Şimdi Ara

Önerileriniz? (bağlanmayan internet) sonunda bağlandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sonucu bildiriyorum:

    Telekom türknete boş port olmadığını bununla ilgili dilekçe yazılması gerektiğini belirtmiş :)

    Boş port var diye af edersiniz bi yerlerimi yırttım günlerce uğraştım ama nafile prosedür gereği 2 iş günü içinde yanıt vermeleri gerek ve son dakikaya kadar türk telekom bekletti türkneti o arada kendi müşterisinede portu tahsis etti ve türknete port yok dedi çok açık net bir şekilde belli oluyor.

    Yarın türknet aboneliğimi iptal ettiriyorum türk telekomdan eve telefon bağlatıp bağlantıyı hazır halde bekletecem ve boş port olduğu gibi telekomdan adsl başvurusu yapacam modemde adsl sinyalini gördüğüm gibide hattı türknete taşırım başka çare kalmadı.



    doominsert hocam bu konuyu ister inceleyin ister üstünü örtün türk telekomun türknete bariz üstü kapalı yaptığı yatırım bu şekilde ve bunun sadece türknete değil diğer tüm iss lere yaptığını düşünmeden edemiyorum.

    Son olarak türknet ile türk telekom arasında geçen tüm kayıtlarıda isteyip btk ve tüketici mahkemesine şikayette bulunacam.
    Siz hakkınızı savunamıyorsunuz bari ben birşeyler yapayım ateş olmasakta belki kıvılcım çıkartırım nereye kadar susacağız?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi q9a2 -- 22 Kasım 2016; 17:33:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Telekom bunu bildiği için 2 yılda 36 lira olan bağlantı ücfetine yüzde 500 zam yaparak 180 küsüre çıkardı.
    Siz adsl sinyali gördüğünüz anda fatura 180 küsür lira.
    Btk bu hırsızlığa bir çözüm bulmalı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • q9a2 Q kullanıcısına yanıt
    Hiç uğraşamadım bu işle bu gün, çok yoğundum, eve de şimdi girdim. Valla telekom müdürlüğüne gidip dilekçe mi versem, arayıp santrale mi söylensem diye düşünüyordum ama sizin mesajı okuyunca şimdi bende daraldım. Siz bile halledemediniz, benden daha çok uğraşıp daha uzun süredir çaba sarfetmenize rağmen.
    Bu işi aslında TürkNet'in yapması lazım, onların mahkemeye vermesi lazım. Ellerinde olmalı bütün kayıtlar, yazışmalar, hala daha bekleyen müşterisinin durumu...
    Valla 3 haftada 80TL mobil paketlere verdim zaten, galiba bende sizin gibi yapacağım. Turktelekomdan açtırıp, daha sonra taşıttırma şeklinde.
    Dsmart abonesiydim bundan önce, tahadüt bitiminde 110TL fatura yolladılar, normalde 60TL iken. Sinirlendim iptal ettirmeye kalktım. Aman yok iptal etmeyin tamam bir sonraki ay fatura almayalım, üzerine 100GB AKK verelim, fiyatıda 54TL yapalım falan filan. Yok dedim istemiyorum, yaptınız bir kere böyle birşey güvenim kalmadı.. Ah kafama tüküreyim ben yaa. Bileydim böyle olacağını, gül gibi dsmartı bıraktımda kepaze oldum.
    Ülkede böyle işte, 8mbit interneti 100GB AKK ile 54TL'ye alınca kralsın.
    Geçen yaz Polonya'ya gittim, arkadaşımın evinde 50MBit/50MBit paralel internet vardı. AKKsız bilmemnesiz tabii ki. 80 zlote mi ne ödüyorum dedi. 60TL falan ediyordu yanlış hatırlamıyorsam. Biz böyle devam. Bize müstahak.




  • Hiç umrumda değil 24 ayda 15tl farkla 360 tl ediyor zaten her halukarda yarı yarıya gene karda olcam türknete gerekli bildirimi yapıp şikayettede bulundum hakkınızı arayın dedim telefonda da bundan bahsettim yapacak bişey yok başka türlü türknetten abonelik açamıyorum 4. Leventte çeliktepede 3 günde türknet aboneliği açıldı esenler fatih mahallesinde 1.5 ayda abonelik açtıramıyorum bunun sebebide çok şerefli sayın türk telekom ekipleri.
    Sııntılı bölgeleree yaptıkları bu port yoksa hiç diğer iss lerle uğraşmayın türk telekomdan başkasına zor verirler haftalarca uğraşmama rağmen sonuç bu.
    İptal dilekçesini yarını beklemeden bu akşam faksladım yarın işleme girerse ertesi gün iptal ve telekomdan telefon bağlatıp hattı hazırda bekletecem port sorgulayacam boş port olduğu gibide abonelik başlatıp santraldeki adamın adını verecem o gönderdi hesabı sistemede hızlıca düşer adsl sinyali geldiği gibide türknete nakil.
    Şikayet kaydıda oluşturmuştum ama bişey çıkacağını da sanmıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi q9a2 -- 22 Kasım 2016; 20:25:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • q9a2 Q kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta Turk Telekomu aradım onlardan başvuru yapayım diye, baktılar, port yok dediler. Port olmadığı için başlatamayız üyelik işlemlerinizi dediler. Eee peki ne yapacağım ? Türk Telekom müdürlüğe gidip dilekçe vericeksiniz, sizi arayacaklar port var, üyelik başlatabilirsiniz diye. Tamam teşekkürler dedim kapattım. Müsayit olamadığımdan hala gidemedim müdürlüğe. O sırada da TurkNeti iptal etmedim, etsem nolucak daha müdürlüğe gidemedim diye.

    Bu sırada turknetten bir mesaj geldi; internet erişiminiz kullanıma hazırdır, kullanıcı adı şifre falan filan. Yaptım ayarları modeme ama aa o da ne? İnternet yok. :) Aradım TurkNet'i adsl ışığınız yanmıyor ondan bağlanamıyorsunuz. Yaa dedim onu görüyorum zaten, ne yapacağız onu söyleyin. İşte arıza kaydı oluşturuyorum ekiplerimiz en kısa... bilmemne bilmemne.

    Yani Turknet bağladı ama yine bağlayamadı :) Hayırlısı bakalım. Kesin port atandı sandık ama atanmamış falan diyecekler. Neyse açmayayım şom ağzımı.




  • Dsl ışığı yanmıyorsa port bağlantısı sağlanmadığı için müşteri hizmetleride aynısını demişti bana :)

    Şuanda dsl aktif değil port bağlantısı gerçekleşmemiş.

    Zaten iptal ettirme 7 iş gününü buluyor bırak kalsın.

    Benim iptal gerekcem türkneti dsl bağlantısı için gönderdiği iş emri santrale 2 gün sonra gitmesi yada hiç gitmemesi çünkü cuma akşamı arıyorum port var diyor santral peşine türkneti arıyorum bildirimi göndertiyorum saat 5 oluyor iş pazartesiye kalıyor 11 gibi santrali arıyorum bildirim yok santraldeki adam bir yeri aradı sordu orada da bildirim yok akşama doğru türkneti tekrar arıyorum beklemedeyiz diyorlar.

    11 de santral ile yaptığım görüşmede 2 port olduğunu birini bağlamak üzere olduklarını ve benim santralin bulunduğu ofise giderek başvuru yaparsam sisteme anında düşeceğini bağlantının gerçekleşeceğini söylemişti e türknetin gönderdiği bildirim nerede kaldı? Askıda kalıyor telekom geri bildirimi salı günü mesai bitimine doğru göndermiş port yok diyip postalamış kısacası.



    Telekom 2 iş günü içersinde dönüş yapmak zorunda ve maksimim süreyi kullanıyor son ana kadar bekletti benim buradaki ekiplerde bir kaypaklık var bunu hissedince iptal ettirdim mecbur kaldım kısacası en son santrali aramamda ayın birine kadar bekleyin ondan sonra arayın demişti bekliyorum bakalım boş port görürsem direk telekomdan başvuru yapacam.



    Ayrıca ttneti arayıp boş port sorgulattım var dedi ofise gittim yok dedi özellikle müşteri hizmetlerine sordum kullandığınız sistem ortak mı santral farklı söylüyor hayır aynı sistem burada varsa orada da vardır demesi üzerine başvuru yapacaktım ama geri çevirildim.



    Takipteyim hem santral hemde telekom müşteri hizmetlerini arayarak başvuru yapacam gerekirse ses kaydıda yaparım gene kaypaklık yaparlarsa şikayet edecem.



    Telefonu bağlamaya gelen ekiplerde 3 5 günde port boşalıp bağlıyoruz demişlerdi boş port haberini alıyorum ama dediğim gibi santrale o bağlantı bildirimi gitmiyor.

    Türknet bizzat ilgileneceklerini söylemişti ama bi cacık çıkmicak iptal için görüşmeler falan şu sebepten kapatıyoruz vs.. Uzayıp gidiyor ha birde tepemin tasını attıran nokta bu kısım iyi dinleyin :)



    Telekom boş port var diye ayın onbirinde (cuma günü) dönüş yapıyor türknete, bundan haberimiz yok biz santrale ulaşmaya çalışıyoruz pazartesi salı falan çarşamba ulaşıyorum sorgulatıyorum bağlantı bildirimi yok perşembe bir daha arıyorum gene bildirim yok bana santral perşembe söylüyor 2 boş port olduğunu cuma günüde yukarıda anlattıklarım oluyor telekom ayın onbirinde dönüş yapmasına rağmen türknet adsl bağlantı bildirimini benim ısrarlarım ve bildirmem üzerine cuma mesai bitimine yakın gönderiyor zaten pazartesi portun biri doluyor salıda öyle büyük ihtimalle port doluyor ve türknete port yok bildirimini gönderiyorlar.



    Telekomun geri dönüşünden itibaren 5 iş günü geçiyor ve benim ısrarlarım çabalarım sonucu o bildirimi zorla göndertiyorum e hani hızlandırmalar yapılmıştı öncelik benimdi gerken takipler irtibatlar sağlanmıştı?



    Hepsi hikaye defalarca sıkıntılı bögedeyim işin aciliyeti önemli dememe rağmen en son sizden bi cacık olmaz demeye getirip iptal ettirdim şuan için önceliğim boş port yakalamak telekomdan taahhütsüz bağlatacam ondan sonrası gerçekten meçhul artık sol mu vodafone mi yoksa türknet mi olur bilemiyorum.



    Geçen vodafone aramıştım port falan tarifeleri sorgulamak için iş en son cep hattıma geldi hangi firma falan diye sordu vodafone dedim memnun musunuz dedi fazlasıyla memnun olduğumu söyledim faturalıya geçmek ister misiniz diyince teklif ne dedim bişeyler saydı paketim 3gb 500k 25tl internet bitince 10tl ye ek 3gb daha alıyorum oda bitince 10tl ye 2gb ek daha alıyorum faturalıda 8gblik bir paket 45tl ise geçeyim dedim malesef öyle bir paketimiz yok dedi :)

    Ayrıca yanımda uygulamasından pazartesileri bazen 2gb falan hediye geliyor onunlada dizi film falan.

    Sağolsun bu konuşmadan sonra 1gb de hediye göndermişler bazen uygulamada 1 aylık 1gb hediye çıkıyor şimdilk böyle idare ediyorum 20mbit download ve upload hızı var online oyunda da fena değil tek sıkıntı 4g işte 4.5 olsa biraz daha iyi olacak 720p de takılmıyor :)



    Bu arada bal reklamı gibi odu ama çektiğimiz çile böyle malesef, yazsak kitap olacak neredeyse.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 1 aralık perşembe

    Saat 11 gibi vodafone altyapı sorgulamadan boş port bilgisi aldım.

    Tt müşteri temsilcisini aradım port sorgulattım var dedi durumu izah ettim bayiye gitmenize gerek yok başvurunuzu buradan alalım dedi şaşırdım :)

    Yazlık internet başvurusu yaptım 2 aylık 140tl şuan için port var eğer yoksa başvuru iptal olur dedi kısa konuşma.

    2 aralık cuma günü için randevu verildi.

    Şuan 1 Aralık perşembe saat 3 ekipler geldi be bağlantıyı sağladı.

    Şaka gibi değil mi 2 aydır port diye beklerken 4 saatte internet aktif oldu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • q9a2 Q kullanıcısına yanıt
    Vay vay vay. Hadi hayırlı olsun. Çok şükür :D . O zaman bir güzel haber de ben vereyim. Bu sabah geldiler telekomdan dün bıraktığım arıza kaydı ile ilgili. Bağlamaya gelen eleman ile aynıydı zaten. Port atanmamış hala değil mi dedim, yok port atandı orada sıkıntı yok. Ben seni birazdan ararım abi aşşağıdan dedi.

    20 dakika sonra abi ben bakıyorum gelmiş olması lazım dedi, bi saniye dedim, modeme bi baktım gelmiş internet.

    Kurtulduk çok şükür, darısı halledemeyenlerin başına valla zor bu devirde internetsiz kalmak.
  • Downstream Upstream
    SNR Margin: 14.7 13.6 db
    Line Attenuation: 4.0 6.9 db
    Data Rate: 12288 797 kbps
    POWER: 15.6 12.3 dbm
    CRC: 0 1


    hat değerleri bunlar anlayan birisi söyleyebilir mi zayıf mı iyimi falan.
    ilk başta 8 e sabitlenmişlerdi hattı yükseltin dedim şimdide 12 ye almışlar sanırım direk 16 versede hatta bir sıkıntı olmaz?
  • kasım 12 de evraklar ellerine ulaştı. 1 haftaya acılır internet denildi. kasım 24 türktelekom geldi hat bagladı gitti. aynı gün türknet sisteme giriş için kullanıcı adım ve şifremi yolladılar. 2 gün içinde internetiniz baglanılacak denildi. 26 kasımda aradım sordum ne oldu diye alt yapıda sorun var denildi. 28 kasımda sabah 9da kapı çaldı türktelokom ekipleri gelmiş size bagladınılan hat yanlış hat olmuş denildi ve yeni hat baglantısı yaptılar. (türk net bana bundan hic bahsetmedi sadece alt yapı sorunu dediler gectiler.). geri aradım bilgi verdim geldiler yeni hat baglayıp gittiler diye tmm dediler 2 gün içinde işleme alınacak dediler. kısaca salıya internet acılır dediler. 29 kasım öglen aradım ne durumda diye işleminiz önceliklidir ilgileniliyor denildi. sonrasında bana telofon ettiler işleminiz onaylanmıştır 2 gün içinde internetiniz acılacaktır diye bunada eyvallah dedim acılsın artık dedim. aralık 3 modem kullanıcı adı ve şifresi geldi. kurulumu yaptım lakin adsl ışıgım yanmıyor. aradım söyledim hafta sonu oldugu için birsey yapamayız denildi pazartesi ekip gelecek onlar yapacak dediler. aralık 5 oldu yani pazartesi aradım ne oldu gelen giden yok. dediler ki isteginiz bugün işleme alınmış 2 gün içinde çözülür. aralık 6 yani bugün az önce aradım sordum ne durumdadır varmı birsey diye. dediler ki arastırıyoruz cözecegiz öncelikli sıradasınız. peki eve kimse gelip bakacakmı öyle demiştiniz dedim. kimse gelmeyecek denildi. gelecek demiştiniz dedim söyleyen arkadaş yanlış bilgi vermiş size denildi. peki durum nedir dedim son olarak santral incelenmiş sorun yok muş dediler geriside inceleniyor ama zamn uzamış dediler. kısaca 1 aylık mucadelem bundan ibaret ve dahasıda olacak bakalım nezamn evime internet baglanacak cooooook meraklar içerisindeyim. son 1 ayımı 2 gün olarak yaşadım.


    not: bu durumlar sizce TT denmi kaynaklı yoksa türk netin bilgisizliginden falan mı? allahtan evimde başka internetim varda internetsiz kalmadım bu sürede bunlara güvenipte :)




  • ben yaşadığım süreci adım adım buraya yazdım kimileri 3-5 günde açtırıyor kimileri 1-2 ay gibi bir sürede.
    ama bu altyapı meselesi tamamiyle türk telekom alakalı, çünkü aralarındaki iletişim şu şekilde:

    TürkNet, Telekoma X numaralı aboneye hat bağlanması gibi bir bildirim gönderir, bu bildirime telekom 2 max 3 iş günü içerisinde cevap vermekle yükümlüdür.
    Bildirim olumlu gelirse telefon bağlantısı için ekipler gelir ve bağlantıyı yapar, bağlantı gerçekleştiğinde telekom türknete tekrardan bildirim gönderir.
    TürkNet telefon hattının çekildiği müşteri için adsl bağlantısı talep eder, telekom 2 iş günü max 3 iş günü içerisinde geri döner port var veya yok.

    süreç böyle git gel devlet dairesi misali olduğu için hayli gecikmeli oluyor işlem tamamiyle sistem üzerinden yazışmalarla gerçekleşiyor.

    ama eğer başvuru eğer tt den yapılmış ise bu prosedürler tamamiyle ortadan kalkar. kendimden örnek veriyorum;

    11 de telefon üzerinden yazlık internet başvurusu yaptım ertesi gün için randevu aldım ekipler beni saat 3 gibi aradı müsaitseniz gelebiliriz gelin dedim ve 3.5 gibi bağlantım aktif oldu.

    2.5 aydır port bakındım santrali aradım en son tt müşteri hizmetlerini aradım port var dedi ve bende port var ama ben ofise gidince geri çevriliyorum port yok diyip gönderiyorlar 2 defa oldu dediğimde oda ofise gerek kalmadığını satışı telefondan yapabileceği söyledi.

    sıfırdan abonelik zor arayın tt yi 2 aylık yazlık internet alın 140 TL fiyatı son 1 hafta kalada nakil ettirirsiniz herşey zaten telefon üzerinden hal oluyor.




  • 15 kasım 2016'da

    başvuru yaptım, evrakları diğer gün gönderdim.

    Gün oldu

    17 Aralık 2016

    hâlâ internet bağlantısı yapılamadı, habire mesaj geliyor.

    quote:

    Bulundugunuz bolgede teknik altyapi sorunu nedeniyle aktivasyonunuz tamamlanamamistir. Turknet'le Ozgur Iletisimi kullanabilmeniz icin calismalarimiz devam etmektedir. B001


    Bıdı Bıdı Bıdı...

    Bugün turktelekomu aradım, bulunduğum bölgede herhangi bir sıkıntı var mı diye? Adresinizde herhangi şebeke, altyapı proplemi olmadığını 8-16 mpbs hız desteklediğini boşta postun olduğunu söylediler. Kim çakallık yapıyor anlayamıyorum. Hatta türktelekom dedi ki adresinize ait olarak Türk Telekom çatısı altında çalışan 4-5 büyük firmadan birisi mileniom.com /doping tarafından port açılmıştır denildi.



    Taahhütlü bağlamam zor Türknet dışında hep taahhütlü ne yapcam ne etcem mecbur beklicem anlaşılan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hylcn -- 17 Aralık 2016; 16:01:14 >




  • O altyapı sıkıntısı telekomun türknete boş port yok bildiriminden kaynaklanıyor eğer telekom size boş port var dediyse arayın türkneti altyapıdaki sıkıntıyı sor kaçamak cevap verebilirler her mh direk olarak port yok demiyor o yüzden biraz baskın konuş ve gündüz ara türkneti gececi ekipler teknik detayları göremiyor.

    Ve üstüne basa basa telekomun boş port var dediğini söyle bununla ilgili bildirim göndersinler bağlantı için.



    16.12.2016 vdsl bağlantı için bende tekrardan evrakları gönderdim türknete yukarıda da anlattığım gibi yazlık internetim var türknet açılana kadar onunla idare edecem.



    Bakalım bu sefer hangi serüvenlerden geçeceğiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedim durumu zaten Türknet üstüne basa basa detayları ile 2 defa hemide. Birde bu gidişle hizmeti türktelekom dan almak zorunda kalacak felanda dedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haberleşme süreci zaten 2 iş gününe dayalı.

    İlk başvurumda üstüne basa basa sordum ve onlarda ısrarla port var dediler başvuruyu yapıp evrakları ulaştırana kadar port doldu abonelik sürecim devam ederken boş port oldu doldu ama benim bağlantı sağlanamadı bu tamamiyle bölgedeki kişilerden kaynaklanıyor bir tanıdığımda 4 günde vdsl bağlattı 75mbit down 4mbit upload.

    Türknet bildirimleri gönderiyor artık o bildirimler operasyon ekibinden saha ekibine ne zaman ulaşırsa.

    Saha ekibinide yönlendiren birim var iş orada bitiyor sonuç itibariyle sıkıntının ana sebebi telekom kısmende olsa çalışanları. Ben 1.5 ay uğraştım bağlatamadım şimdi tekrar deniyorum eğer buda olmazsa yazlık internetin bitmesine 1.5 ay var bittiğinde taahhütsüz kullanmaya devam etmek istiyorum diyip hattı aktif halde türknete taşicam o zaman seve seve yapacaklar :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk telekom başta olmak üzere diğer bir çok firmanın bulunduğum adreste boş port olduğunu ve herhangi bir şebeke altyapı proplemi olmadığını söylediklerini Türknet'e söyledim.



    Oluşturdukları şikayet kaydım ile Türktelekom'a başvuru yapmışlar ama hala bulunduğunuz bölgede şebeke-altyapı proplemi bulunduğu için bağlantı proplemi yapılamıyor diye mesaj geliyor.



    Şimdi türktelekom la olan ses kaydını türk nete göndersem sorduğumda bana bağlantının olduğunu söylüyorlar desem ses kaydı yasak beni dava etmeye kalkar bu türk telekom arızası. Bulunduğum bölgede belirli bir hızı desteklediğine dair türk telekom ofislerinde belge alayım desem vermezler arızalar verseler Türknet e göndereyim onlarda baskı yapsın felan diye...



    Ki bulunduğum yer köy nüfusu az iken boş portu 2 günde birisi kapacak değilya.



    Kafayı yememek elde değil nasıl çıkacağız işin içinden süperonline İn engelliler tarifesine başvuranın dedim en fazla 3 Mbps alırsınız diyor adam ne anladım o zaman ben net verilmesinden :( onu da bağlanmaktan vazgeçtim.



    Yine el mahkum Türknet'i bekliyoruz. Birde türk telekom keyfini bekliyoruz belki de üç kağıtçılık yapıyor :(...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hylcn -- 22 Aralık 2016; 22:26:46 >




  • Başvurudan sonra türkneti aradım halihazırda bağlantım var bunu belirtin telefon çekerken bağlantıyı iptal etmesinler bağlantıyı ankestreye kadar yapın oradan daireye ben çekerim dedim tamam not olarak ekliyorum dedi kapattım.

    Bugün türknet aramış vardiyalı çalıştığım için uyuyordum açamadım ben geri dönüş yaptım durumu sordum aldığım cevap şu:

    Ankastreniz bozuk yada yok elektirikçi çağırmanız gerek ayrıca nunara tanımlaması yapılmamış o bekleniyor dedi güldüm :)



    Durumu tekrar izah edip not eklettirdim bakalım ne olacak.



    Eğer zaten bu şekilde bağlatamazsam dediğim gibi mevcut hattı süresi bitince nakil ettirecem işimiz zor Allah sabır versin..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu saat şu dakika oldu hala port yok sonucu ile bana geri dönüş yapıyorlar :)
    vodafone altyapı sorgulamadan porta bakıyorum var türk telekomu arayıp teyit ettiriyorum port var.
    türkneti arayıp başvuruda bulunun diyorum tamam diyorlar 2 gün sonra bana geri dönüş yapıyorlar port yok, bunun üzerine vodafone altyapı sorgulamadan bakıyorum port yok.

    özetlersek : türknet telekoma dsl bağlantısı için başvuru yaptığında türk telekom olabildiğince bekletip elindeki boş portları kendi müşterisine tahsis ettiğinde haliyle boş port kalmıyor ve türknete boş port yok bildiriminde bulunuyor.

    bezdirdi bu muhabbet artık!
  • ben de 26 aralıjtan beri bekliyorum, modem açık tüm Işıklar yanıyor, aktivasyon yok......
    mesele port değil galiba haklısınız.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALLAH sonucuna erdirsin beni yarın Türktelekom bağlantı için geliyor...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.