Şimdi Ara

öneri ve yorumlama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Vram oc yapmak her frekansta performans sağlamiyor. Kart bellekleri kendi CL zamanlamalarını otomatik gevşetiyor. Oc ile alınan performans, kendinden o frekansta gelen bellek gibi olamaz. Haftalarca zamanlama ayarı yapmak gerekir. Miningçiler daha iyi bilir bu kısmı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt

sw outlaws 2k kök ayarda stok hallerinde 5 fps fark olunca 50 55 şeklinde tartışmaya gerek yok yani vram oc para eder mi diye?

öneri ve yorumlama

stok

öneri ve yorumlama

Memory Type GDDR7

Memory Bus 256 bit

Bandwidth 960.0 GB/s

https://www.techpowerup.com/gpu-specs/geforce-rtx-5080.c4217

gelsin bakalım ama benim ümidim yok çok kırpmışlar. oc yapan var zinhar yapmayan var. yapmayan çoğunlukta yani ben tavsiye etmem hele ucuz da gelmezse 5070'i. 12gb olması ayrı bir olay zaten.

• Jake Lockley kullanıcısına yanıt

1999larda overclock kartı yakıyordu. Ama günümüzde overclcok yapmayanlar %5-10 daha az performans ile kalıyorlar. Soğutma kötü değilse, bir kazanç sağlamıyor. Tabi 100watt güç önemli olabilir, 7/24 kullanımda önemlidir.

Evet çok kırpmışlar, Gt1030 - gtx 1080ti farkı gibi olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 5 Şubat 2025; 22:48:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selahattin türkoğlu S kullanıcısına yanıt

daha toplamadıysan 100 bin bütçeye yeni çıkan 5080 sığar sakın 25 liralık 4070 supere 35 lira verme

burası toplam 107,550 ekipmanları sonradan da alırsın ekipmana para verip işlemci ekran kartından kısılmaz ekipman sonradanda yenilenir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaos_3492 -- 6 Şubat 2025; 0:55:19 >

• Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt

yok yanlış yazmışım oc farkı değil bu.

Alıntı

metni:
    sw outlaws 2k kök ayarda stok hallerinde 5 fps fark olunca 50 55 şeklinde tartışmaya gerek yok yani vram oc para eder mi diye?

ikisi de stok 4080s ile 5080 arasındaki fark. oyunda 50 tane nvidia teknolojisi var ve komple kapatılamıyor. 5000 serisinde yeni nesil ai cores var sırf oradan oynamıştır 5 fps. ati 9550 hangi seneydi o efsanedir. ben 99'da zaten oc yapmıyordum voodoo2 vardı hatta bunun için almıştım.

Tomb Raider III/İlk piyasaya sunulma tarihi

20 Kasım 1998

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.