Şimdi Ara

ONKYO AV RECEIVERS (KULLANICI KAYITLARI İLK SAYFADADIR) (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.824
Cevap
27
Favori
472.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ATA@

Altanpsx;

Bağlantıların sorunsuz olması güzel.
    Tabi bilen adam herhalinden belli oluyor.

ISINMA olayı 1-1,5 kadar sürüyor sonra ısınma olayı gittikce düşüyor.
    Benimki şuan 3-4 saattir açık ve sıcak değil. BD gibi de değil ama. ılık diyelim.Soğuğu kırılmış.

Stereo da beğenmemen normal roksan var sende ona alışıksın. Ama sinema da beğenmemen beni şaşırttı.

Tamamen sessiz klima bile kapalı durumda Audisseyy@XT ayarı yaptınmı? Manuel ayar mı kullanarak bunları söylüyorsun.

Bence audissey yap farkı farket.
    TV izleme noktan yakın kulak hizana mikrofonu yerleştirerek 3 defa yaptır.
    Dikkat yaparken öksürme ama hop arızalı diyebilir.
    Gerçi sigara kullanmayan biri öksürmez ama!

Benim manuel yaptığımla adıssey calibrasyon çok farklı.

Ata,

Stereo performansı hiç beğenmedim hatta kötü diyebilirim. Ama Sinema performansı için henüz bir şey demiyorum. Kötüde, iyide. Daha uzun bir süre test etmem lazım. Ayarları otomatik yaptırdım. Bu kadar doğru ölçüm yapabileceğini düşünemezdim. Bu açıdan başarılı olduğunu söyleyebilirimki sende söylemişsin zaten. Müzikte bir iki farklı aşina parça ile en azından olur veya olmaz demek mümkün ama sinemada öyle değil. O yüzden henüz bir yorum yapmıyorum. Ama güçlü çalışı ve kontrolü güzel.

Isınma 1-1,5 saat sürüyor demişsin anladığım kadarıyla. Ondan sonramı daha stabil oluyor ?

• hakan merhabalar pm attim ama gormedin sanirim
    beni 604 kullanıcılarından cikartip 706 kullanicisi olarak kayıt edebilirmisin acaba 604 u sattım

706 yolda geliyor ayın 26 sına dogru detaylı bir inceleme yazicam

bu arada toplantı iyi fikir burda yazılarını devamlı okudugumuz arkadaslar ile tanismak guzel ve verimli olur
  • Altan abi onkyo un ısınması bana göre son derece normal. 60-70° kadar da normal derim. hatta stabil sıcak olması ses üzerinde olumludur.
    eh avr de müzik dinlenmez doğru. ki kafalarına göre çalıyor avr ler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: altanpsx

Fiyat vermeyeceğim düşüp bayılan olur....

Kampanya bitmiş ama bayıltıcı bir fiyatta benden olsun;

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?p=15306905#post15306905

Bu fiyata görsem pal ntsc bakmadan alırdım herhalde. Bir türlü netleştiremedim amerikan 606 lar pal sinyali swiçleyebiliyormu, arkadaşın tv de pal desteklemiyor alıp da deneme şansımız yok :(
  • quote:

Ata,

Stereo performansı hiç beğenmedim hatta kötü diyebilirim. Ama Sinema performansı için henüz bir şey demiyorum. Kötüde, iyide. Daha uzun bir süre test etmem lazım. Ayarları otomatik yaptırdım. Bu kadar doğru ölçüm yapabileceğini düşünemezdim. Bu açıdan başarılı olduğunu söyleyebilirimki sende söylemişsin zaten. Müzikte bir iki farklı aşina parça ile en azından olur veya olmaz demek mümkün ama sinemada öyle değil. O yüzden henüz bir yorum yapmıyorum. Ama güçlü çalışı ve kontrolü güzel.

Isınma 1-1,5 saat sürüyor demişsin anladığım kadarıyla. Ondan sonramı daha stabil oluyor ?

quote:

Sorunsuzca yaptım. Yalnız bu alet sağlam ısınıyor. 663 buzdolabı gibiydi ısınmak nedir bilmezdi. Bunda neredeyse çiğ hamur atsan üzerine birazda kıyma lahmacun çıkacak. Sırf bu yüzden sistemi değiştireceğim bir şekil ya iş açtı başımıza alet......Bu arada ilk izlenim olarak hoparlörlerin daha bir ayağa kalktığını, seslerin daha kontrollü geldiğini söyleyebilirim. Ancak sinemada Yamaha dinamizmini yakalamak çok mümkün görünmüyor. Ama daha tok ve kontrollü sesler alabileceğim gibi duruyor. Tabi bütün bu söylediklerim 2 mkv format dizi seyretme, ve biraz dvd ve digitürk baktıktan sonraki izlenimlerim. Ses modlarını özellikle kurcalamak gerekir. Bu arada görüntü işleme chipinin beklentimin üzerinde fark yarattığını söylemem lazım. sd yayınlara bir fark geldi. Ama dersenizki çok mu farklı hayır değil.

Stereo olarak Yamaha ne kadar kötüyse buda o kadar kötü. Bunuda çok açık söyleyeyim. Sahne enine boyuna daralıyor, tizler çok önde, basslar çok dağınık, sahneyi toparlayamıyor. Biamp yapmadım ama yapsam mutlaka iyileştirici bir etkisi olacaktır. Ama sonuçta üst düzey bir sinema amfisinde bile stereo bu kadar korkunçsa, avr de müzik dinlenmez demek yanlış olmayacak.

Altan alıntılarındaki bold yaptığım cümleler/kelimeler bir çelişki yarattı bende, hem kontrollü diyor ardından tizler önde bas lar dağınık diyorsun. Biraz açarmısın şu konuyu. Merakımı gidereyim

• Hayır altan;
    Maalesef saat değil. Ben ay demeyi unutmuşum.
    Yeni iken biraz fazla ısınıyor. 1-1,5 Ay Sonra gittikce az ısınır hale geliyor.
    Sanırım evet ısınma olayı bittikten sonra daha stabil hale geliyor. En azından benim tesbitlerim.

Yaklaşık 3-4 aydır ayarlama ihtiyacı hissetmedim.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ATA@

Altanpsx;

Bağlantıların sorunsuz olması güzel.
    Tabi bilen adam herhalinden belli oluyor.

ISINMA olayı 1-1,5 kadar sürüyor sonra ısınma olayı gittikce düşüyor.
    Benimki şuan 3-4 saattir açık ve sıcak değil. BD gibi de değil ama. ılık diyelim.Soğuğu kırılmış.

Stereo da beğenmemen normal roksan var sende ona alışıksın. Ama sinema da beğenmemen beni şaşırttı.

Tamamen sessiz klima bile kapalı durumda Audisseyy@XT ayarı yaptınmı? Manuel ayar mı kullanarak bunları söylüyorsun.

Bence audissey yap farkı farket.
    TV izleme noktan yakın kulak hizana mikrofonu yerleştirerek 3 defa yaptır.
    Dikkat yaparken öksürme ama hop arızalı diyebilir.
    Gerçi sigara kullanmayan biri öksürmez ama!

Benim manuel yaptığımla adıssey calibrasyon çok farklı.

Ata,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 18 Aralık 2008; 13:59:04 >

• oronra;
    Mesajlarından(altanın) anladığım kadarı ile bütün eleştirileri Stereo ya yönelik.
    Ancak eminim ki bir süre geçip ayarları kafasına göre yaptığında bu eleştirileri azalacak.
    Tabi stereo sistemle aynı performansı beklemiyorsa!
  • Oronra aynen öyle stereo özelinde eleştiriler. Sinemada zaten kontrolden ziyade kontrolsüz olmasını istiyorum
  • quote:

Oronra aynen öyle stereo özelinde eleştiriler. Sinemada zaten kontrolden ziyade kontrolsüz olmasını istiyorum

özeti bu zaten. surround 7 kanal kontrol etmek mi? bir kere en başından audio ses kaynağı eğlenceye yönelik. varsın temiz ses versin tırıvırı çalsın avr ler. olay bu sadece.
  • altan abi roksan kandy ye gore konusur tabi stereo performansinda ama benim sahsi fikrim ilk sirada onkyonun stereo performansi . yaw 600 usd ne iyiimis bide 886 cikmis meydana ben bilmiyorum o firsat cok iyi imis hakkattten alma imkanimiz yok mu acep altan abiye pm atayim ben nasil almis aleti
  • cantan abi ne kaybolcan yaw nerde olsan buluruz seni biz merak etmee
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakansolak

cantan abi ne kaybolcan yaw nerde olsan buluruz seni biz merak etmee

aman Hakan inşallah. deli oluyorum. hele koyun gibi yürümeye başlamıyormuyuz kıl kıl.

806, 600$ heheh bayıldım ben.
  • abi adamlar bisey satamiyor nasi yari yariya indirim yapmislar herseyde bize gore gore yuzde seksen indirim vallahi .orda olsaydik tozuttuyduk valla dun bursada accilmis ya bi yer izdiham olmus gene aynen oyle yapardik valla bizde kamyonu cekerdik yaw hizimizi alamayi p amerikada

saka bi yaa adamlar biliyo kriz var dunyada mailyetine mal satiyo napsinlar olsun satilsin gene yapariz biz diyolar uretimi bollluk olsun canlansin abi ortalik baska turlu milletin birikimleri de ortaya cikmiyor
  • Arkadaşlar bir yanlış anlama var AMAZON ONKYO 876 FİYATI 999 USD. 600 usd DEĞİL yahu. 600 usd indirim miktarı. 1500 usd den 999 usd ye düşmüş fiyat.

Stereo performansı düzgün olan avr bir tek Rotel gördüm bu güne kadar. Oda değme stereo amfiye taş çıkartabilirdi (model rsx 1057 yada 1067 idi).
  • haaaaaayiiiiirrr altan abi onkyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: soztutar

hakan merhabalar pm attim ama gormedin sanirim
    beni 604 kullanıcılarından cikartip 706 kullanicisi olarak kayıt edebilirmisin acaba 604 u sattım

bu arada toplantı iyi fikir burda yazılarını devamlı okudugumuz arkadaslar ile tanismak guzel ve verimli olur

yapicaz dostum dur acele etme ata abi gelsin bi
  • Hayırlı olsun;

Herkez xx6 yapmaya başladı. Hakan bizimkiler eskidi artık.

Söztutar forumdan birilerine mi sattın?
    quote:

Orjinalden alıntı: soztutar

hakan merhabalar pm attim ama gormedin sanirim

• yok be baba ne eskimesi dur bakalim 2 sene var daha oyle deme 875 bu borumu
  • Şaka yaw.

Diğer topicte yazdıınız gibi hoplerde de fiyatlar düzelse ya
    quote:

Orjinalden alıntı: hakansolak

yok be baba ne eskimesi dur bakalim 2 sene var daha oyle deme 875 bu borumu
  • pahali aliniyo meretler elektronik aletler gii olsa ne ala . 10 senelik kolona bile dunyayi istiyolar sifir oldumu aama su durum da avrupali ureticilerde ihracatlarinda indirime gitmek zorunda kalicak ben eminim bizim uyanik saticilarda uygun fiyata alicak o zaman kolonlari . ben 2 sene icinde en az yuzde 30 indirim olacak diyorum kolonlarda su an ki mevcut fiyatlarla
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.