Şimdi Ara

!!!ÖNERİ!!! IPHONE 1.1.2 BOOTLOADER 4.6 STEALTH SIM ÇÖZÜMÜ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
4
Favori
36.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: omeromerik

excimert birader allah aşkına şu benşm yazımı bi oku bi cevap ver valla deli olacam açmama riski varmı bi bilgin varmı

selam kusurabak yoğunluktan atladım; cevap ise tecrübem olmadığı için cevap veremeyeceğim
  • eyvallah kardeş bu bile yeter
  • Beni de ekler misin excimert?...
  • quote:

Orjinalden alıntı: extremebjk

arkadaslar bir sorum var.. anlamadigim bir konu var..neden kingsim alıpta tane basi 55 tl vermiyoruzda stealthsim alım tane basi 130 tl veriyoruz.. nedir fark ? 2 side aynı işlevi görmüyor mu ?

ilk parti king sim alan ve stealth sim alan arkadasların topiclerini sıkı takip ediiyorum şimdiye kadar stealth sim alanların şikayeti yok ama kingsimli arkadaslar çekmiyo arada kopuyo gibi bazı problemlerı olmus sanırsam yinede bilimez kartlardanmı yoksa baska bişeydenmı alıp kullandıkca çıkıcak ortaya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: excimert

Revize

EN GÜNCELİ

excimert/ 3
    iphone 1980 / 2
    andore / 1
    shodowsuz411 / 1
    activexx/ 1
    zepta/ 2
    balaa/ 1
    angelusxd/ 1
    belmont/1
    P206/ 2
    Extremebjk/ 3
    Kivankk/ 2
    FIRLAMA85/ 1
    abilgen73/ 2
    Konuk6/1
    msto5/ 1

toplamda: 25 adet

Kaldı 1 adet :)

mail adresim: mertaysan@hotmail.com

hesap numaram:

AKBANK Şubeniz GÜNEŞLİ/İSTANBUL
    Hesabınız 635-0071837
    IBAN TR46 0004 6006 3588 8000 0718 37

mert kardeş saka arkadaşda katıldı ,eksik kalmadı ozaman

• Yani 130 YTL'nin hepsini sim elimize geçmeden mi ödememiz gerekiyor bu durumda?
  • evet abi 25 kişiyi topladık
    şimdi ne yapmamız gerekiyor mert kardeş bi açıkılma yazarmısın?
  • 25 kişi tamamlanmıs sanırım başlıyormuyuz ödemelere bugun cuma eft yapıcaklar anca pztye geçer hesaba
  • mert arkadaşımızı bekliyoruz ,hakkaten bak bende eft yapıcam saati geçti sanırım nerelerdesin abi bugün halletseydik şu işi
  • yok saati geçmedi ama saat 15e kadar vaktimiz var.
    zaten haftasonu geldi bugün kargoya verilmesi lazım ki bizim elimize pzrtesi geçsin
    pzrteside gelmezse çarşamba perşembe anca olur bu iş
    mert arkadaşımızı tanıyan kimse yokmu cep numarasından falan arasak ulaşsak çok iyi olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msto5 -- 28 Aralık 2007; 13:50:45 >
  • bankadan bankaya degisir eft saati 15 veya 15:30 dur en gec.
  • bugün cuma 13 de bilemedin 14 olur en son eft oda şubeden yaparsan, internetten ise 12 diye biliyorum , mertte bugün gecikecek galiba
  • eee napalım şimdi yollayalımmı parayı
  • keşke telefonunu bıraksaydı haberleşir ona göre hareket ederdik bilemiyorum
  • Arkadaslar Butun Bankalarla Calısıyorum BEn EFT Saatı Ortalama 15 Ile 16 Arasında Bıter Mertın Verdıgı Hesap Numarasına Gereklı Olan 130 YtL yı GEcersenız Sızın Icın MERT Arkadasımıza Ulasmaya Calısacagım Ama Sız Benden Haber Beklemeden Once Mert te Ucretlerı Odeyınkı Mert te Durumdan Haberı Olunca Bugun EFT sını Cıkartsın Yetısebılırse Aksı Takdırde Pazartesı Cıkartır Carsamba Istanbulda Olur Carsamba Mert Dagıtıma Baslar
  • soyadı neydi mertin yanlış bilgi yazmıyalım
  • Mert AYSAN
    quote:

Orjinalden alıntı: belmont

soyadı neydi mertin yanlış bilgi yazmıyalım
  • Arkadaslar Mertten Bıraz Once Haber Aldım Kendısı Su Anda Isyerınde Imıs Bu Nedenle Gıremıyormus Foruma Aksam Gırıcek Odemelerınızı Bugun yaparsanız Eger Pazartesı Sıparısı Verır Carsamba Gecıkme Olursa Persembe Istanbula Varır Tahmını Bunlar Tabıı Sıze TAvsıyem Bugunden Ayarlayın Kendınızı
  • 15 dakika içinde atmış olurum ben
  • 15:00 itibariyle EFT'yi çıkardım.. Gönderici adı :Sezer Kara

Şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.