Hala bulma sansim var mi?
iPhone 12 vs S23
10 yıldır iPhone kullanıyorum, (sırasıyla iPhone 4S - 5S - SE 2).Telefonu değiştirmeye karar verdim 12 almayı düşünüyordum normalde hiç Samsung bakmam ama bu sefer S23 aklımı çeldi gibi.Apple ekosistemine alışmış bir kullanıcı için hangisini tavsiye edersiniz?
edit: 13 almaya karar verdim.Aynı zamanda iPad ve Mac kullandığım ve android arayüzünden pek haz etmediğim için S23'ü eledim fakat özellikleri konusunda diyecek bir şey yok.Yıllardır 4.7 inch üstü telefon kullanmadığım için SE3 ve 13 mini de seçeneklerim arasına girdi fakat mini serisi artık sıfır satılmıyormuş SE2'de de batarya konusunda zorlanmıştım, aynı sıkıntıları SE3'te de tekrar yaşamak istemedim.Baştaki 12 fikrini de yıl olarak eskimesi ve aradaki fiyat farkını bir üst modele çıkmaya değer bulduğum için eledim.Herkese teşekkürler.
Python bilen var mı?
Bazı sorularım olacak.
herkese iyi seneler
sınav sizden önemli değil, önemli olan mutlu olabilmeyi başarmak.boun'da odtü'de bile olsanız mutlu olamayabilirsiniz bunu unutmayın.
vamosnikko BUEPT günlüğü
17 Ağustos'ta BUEPT var.A vermek istiyorum.Başlıycam bakalım.Güncellerim.
YKS23 zorluğu
Sınava giremedim başka bir şehirde olduğumdan dolayı, giren arkadaşlar objektif bir şekilde ders ders zorluğunu yazabilir mi geçen seneye göre?
Yarın AYT’de dikkatli olun
TYT’nin iyi ya da kötü geçmesinden bağımsız, yarın AYT’de yapabildiğinizin en iyi yapmaya, dikkat hatası yapmamaya çalışın.Benim TYT iyi geçmişti ama AYT’de iki dikkat hatası istediğimi ucundan kaçırmama sebep oldu.Başarılar.
YKS 23 ilk 1000 netleri
gsyi şampiyonluğundan dolayı kutlarım (yks)
biz fenerlilere ise geçmiş olsun
OCAK ayı KYK
Ne zaman yatıyor bilen var mı?
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 302
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 31.830 (Bu ay: 334)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 195 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar