tabiki de Dell biraz pahalı ama kalite Sony nin var bide
Arkadaşım beni dinle ve ya sony al yada IBM başkasına bakma
Laptopda lider sony ve toshiba dır.alacaksan Toshiba L40 lar var.yada hp nin dw4225ea diye bir modeli var.bu ikisi güzel laptoplardır
sağolun arkadaşlar.
sony toshiba dell bu üç firmanın laptopları iyi bana göre, bir alt kategoride hp, asus, acer, ıbm bu da bana göre,
ama asus'un A3 modeli var piyasada, hem ucuz hemde kaliteli, almayı düşünüyorum, para ayarlar ayarlamaz alacam, inşallah Asus'un bu modeli tükenmeden alırım,
dell aldın aldın diye bir kampanyası war...
799$ +KDV
32MB ati mobility war... gigabit ethernet... DVD Combo..
bide +60$ daha vererek 1440 1024 ekran seçimi yapabilirsiniz..
en mantkls bu bence... ama müdürün pahalı iyidir mantğında biri ise iç bulaşma..
Laptoplarda bence marka takıntısı yapmamak lazın...şu an bende centrino 2.0 760M sonoma işlemcili bir CBOX DESPİNA 6200 modeli var...1 gb ddr2 533 RAM...80 GB hdd 128 mb vga...kablosuz vs...kasa filan harika ...ürün A-open menşeili ve çok memnunum fiyatı ise1399 $+kdv...MUTLAKA BAKMANI ÖNERİRİM
bence laptoplarda marka takıntısı demeyelimde markanın sağlamlığı çok önemli, toshiba sony dell vb. dünyada ve ülkemizde çok yaygın markalar, bunların arka planlarında teknik servis, araştırma geliştirme, ürün yaygınlığı, yedek parça ve satış sonrası hizmetleri çok iyi, bunlarda göz önüne alınmalı bence, bizim patronun toshiba laptopunun harddiskinde badsector oluşmuştu (evinde 2 tane küçük çocuk var ve yüksek ihtimal laptop kucaktan kucağa geziyordu :) ), buna rağmen garantili olduğu için toshiba sorgusuz sualsiz harddiskin yenisini 1 hafta içerisinde teslim etti, hemde 30 gb olan harddisk 40 gb oldu,
hacı kendine mi alıyon yoksa genel mudurunemi yok kendine alıyosan toshiba al derim yok genel mudurune alacaksan hp pavilion al 1300usd+kdv ama cihazı bi eline alsan görüntüye baksan başka notebook almazsın
1600 USD'ye bir Toshiba var. Güzel bir şey.
Toshiba ya da hp.
Sony tavsiye ederim.Modeli istenilen özelliklere göre seçebilirsin.Çok geniş bir ürün serisi var.