Şimdi Ara

Onlar düşürmeden biz ligden çekilelim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ne böyle ya.Düşürmezlerse de çekilelim.Bu kadar iftiradan sonra, bu kadar emeğe çamur atıldıktan sonra bu ligde oynasak ne farkeder.Sonra çıkıp özür dileriz yanlışlık mı oldu denecek?Bize resmi olarak hiçbirşey söylenmeyip kulübün üstdüzey yöneticilerini tutukluyorlar.Başkanını tutukladılar koskoca Fenerbahçenin.Sebep?Şike mi?Çetecilik mi?Bizim niye hiçbirşeyden haberimiz yok.Diğer tutuklananların avukatları neden bas bas bağrıyor ortada düzgün bir delil olmamasına rağmen tutuklandılar diye.İnşallah çekiliriz ligden.Veya oynayabiliyorsak başka bir ligde oynayalım.

• Yunanistan Ligi'nde oynamaya razıyım ben.Yanlış anlamasın diğer takım taraftarları onlardan yana değil sıkıntımız.
  • Bu sefer Fenerbahçe dayanamadı ligden çekilme kararı aldı derler.En iyisi daha güçlü bir şekilde geri dönmek
  • Fenerbahçenin bu linç girişimi karşısında tüm amatör ve profesyonel bütün takımlarını mahkeme kararı sonuçlanana kadar liglerden musabakalardan çekmesi gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhunturk

Fenerbahçenin bu linç girişimi karşısında tüm amatör ve profesyonel bütün takımlarını mahkeme kararı sonuçlanana kadar liglerden musabakalardan çekmesi gerekiyor.

sadece futbol, diğerlerinin bir diyet ödemesine gerek yok...hatta elden çıkacak yabancı oyuncularla bu basketbol takımımıza Kobe Bryantı bile getirirler(guiza ve niangın yıllık parasını 7,5Milyon Euro yapıyor, bu zor günlerde bunu kobeye vermekden çekinmezlerdi)...yani bence bizi düşürürlerse böyle bir atılım yapacaklar.
  • Fenerbahçe bir spor kulübüdür sadece futbol kulübü değildir.
    Ve başkanına taraftarına haysiyetine şerefine yapılanlar bu kulübe yapılmıştır.

Ben ülkerli mülkerli fenerbahçe istemiyorum isterse NBA de oynasın.

Ben kulübün her branşı her parçası ve taraftarıyla tek vucut olarak şiddetli direnişini istiyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Biz varya boşa yaşıyoruz.
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhunturk

Fenerbahçenin bu linç girişimi karşısında tüm amatör ve profesyonel bütün takımlarını mahkeme kararı sonuçlanana kadar liglerden musabakalardan çekmesi gerekiyor.

yapılması gereken işte tam budur
  • İstanbul BB ile birleşmekten başka çare yok...
  • tabi diğer ligler kollarını açmış bizi bekliyorlardır
  • @Jakob hayalüstü konuşuyoruz yahu.Ama Yunanistan Ligi kurallar esnekse imkanlar dahilinde ama imkansıza çok çok yakın yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cellar Door

@Jakob hayalüstü konuşuyoruz yahu.Ama Yunanistan Ligi kurallar esnekse imkanlar dahilinde ama imkansıza çok çok yakın yani.

Zaten bizden öyle bir girişim çıkacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackfield

Bu ne böyle ya.Düşürmezlerse de çekilelim.Bu kadar iftiradan sonra, bu kadar emeğe çamur atıldıktan sonra bu ligde oynasak ne farkeder.Sonra çıkıp özür dileriz yanlışlık mı oldu denecek?Bize resmi olarak hiçbirşey söylenmeyip kulübün üstdüzey yöneticilerini tutukluyorlar.Başkanını tutukladılar koskoca Fenerbahçenin.Sebep?Şike mi?Çetecilik mi?Bizim niye hiçbirşeyden haberimiz yok.Diğer tutuklananların avukatları neden bas bas bağrıyor ortada düzgün bir delil olmamasına rağmen tutuklandılar diye.İnşallah çekiliriz ligden.Veya oynayabiliyorsak başka bir ligde oynayalım.

Futbolcular şampiyon olucaz diye o kadar g.tünü parçaladı mücadele etti son 18 maç neler çekti siz ne kadar teslimiyetçisiniz bu ne arabesk yaklaşımdır böyle.

• Eee sonra ne olacak ? Diğer çakallarında istediği bu değilmi zaten ? meydanı boş bulmak ? Bu sezon herşeyi kafalarına kazımalı futbolcular.Canla başla Mücadele edip herkesin ağzının paylarını vermeliler.Susturmak için herkesi çözüm çok basit.
  • Biz çekilirsek onlar da zarar görecek zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.