Şimdi Ara

Önerebileceğiniz Blog Servisleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar forumda bi kaç yerde belirttim burda da belirteyim dedim.

-Kırk yılın başı mynet hesabıma girdim yeni şeyler yapmışlar "eksenim, Blog" filan..
    Dedim Blog yazayım tamda ilk blog olarak Youtube girme olayını yazıyordum ki neymiş zaman aşımı ulan senin zaman aşımını yerim ben Blog dediğin 2 dkda yazılmıyorkı kaynaklar denetleniyor yazılar ayarlanıyor ne nerde nekadar açık ne kadar okunaklı onlar ayarlanıyor adamlar zaman aşımı koymus koskoca blog yalan oldu.

TR.WordPress.com ? (cazip geliyor)
    Blogcu.com ? (çabuk kapanıyor diyorlar ki hesabım var hala kapanmadı içerikten dolayımı kapatıyorlar orasıda muamma sanmıyorum cunku benım kullanmadım blogta siyasi bişey var. herneyse)
    Blogger.com ? (yeni duydum)
    Bloggum.com ? (yeni duydum)
    Blogspot.com ? (ismi itici)

Sizce ? Önerileriniz bekliyorum.

Edit : satır boşluğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDKAYA -- 11 Ağustos 2008; 9:35:22 >

• itici dediğin blogspot dünyadaki blog servislerinin açıkara en büyüğü, gelişmişi ve sahibi de google

Orjinalden alıntı: SuyuSevmeyenİnsan

itici dediğin blogspot dünyadaki blog servislerinin açıkara en büyüğü, gelişmişi ve sahibi de google

arkadaşım itici gelen ismi yani kalitesini sorgulamıyorum ayrıca blogger google'ın die biliyordum cunku uygulamalar sayfasında görmüştüm 1.5 sene önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDKAYA -- 11 Ağustos 2008; 12:11:23 >

• Şuan Blogcu ve Wordpress de hesabım var blogcu dakini kapatmayı düşünüyorum wordpress'in google aramalarında önde cıktıgını biliyoruz hepimiz sizce ne yapmalıyım kaldım öle
    Web Sitesi Yaptırmak İstiyorum
    10 yıl önce açıldı
    web sitesi yaptırmak istiyorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.