Şimdi Ara

Onları yarat onları özendir onlara sınav yap !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sen kalk bir kısmını çirkin yarat o insanları güzel insanlara özendir.
    Bu devirde hangi insan formu kendinden daha iyisine özenmez ? 21 yüzyıldayız her şey ortada bu devirde mutlu olmak çok zor hele çirkin şanssız ve fakirseniz.
    Doğası gereği tesadüf olduğunu bildiğim şu hayatta benim doğal seçilimdeki zayıf halka olduğum gerçeği bana çok koyuyor.
    Tamam bak illa güçlü olayım zengin olayım demiyorum şu anki halimi alın 14yy a atın sıkıntı çıkarmam ama 21 yy dayım instagram snap vb kanser medyalar sayesinde mutsuzluğum artmaya başladı.Bunun nedeni de deli gibi özenmem egomun sarsılması zayıf halka olduğumu fark etmem...Üstelik bu saçma şeyleri kullanmıyorum uzak kaldım küçüklüğümden beri.Keşke hiç sorgulamasam da müslüman birisi olarak devam etsem lanet olsun ki 12 yaşımdan beri bu işteyim.
    Şimdi ben ne yapacağım ?Zayıf ve çirkin olduğumun farkındayım doğam gereği insan olmanın bir özelliği gereği
    Daha iyisini istiyorum.Şimdi ben zayıflığımın verdiği çaresizlik gereği diğer insanlara zarar versem güya gerçek olan tanrı beni neyle cezalandırabilir ?
    Hayatımı alarak mı yoksa cehenneme yollayarak mı zaten cehennemi yaşıyorum daha kötüsü olamaz.
    Belki beni güzel bir vücudun içine soksa iyiliksever özgüvenli mutlu bir vatandaş olacaktım bu saçmalıkları düşünmeyecektim.Bu tanrının bir seçimi idi benim seçim değil beni kötü yarattı kötü olamama o sebeb oldu eğer gerçekse.

Dh nin en kaliteli bölümüne blogumu atmak istemezdim ama malesef hayat şartları :(((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hislerinin çoğunu paylaşmakla beraber seni çok iyi anlıyorum dostum, ama güven bana 21. yy'da şanssız olmak 14. yy'da şanssız olmaktan çok daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E184FE49 -- 16 Nisan 2017; 1:15:45 >
  • okadar çirkin diilsindir muhtemelenn

hem zayıf olunca çirkinmi olunuyor?
    ne alaka ya

yüzün çirkinse git estetik ol
    fakirsen para biriktir

hayalindeki tanrılara sitem edeceine
    bişeyler yap.....
  • Benim bir arkadaşım vardı. Saçları omzuna kadar uzun, Kurt Cobain'in Türkiye şubesiydi. Ayda bir sevgili değiştiren bi tipti. En son gördüğümde evlenmiş, saçlar dökülmüş. Peki elinde ne kalmış? 2 yıllık diploma.

Başka bir arkadaşım, suratı sivilce içinde, antisosyal biriydi. Espri yapmaya kalktığında, kaçın beyler diye alay ederdik. Okul çıkışı maç yaparken sen de katıl derdik. Kuran'a el bastım, okuldan çıkınca ders çalışıcam derdi. Çocuk ünv. sınavında derece yaptı. Hacettepe ing. Tıp kazandı.

Sosyal medyanın bu kadar yaygın olduğu bir dönemde, inancı zayıf gençlerin işi zor. Allah düşmanımı bile böyle aciz bırakmasın. Dünya hayatını, karşı cinsten ibaret görmek ne kadar zor bişey. Adamlar Marsa giderden, bizim gençliğimiz, kendini bunalımdan bunalıma sokuyor. Ahlaklı olmak, çalışkan olmak, okumak, zeki olmak gibi erdemleri amaç edinemeyen bir nesil yetişmekte. Gençler kafasını bilime ve okumaya veremez hale gelmiş.

De ki Allah'ım, bana sevebileceğim, ahlaklı, güzel huylu bir hayat arkadaşını nasip edeceğine inanıyorum. Sen hakkımda en hayırlısını bilensin. Bana hayırlı bir meslek, hayırlı rızk ve ilim nasip et.

Allah'a bu şekilde dua edip ver kendini işe, çalışmaya, bilime, okumaya. Boşver kim kiminle ne halt ediyomuş. İnsan hayatının her anında, içinde sakladığı cevheri ortaya çıkarma potansiyeline sahiptir. Asla hiçbirşey için geç değildir. Bu dünyaya bir kere geliyosun. Yan gelip yatarak, ya da bunalım yaşayarak yeteneklerini ve beynini köreltmenin anlamı var mı? Sen Allah'tan iste, bak nasıl yolun aydınlanacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kingman29 K kullanıcısına yanıt
    quote:

Sen Allah'tan iste, bak nasıl yolun aydınlanacak.

buna da kulak asma patrick bateman
    sen sen ol
    zeustan iste !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.