< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Onlar anası babası öldü diye ağlıyor, sen çalıştığın konular kalktı diye ağlıyorsun (4. sayfa)
-
-
buldum hocam teşekkür ederim, bunca zaman nasıl denk gelmemişim...
-
up
-
Benim bu konuya yorum yapmış olmam lazım la küfür etmiş miydim o yüzden mi banladilar beni. Mesaji göremedim simdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam valla yoksun harbiden ben de şaşırdım şimdi, bütün dh aslanları toplanmış bu konunun altına
-
Yok hocam benim 50 60 uplu mesajım vardi ama sanirim küfür falan içerdiği icin silinmiş hatta bi kere boş yere ban da yemiştim bu silinen mesaj yüzünden olabilie
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben ikisi için ağlıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam valla mezunum ama iyi ki kalktıcılardanım
-
Amerika tüm dünyanın kaynaklarını sömürdüğü için üniversiteleri o konumda. Dünyanın en iyi öğrencilerini ve akademisyenlerini çekip alıyor, okulları inanılmaz zengin, acayip bütçeleri var. Türkiye'deki öğrencilerden çok, kalitesiz hocaları, okulları, okul yönetimlerini, içi boşaltılmış, kalitesiz eğitim sistemini ve bunları başımıza bela eden en tepedekileri suçluyorum ben, öğrencinin sistemi düzeltmek için yapabileceği bir şey yok. Ya kopya, hile ve ezberi ödüllendiren adaletsiz ve boş sistemin içinde daha da bozuluyorsun, ya dayanamayıp bırakıyorsun ya da dişini sıkıp yurt dışına kaçıyorsun, eğitimi getirdikleri hal bu.
Bu dediğinizi anlayacağız derken kimi kast ettiğinizi bilmiyorum, 100 milyon kişi mi anlayacak? Bunu zaten kafası çalışan herkes biliyor. Dünyada da ne yazık ki eğitim sistemleri genel olarak test yapıp skor vermek üzerine kurulu, öğrenmenin gerçekleşip gerçekleşmediğini umursayan fazla yok. Eğer olsaydı çok fazla proje ve pratik ağırlıklı eğitim yapılır, sınav notu değil de elle tutulan bir şeyler koyulurdu ortaya. Zaten günümüzde chatgpt ve diğer appların geldiği nokta mevcut üniversite sistemini büyük oranda bitirdi, çok yakında bu uygulamalar her soruyu mükemmel doğrulukla çözdüğünde ödev, online sınav, test, daha da beteri ezber yapmanın hiçbir anlamı kalmayacak, ama hala sorun yokmuş gibi 100 senelik sistemi devam ettirmeye çalışıyorlar, çünkü bu diploma basma işi trilyon dolarlık sektörleri besliyor. Açıyorsunuz courserada, youtubeda gidebileceğiniz okulların %99'unda verilenden daha iyi eğitim var, ama eğitimi ve öğrenmeyi değil, diplomayı seçiyorsunuz mecburen.
-
Kim neye üzülecek siz mi karar veriyonuz?
Depremzedeler için konular kaldırılmamalıydı.Bu bile fazla.
-
olm FEŞWLE/FHGTUELTKERWKRUŞLEWTUYRLŞKETEWULKŞQKUŞSLAGKUERLAKUBJDLŞSAR
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X