Şimdi Ara

Onları Unutmayın!!.....(DAĞLICA ŞEHİTLERİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  •  Onları Unutmayın!!.....(DAĞLICA ŞEHİTLERİ)

İşte Okuduğumda Beni Gururlandıran, Sonu Şehitlikle Taçlandırılmış Kahramanlığın hikayesi...
    Okumayan Görmeyen Kalmasın!!
    Orada Sizler için Vatanı için Canlarını hiç düşünmeden Teslim Eden Mehmetçikler unutulmasın...

Aşağıdaki Alıntı Hakkında soruşturma açılan askerin ifadesidir...

" Saldırı sırasında istirahat ediyordum... Şehit düşen Mehmet Asteğmen, 'Gelin, korkmuyoruz' diye ateş ediyordu. Bulunduğumuz yere el bombası atıldı. Kolumdan yaralandım. Mühimmatımız bitmişti. Kürtçe, 'Bir bomba daha atalım hepsi ölsün' dediklerini duydum. Ayağa kalkıp Kürtçe atmamalarını söyledim. 5 kişi teslim olduk. Beni arkadaşlarıma teslim ol çağrısı yapmam için zorladılar. Bu yüzden teslim olun dedim."

Şimdi şu soruyu sorun kendinize Siz olsaydınız orada....

"Gelin Kormuyoruz" diyen Mehmet Asteğmen ve Şehit düşen diğer askerlerimiz gibimi olurdunuz...
    Yoksa "Bomba atmayın teslim olalım" diyenmi?

Vatanı Uğruna Şehit Düşen Tüm Methmetçiklerin Ruhu Şad Olsun....

Alıntının Kaynağı...
    http://www.milliyet.com.tr/2008/01/16/son/sontur03.asp?prm=0,1819531

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 16 Ocak 2008; 13:19:30 >

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-

• Kanları yerde kalmadı ruhları şad olsun

İnşallah bundan sonra hiçbir şehit vermeyiz ve şehit haberleri okumak zorunda kalmayız

Vatan hainliğinin suçu idam olmamlı suçlular mutlaka hakettikleri gibi cezalandırılmalı
    Benim her butarz yazı okuduğumda aklım gidiveriyor Mehmet Asteğmenimin, Hakan Askerimin Yakınlarına..
    Ateş düştüğü yeri yakmasın sadece..Yakmasınki yeni acılar yaşanmasın

quote:

Orjinalden alıntı: Cey-Cey

Kanları yerde kalmadı ruhları şad olsun

İnşallah bundan sonra hiçbir şehit vermeyiz ve şehit haberleri okumak zorunda kalmayız

Vatan hainliğinin suçu idam olmamlı suçlular mutlaka hakettikleri gibi cezalandırılmalı

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-
  • Türk askerinin ne zaman teslim olduğunu görmüşler.

onlara Türk askeri bile diyemiyorum yazıklar olsun
  • Ruhları Şad olsun
  • şuana kadar hiçbir şehidin kanı yerde kalmadı. ırağa kaçsalar bile peşlerinden gidildi ve işleri bitirildi. şerefsizlere pabuc bırakacak millet değiliz. teslim olanla ihanet ettiler. asteğmen, üniversitesinden mezun olmuş, gelecek planları kuran bir adam bile KORKMUYORUZ diyor, bu 8 kişi hain değilse nasıl teslim oluyor?

Şimdi şu soruyu sorun kendinize Siz olsaydınız orada....

"Gelin Kormuyoruz" diyen Mehmet Asteğmen ve Şehit düşen diğer askerlerimiz gibimi olurdunuz...
    Yoksa "Bomba atmayın teslim olalım" diyenmi?

Vatanı Uğruna Şehit Düşen Tüm Methmetçiklerin Ruhu Şad Olsun....
  • Kardeşim, yine çok doğru tespitler yapmışsın.Son terörist de o dağlardan temizlenmedikçe bize rahat uyku yok.Aslında biz onları tükürüğümüzle bile boğarız ama kalleşler ne diyeyim,yiğitçe karşımıza çıkmıyorlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blof

Kardeşim, yine çok doğru tespitler yapmışsın.Son terörist de o dağlardan temizlenmedikçe bize rahat uyku yok.Aslında biz onları tükürüğümüzle bile boğarız ama kalleşler ne diyeyim,yiğitçe karşımıza çıkmıyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.