Bildirim
Ong Bak 3
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu adamda ong bak'dan başka film çevirmiyor yahu -
Ong Bak o kadar izlendi mi de 3 ü çıkarmışlar ? -
Çıksın izleriz ilk ikisi fena değildi hatta dövüş sahneleri baya iyidi -
aksiyon adamı -
-
bu fil için dövüşen elemanmıydı neydi bunun önceki filmleri la. yoksa şeymişydi vadiden geçerken yukardan ninjalar iniyodu ucarak omuydu bilemedm :D ip atıp iniyolarda efsane bi inişti bak aklımda o kalmıs bu oydu sanırım . -
bu seri bitmez :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: aâmet
bu fil için dövüşen elemanmıydı neydi bunun önceki filmleri la. yoksa şeymişydi vadiden geçerken yukardan ninjalar iniyodu ucarak omuydu bilemedm :D ip atıp iniyolarda efsane bi inişti bak aklımda o kalmıs bu oydu sanırım .
Fil için dövüşendi -
-
İlk filmi güzeldi, ikinci film ise beğenmemiştim. Üçüncü film güzel olacak gibi inşallah bu da ilk film gibi keyifli olur -
-
ya 2 serinin Orjinal BD si olmasına karşın bir türlü ısınamadım bu filme
Çok yapay geliyo ve senaryo vasat benlen aynı fikirde olan varmı acep ? -
İlk filmi izlemiştim sadece dövüş sahneleri güzel.İşin en güzel tarafı o zaten. 2. filmin hdsi var ama bir kere baştan sona izlemedim Ama 10 kere dövüş sahnelerini izledim
Dövüş sahneleri gerçekten güzel gerisini at gitsin.Filmi baştan sona izlemem valla vasat gibi zaten de ekşın olsun diye arada bir dövüş sahnelerine bakıyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Formel
İlk filmi izlemiştim sadece dövüş sahneleri güzel.İşin en güzel tarafı o zaten. 2. filmin hdsi var ama bir kere baştan sona izlemedimAma 10 kere dövüş sahnelerini izledim
Dövüş sahneleri gerçekten güzel gerisini at gitsin.Filmi baştan sona izlemem valla vasat gibi zaten de ekşın olsun diye arada bir dövüş sahnelerine bakıyorum
+1905
-
Adamları dirseğiyle öldürüyor -
Gerçekçi dövüşüyor sevdiğim tarafı bu.Jet li nin filmleri gibi pek değil.Jetli filmlerinde genellikle adam bir uçuyor iki saat aşağı inmiyor
Filmden soğuyorum yemin ediyorum.Dövüş dediğin gerçekçi olur.Jackie chan de mesela ne bilgisayar efekti var ne ip ne de ona benzer tamamiyle gerçek.Böyle olmalı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Formel
Gerçekçi dövüşüyor sevdiğim tarafı bu.Jet li nin filmleri gibi pek değil.Jetli filmlerinde genellikle adam bir uçuyor iki saat aşağı inmiyor
Filmden soğuyorum yemin ediyorum.Dövüş dediğin gerçekçi olur.Jackie chan de mesela ne bilgisayar efekti var ne ip ne de ona benzer tamamiyle gerçek.Böyle olmalı.
Tarz meselesi tabi Formel aygı duymak gerekir haklısın
-
HD Trailer'ın sonunda ki fil sahnesi süpermiş.. -
İlk filmi beğenmiştim, ikinci pcde izlicem yakında.
Üçüncü filmin çıkacağını sanmıyordum; ama demek ki ilgi görmüş.
Benzer içerikler
- yasaklanan türk korku filmleri
- léon: the professional 2
- komşu kızı benzeri filmler
- testere 11
- neydi o filmin adı
- gizem filmleri
- dram filmleri
- türk korku filmleri
- netflix filmleri
- efsanevi dövüş filmleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X