Şimdi Ara

Önerebileceğiniz Torna Freze Cad Cam Programı Lütfen ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba değerli DH ağabeylerim kardeşlerim. Ya lütfen bana bir yardım edin lütfen, bana bir program önerin onu indireyim onla alıştırma pratik yapacağım. Üniversite Makine okuyorum ve Cnc dersimiz var ve lisede makineci olmadığım için bu dersten hiç bir şey anlamadım. Daha doğrusu konuşmak istemiyorum ama söyleyeceğim bu dersin öğretmeni çok salak hiç anlatamıyor ve bir türlü anlayamadım bu dersi ya dese işte şunun için bunu yaptık şundan dolayı böyle yaptık dese anlarım ama yok sanki herkes biliyor gibi anlatıyor artık evde kendi çalışmalarımla ve arkadaşlarımdan destek olarak koordinat çıkarmayı öğrendim arkadaşlarım bile güzel anlattı. Evde youtube dan falan artık çalışacağım :/

    Birde G ve M kodlarını kullanarak üniversitedeki pc lerde bir similasyon programı var hem torna hem freze. Yani kağıda bir parça çiziyoruz onu ölçülendirip bir programla adını bilmiyorum G ve M kodlarını girerek o parçayı işliyoruz. ve aynısı oluyor sınavlarıda bu program üzerinden yapacakmış ve şurda az kaldı bu dersten kalmak istemiyorum arkadaşlar bu cnc çok zor ve karışıkmış ya lütfen bana G ve M kodlarını yazıp parça üretebileceğim bir kaç güzel program önerin arkadaşlar biraz pratik yapmam lazım. Ve benim çalışacağım program ile okuldaki program farklı olsa bile bir sorun olur mu sınavlarda sonuçta işleyiş aynı demi ?

    sadece G ve M kodlarını girmiyorduk bu arada, radüs için K, I, J gibi kodlarda olsun programda. Bilmiyorum ama öğrenirim belki işte pratik yapa yapa.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.