeye değişebiliyor örnek olarak İtalya'da 4S 429€ iken Almanya'da 399€
  • O Apple'ın fiyat stratejisinden ziyade vergi oranlarındaki farklılıktan kaynaklanıyor olabilir. Zaten TR fiyatı da ÖTV etkisi ile Avrupa fiyatlarının üzerinde olacak her ne kadar pek çok kişi fiyat tahminlerinde bunu hesaba katmasa da.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

hocam Aplle'ın fiyat stratejisi ülkeden ülkeye değişebiliyor örnek olarak İtalya'da 4S 429€ iken Almanya'da 399€

Aslinda her firma istese bunu yapar.Ornek steam.Adamlar TR deki ekonomik durumu bildikleri icin euro yerine $ fiyatlandirmasi kullaniyorlar.Ama origin uyaniklik yapip kendi aklinca euro olarak cok daha pahaliya satiyor.

Apple cok para kazanmak ister ve bizi somurmek isterse fiyatlar dusundugumuzden bile pahali olacaktir.Ama ekonomik durumu goz onunde bulundurup bu ulkeyede saygisi varsa cok uygun fiyatlarlada karsilasabiliriz.

Yinede bana olabildigince pahali bir fiyat politikasi uygulayacaklarmis gibi geliyor.
  • iPhone 5S silver veya gold 2.300 olursa kayitli + garantili cihazi havada karada kaparim. Forumda 2.500'e kayitsiz gold cihaz varken hele..

• bim le aynı olacak gibi fiyatı ama bim sattı bile hepsini neredeyse

• Arkadaşlar size bi kaç sorum olucak, cevaplarsanız çok sevinicem.
    1) Online Store açılınca fiyatlar Zorlu Avm'de ki Apple Store Mağazası ile aynı mı olucak?
    2) Hangi garanti kapsamına giricek?
    3) Kargolama sistemi nasıl olucak?
    4) Ürünler ortalama kaç gün içinde gönderilir?
    5) Online Store ' dan alışveriş yapmak için Kredi kartı şart mı?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.