Şimdi Ara

Onlar anası babası öldü diye ağlıyor, sen çalıştığın konular kalktı diye ağlıyorsun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
3
Favori
6.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam verdiği emeklere ve iyi sıralamadan mezuna kalma kararı almasına ağlıyor herhalde. Kendine göre haklı olduğu noktalar var, ama konuların kaldırılacağı belliydi, kendisi de biliyordu ne olacağını. Şu anda sindirmeye çalışıyor durumu, bunu video çekmeden kendi içinde yaşasa daha iyi olurdu linç de yemezdi.

• ikigai kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Sınavı fazla kafaya takmış olması normal, insanların kendi içindeki psikolojisini bireysel değerlendirmek lazım. Hayatını buraya adamış ve sonuç olarak elinde olmayan sebeplerden dolayı emeklerinin boşa gitmesini istemiyor. O yüzden kimsenin neye üzüleceğini kimse belirleyemez. Ama gelip de ülkenin gündemi 10 binlerce insanın öldüğü bir depremde ise böyle bir video paylaşırken linç yemeyi göze alıyorsundur. İnsanların acısı çok taze. Düşüncesiz bir video olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumbiröğrenci -- 10 Şubat 2023; 18:15:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ikigai kullanıcısına yanıt

süpersiniz hocam

• ya beyler bu zatı çok ciddiye almayın. kendince haklı olduğu bir durumda yok. ulan insanlar aç susuz evleri yok nasıl ders çalışıcaklar. hala lti kaldırıldı diye ağlıyor. sonra da ben 3 gündür ders çalışmadım diyo. eminim ki o 3 günde daha fazla ders çalışmıştır. ulan benim üç akrabam öldü altısı enkaz altında sen ne konuşuyorsun

sen ve vicdan yoksunu arkadaşların ltiye emek verdi ve kaldırıldı diye ağlıyor.

altta buna destek verenleri de kendi vicdanıyla baş başa bırakıyorum.

bu forumda depremzede arkadaşlarıma da şunu söylemek istiyorum bunlar yks de birinci olsalar bile ileride adam olamazlar.

12.sınıfın ikinci dönem konularının kaldırılması gayet yerinde bir karar üstüne sınavın da ertelenmesi gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşadığım şehir yok oldu. Düşünün gece birden ailenizin çığlıklarına ve inanilmaz bir sarsintiya uyanıyorsunuz ve o saniyeler saatler gibi geçiyor. Size yemin ediyorum gözlerimi kapattım ve içimden tek geçen şey birazdan öleceğimdi. Allaha şükür bir şekilde kurtulduk. Ama insanların hali o kadar kötüydü ki. Komşularımızın çığlıkları kulağımdan gitmiyor. Bu video toplumumuzdaki inanılmaz buyuk ahlak sorununu gosteriyor. Son 4 gunde inanilmaz iyi insanlarla karsilastik ama ayni zamanda 30 lira eksigimiz var diye arac lastik zincirini vermek istemeyenlerle de. Allah böylelerini bildiği gibi yapsın. Videodaki sahis dilerim gosteremedigin vicdana muhtac kalirsin. Herkese gecmis olsun

• Keşke avukat param olsa da bir şeyler yazabilsem

• sayisalcimezun kullanıcısına yanıt
    yapma kardesim degmez

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pinhani12 P kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlis anlamayin bir soru soaracagim siz bu psikolojiden kolay kolay siyrilabilir misinz?

• yayın başladığından beri burnunu o kadar çektiki anlattığını dinleyemedim.

• psikolog2010 kullanıcısına yanıt

millet canıyla cebelleşiyor video çekenin arkadaşı mısınız neden savunuyorsunuz

• ben 3.defa mezuna kalmış biri olarak ders çalışmaya dahi utanırken lti kalktı diye ağlıyorlar,biraz insan olup empati kurmak bu kadar zor olmamalı

• Rez alın bu sınavda batırıp ösym yi falan suçlayacak bu çocuğun ciddi sıkıntıları var 3kdan mezun kalmak gibi...

10k dan falan mezuna kalsa eyvallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illsucceed -- 10 Şubat 2023; 22:26:36 >
  • 20de durum çok daha yumuşak olmasına rağmen biz bunun yuzde biri kadar laf etmemistik

• psikolog2010 kullanıcısına yanıt

Sen kimsin?

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    En son bir video atmış bununla ilgili önceki videonun da yorumlarını kapatmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thewrystone -- 10 Şubat 2023; 23:21:46 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • thewrystone T kullanıcısına yanıt

su an hicbir isim olmamasina ragmen buna 19 dakika veremem

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.