Şimdi Ara

Onlar dehaydı ama hepsi hastaydı! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
3
Favori
7.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Karizmatikemmi

Paylaşım çok güzel ama birini unutmuşsun

Lionel Messi
     Onlar dehaydı ama hepsi hastaydı!

büyüme hormonu yetersizliği diye duymuştum galiba akromegali gibi bişey orantısız büyüme
    sayfa başı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WiCKeD. -- 27 Mayıs 2010; 0:32:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: WiCKeD.

quote:

Lionel Messi

büyüme hormonu yetersizliği diye duymuştum galiba akromegali gibi bişey orantısız büyüme
    sayfa başı

o da olabilir ama disleksi kesin vardır

• Asperger sendromu ve obsesif kompülsif bozukluğun bir insanın zekasına faydalı olabilecek etkileri olabilir.

Örneğin;

İki insan ele alalım. İkisi de çok zeki ve aynı konu üzerinde araştırma yapıyorlar. Ama birinde bu obsesif kompülsif kişilik bozukluğu ve asperger sendromu var. İlk insanın herhangi bir takıntısı olmadığı için ilgilendiği konu üzerinde yeni bir şey bulma olasılığı yüzde 50 olsun.

İkinci insanın asperger sendromu kendini dış dünyadan daha da uzaklaştıracağı için çalışmasına konsantre olmasını engelleyecek faktörleri ortadan kaldırmış olacaktır. Obsesyonu, yani takıntısı ise ilgilendiği konu üzerine normal tipten daha fazla durmasını sağlayacaktır. İnce eleyip sık dokuyacaktır.

Son durumda ikinci tipin aynı konu üzerinde birinci tipten başarılı olma olasılığı artacaktır. Birincisi için yüzde 50 ise, diyelim ki ikincisi için ise yüzde yetmiş beş gibi bir ihtimal sözkonusu olur.

Mantıklı tek açıklaması bu sadece. Zekaya ve bilince direk bir etkisi olduğunu düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nevarbe

quote:

Orijinalden alıntı: WiCKeD.

quote:

Lionel Messi

sayfa başı

o da olabilir ama disleksi kesin vardır

• Michael Jackon mı deha
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2992

Michael Jackon mı deha

O şimdi öldü.
  • vay be
  • Teker Teker Okudum ,Gerçekten İlginç Bilgiler Paylaşım İçin Teşekkür Ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.