Şimdi Ara

Öneri istiyorum: Multiplayer oyun Xbox 360

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ailemle birlikte vakit geçirmelik oyun arıyorum. Yarış en iyisi gibi olur. Türü farketmez, araba, motor, tekne...

Şu cihazı aldım:http://forum.donanimhaber.com/m_91779338/f_//tm.htm

İçerisinde forza 4, forzo horizon ve nfs most wanted yarış oyunları yüklü.

Forza 4 'te multiplayer oynamak istediğimde Gold Live gibi birşeyden bahsediyor? Beceremedim... :\ Most wanted'da bulamadım multiplayer bölümünü.

Ne tür bir oyun yüklenebilir? Blur tarzında da olabilir aslında. Önerilere açığım: yarış multiplayer. Araba, tekne, uçak farketmez :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GNeRaL -- 22 Mayıs 2014; 15:34:59 >

• RGH li makinalarla online multiplayer oynanmıyor. Araba yarışlarını split screen oynayabilirsiniz. Ailenizle beraber oynayabileceğiniz oyunlar;

Lego oyunları
    Viva Pinata Party Animals

2. el uygun fiyata Kinect alırsanız, daha çok seçeneğiniz olur.
  • Split screen olarak oyun önerebilir misiniz?
  • Rayman öneririm. Aynı ekran üzerinden 4 kişiye kadar co op desteği var. Müthiş eğlenceli. Split Screen olarak Call of Duty Black Ops'un zombi modu çok eğlendirir. Left4Dead olabilir.
  • Rayman'i unutmuşum ben. Aileyle beraber oynanacak en eğlenceli oyunlardan biridir.
  • GNeRaL G kullanıcısına yanıt
    http://www.co-optimus.com/system/1/xbox360.html

Hocam buradan couch co op ve split screen yazan kutucuklara tik atın. Gelen sayfadaki tüm oyunları aile içinde birden fazla kişi oynayabilirsiniz. Zamanınız varsa gameplay leri izlersiniz kendiniz karar verirsiniz :)
  • gears of war serisini tavsiye ederim. co-op oynayabiliyorsunuz. lakin. RHG li makine online oynayamazsınız yani o live gold üyeliktir aylık 3 aylık yıllık paketleri var. bi arkadaş 6 tl ye aylık satıyordu. live gold alıp online oynanıyor ama sizin makinede bu olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir playstation oyunu arıyorum
    16 yıl önce açıldı
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.