Şimdi Ara

Ong Bak 3 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • süper ya takipcisiyim
  • 1. film aksiyon ve dövüş üzerine kuruluydu hiç sıkmadı süperdi çünkü sahnelerin süreleri sıkmayacak kadar uzun, tadımlık kadar kısa değildi
    2. film sırf dövüş üzerine kurulmuş o yüzden sıkmıştı ama sadece dövüş sahneleri vardı başka hiç bişe yoktu
    3. film süper gibi duruyo
  • Dvd çıkmış.
  • İlginçtir filmin hiçbir serisini izlemedim.Bi ara tümden izleyeyim.
  • Bende seviyorum,izlerim.
  • 1 ve 2'yi izledim, dövüş sahneleri iyidir.
  • tony jaa yı severim,son yılların en iyi aksiyon oyuncusudur,ong bag 1 ve 2 yi defalarca izledim özellikle ong bag 2 yi çok beğendim,geçenlerde ong bag 3 ü de izledim fakat okadar kötü bir filmki okadar abartılıki artık izlerken gına geliyor,bitsede kurtulsam diyorsunuz,

1 ve 2 ye hayran olan biri olarak 3 beş para etmez diyorum dövüş sahneleri çok az konu çok kötü 2.filme iyi bağlayamamışlar filmde gereksiz boşluklar var,son olarak bir aksiyon filmi dövüş filmi olmaktan ziyade,dram filmi olmuş dövüş sahnelerinde çok aşırı abartılar yapılmış habire fillerin üzerine zıpla altından geç dişlerinden yukarı çık ne bu yaa saçmalık

dediğim gibi izlerken artık gına geliyor,ayrıca bu filmde tony jaa insanlıktan çıkmış saç baş darma dağın yamyamlara dönmüş,olmamış bu film hiç beğenmedim
  • İlk film dövüş sahneleri ve aksiyonu bakımından güzeldi ama ikinici film berbattı. Çünkü 2. filmde aksiyon-dövüş sahneleri sıradan her filmde gördüğümüz sahneleri idi zaten filmde konu da yoktu e aksiyon ikinci sınıf olunca haliyle insan beğenemiyor tabi. 1. film kadar kaliteli özgün dövüş sahneleri olursa ne ala ama 2. film gibi berbat bir şey çıkacaksa kalsın.
  • ben çok begendim 3. filmi biraz mistik bir hava var filmde işin manevi boyutunu ön plana çıkarmışlar kendi inançlarının propagandasını yapmışlar birazda , onun dışıda kurgu ve görsellik açısından iyiydi, yaralandıktan sonraki toparlanma süreci harikulade olmuş suda eğitimler falan bir çok arkadasın aksine 3. filmi daha çok begendim
  • İlk 2 film süperdi ama 3 olmamış. Hiç beğenmedim. Ki Tony Jaa'nın hayranıyımdır. Senaryo zaten yerlerde herzamanki gibi ama bu sefer dövüş sahneleride tatmin etmedi beni.
  • 1 güzedi ama 2-3 berbat ötsi
  • 1 enfesti 2'yi 10 dakika izlemeden bıraktım.
  • ''Tom Yum Goong'' Tony Jaa nın bu filminide tavsiye ederim superdir adamın filini çalıyorlar senmisin çalan
  • quote:

Orijinalden alıntı: recepduru85

''Tom Yum Goong'' Tony Jaa nın bu filminide tavsiye ederim superdir adamın filini çalıyorlar senmisin çalan

Aynen The Protector (2005) diye de geçiyor. Zaten bir bu bir de Ong Bak (2003)

Bu arada filmin IMDB puanı çok kötü 2. filminden bile kötü, izleyenlerin yorumları da keza.
  • :D Tony günümüzde geçen filmler yapsın artık... Daha izlemedim ama eski tarih filmlerinde dövüş sahneleri geride kalıyor. Tony e günümüze dön diyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 19 Ağustos 2010; 22:27:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: birolayd

:D Tony günümüzde geçen filmler yapsın artık... Daha izlemedim ama eski tarih filmlerinde dövüş sahneleri geride kalıyor. Tony e günümüze dön diyoruz..

son derece katılıyorum,İyi yapıldığı sanılan çamur turşusu olmuş görselliğiyle çabuk unutulan tarihi filmlerden sıkıldım artık.Nerde o eski Mumya lar o eski Lord lar.Görsellik amaç değil bir araç olmalı artık,sağlam senaryolar ve unutulmayacak yapımlar istioruz.
  • mamundada yeni görüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

quote:

Orijinalden alıntı: aâmet

bu fil için dövüşen elemanmıydı neydi bunun önceki filmleri la. yoksa şeymişydi vadiden geçerken yukardan ninjalar iniyodu ucarak omuydu bilemedm :D ip atıp iniyolarda efsane bi inişti bak aklımda o kalmıs bu oydu sanırım .

Fil için dövüşendi

hangi film o, ninjaları severim
  • seyrettim beğenmedim ..seyrettiğim dediğim hızlı bir seyredim 30 dk fln
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.