Şimdi Ara

önerii

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 500-700TL fiyatları arasında telefon önerisi marka takıntım yok ama fiyatına göre performansı iyi olsun önerilerinizi bekliyorum teşekkürler..

• kim senin fikri yokmu acaba
  • Discovery78 D kullanıcısına yanıt
    Android istersen o fiyata en iyi cihaz gmd bir de xperia m ye bak. Lakin oyunla çok işin yoksa lumia 525 ve 625 e bak
  • android olsa iyi olur Windows8 kullanmaya pek sıcak bakmıyorum açıkçası. oyun oynar internete girerim . yani performansı bu fiyata iyi olsun istiyorum. gmd yi araştırdım iyi buldum herkez bu fiyata gmd diyor fakat sony de olabilir bilemiyorum açıkçası.
  • Üstüne 100 tl koy Caper Via a3216 al.Şimdi hemen GM D diye atlamayın ben Casper kullanıyorum memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Discovery78

android olsa iyi olur Windows8 kullanmaya pek sıcak bakmıyorum açıkçası. oyun oynar internete girerim . yani performansı bu fiyata iyi olsun istiyorum. gmd yi araştırdım iyi buldum herkez bu fiyata gmd diyor fakat sony de olabilir bilemiyorum açıkçası.

xperıa m O PARAYA HEM YENI NESIL KRAIT TABANLI ISLEMCIYE SAHIP,hemde htc one mını ve s4 mını dekı gpuya sahıp,kasada saglam o fıyata gayet ıyı donanımı var oyunlarda falan fıyatından cok ote performans verıyor.

• Kararsız kaldım açıkçası ben martın başı yada sonunda almayı planlıyorum. şimdi xperia m yede baktım oda güzel geldi gözüme gmd ile xperia m arası kaldım bilemiyorum şimdi napsam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    45K Bütçeye Laptop Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xperia l
  • büyük ekran gmd
    küçük ekran m

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran boyutu 4 inçten küçük olmasın yeter gmd 4.7 m 4 inç büyüklüğe sahip. xperia l yide araştırdım fakat pahalı geldi 900 tl ye kadar fiyat aralığı var .
  • gm discovery
  • quote:

Orijinalden alıntı: Discovery78

500-700TL fiyatları arasında telefon önerisi marka takıntım yok ama fiyatına göre performansı iyi olsun önerilerinizi bekliyorum teşekkürler..

SONY'ciler basmış yine burayı üüf. Gelmiş Most Wanted'in videosunu koymuş. Most Wanted'i açmayan telefon yok -.-"

Fiyat/Performans kralı General Mobile Discovery'dir.
    Casper VIA A3216 ise yıkık,ezik bir telefondur.

Telefonu alırken sadece içine bakıyorsunuz diyeceğim, içine de baksan yine en iyisi Discovery
    Kardeşim yazılım olmadıktan sonra istersen içine motor koy.
    Çinlileri görmüyor musunuz? Adamlarda dünyanın en iyi telefonları var. Fakat yazılım eksik yazılım.
    Adamların donanımları canavar olmasına rağmen telefonları kaplumbağa gibi çalışıyor.

Marka takıntın yoksa Discovery al, Xperia M'ye falan gerek yok ;)

• takıntı yok tabikide sadece oyunlarda ve internette gezinirken kasmasın onu istiyorum ondan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.