Şimdi Ara

Önerdiğiniz Salam,Sucuk Markası (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
33.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Et balik kurumunda kapican hocam. Ya da sucuk olarak aytacin cerkes sucugu var o guzel. Salam bilmem pek sevmem kendilerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThuqLifé

pınar en iyisidir bence

Şimdiki halini bilmemde bundan 10 yıl kadar önce hastalıklı inekleri az bir para karşılığı toplayıp kesimhaneye götürdüklerini görmüştüm.
  • Şahin sucuk
    Pınar salam
  • Pınar
  • Polonez !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • afyon sucuklarını alın. kayseri out-afyon in- apikogulu da kayserilidir.

CUMHURİYETi itimat sertcivi kardesler ahmet ipek, bozok marka sucukları oneririm afyonda yasayan birisi olarak
  • ben kasap'a et veriyorum gözümün önünde kıyma yapıp baharatlayıp sucuk haline getiriyo bi kaç gün sonra alıyorum
  • salam ve sosis almayın, eve sokmayın, çocukalarınza yedirmeyin.

Ben şahsen sadece bir markaya güveniyorum sucuk olarak o da yanturalı (yeşil etiketli olan, bir de kırmızı var o sahte)

Yada en iyisi tandıık bir kasap, ama gerçekten tanıdık olacak.
  • tavuk için iyi bir bilgilendirme okumakta fayda var..

helal gıda
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokomon24

tavuk için iyi bir bilgilendirme okumakta fayda var..

helal gıda

Geçelim bunları, aniden hiç ummadıkları bir anda baskın yapsınlar da görelim. Daha önce çalıştığım firmalar da böyle yapıyordu. Denetleme geleceği zaman herşey dört dörtlük, yapmayan firma, iş yeri yoktur!

Ama dezanfektan olmadan turnike'nin açılmaması dikkatimi çekti. Gerçi orada çalışanlar üstünden geçerler diye düşünüyorum. Çok rastladım bu tür şeylere. Eski çalıştığım yerin deposunda da böyleydi. Galoşu giyiyorduk ama etraf..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 15 Nisan 2012; 13:21:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DAMİR KARA

salam önermem hepsi aynı . ama sucukta cumhuriyeti tek geçerim

+1905
  • TEBK Sucuklarını yiyebilirsin güven açısından.
    Ama lezzet açısından dersen İpek , Cumhuriyet ve Şahin derim : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

quote:

helal gıda

Geçelim bunları, aniden hiç ummadıkları bir anda baskın yapsınlar da görelim. Daha önce çalıştığım firmalar da böyle yapıyordu. Denetleme geleceği zaman herşey dört dörtlük, yapmayan firma, iş yeri yoktur!

Ama dezanfektan olmadan turnike'nin açılmaması dikkatimi çekti. Gerçi orada çalışanlar üstünden geçerler diye düşünüyorum. Çok rastladım bu tür şeylere. Eski çalıştığım yerin deposunda da böyleydi. Galoşu giyiyorduk ama etraf..

hocam o zaman denetlenen hiç bir firmaya güvenmeyeceksin.
    her markaya şüpheli yaklaşacaksın.yada sen bizzat denetleyeceksin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

quote:

helal gıda

hocam o zaman denetlenen hiç bir firmaya güvenmeyeceksin.
    her markaya şüpheli yaklaşacaksın.yada sen bizzat denetleyeceksin

Madem bu kadar kendilerine güveniyorlar, halka açık yapsınlar. Mesela belirli günler değil de, istediğimiz zaman gitme imkanımız olsa. Hurra diye 300 500 kişi değil tabi, günlük limit olsa. Böylece daha iyi olur.

Size diyebileceğim tek şey; Fast Food yemeyin, özellikle yoğunluk içeren firmalardan. Izgara yiyin mesela. Dondurulmuş ürün hazırlayanlardan yemeyin.

• Arkadaşlar bu tip sucukların içinde ne oldugu aslında çok da önemli değil.Sıkıntı asıl kullanılan kimyasallarda.Ben artık naylon pakete sarılmış olan hiç bir şeyi almayacağım.Tabii bu çok zor ama en azından 1/5 oranına indirmeye çalışacagım.

Sucuk olarak halam ın sucugunu tavsiye ediyorum.Köyde kendi makinasında, kendi kestiği hayvandan, doğal bağırsakla ve baharatla yapıyor.Ama satılmıyor :)
    Para ile satsa ilk olarak ben alıcam ama anca 1-2 tane hediye gonderiyor sagolsun.

Özetlemek gerekirse elle yapılmış herşeyi alabilirsiniz.Ama pakette olanları almayınız.

1-Pakette hiç birşey almayın.Varsın hijyenik olmasın.(Hijyen bu işin kılıfı.Bunlara kanmayın.)
    2-Pahalı olan iyi değildir.Pakette olmasın yeter :)
    3-Sucuğu gitip yerinden dogal olarak yapılmışını alın.
    4-En önemli madde bu
    Uzun süreli kullanıma sahip ürünlerden uzak durun.Bu pakettekiler buna ornektir.Ornegin süt alacaksınz ve 6-12 ay süresi olacak.Boyle bi saçmalık yok.En kısa sürede bozulan hangisi ise onu alın.

Bu maddelere uyalım , uymayanları uyaralım

• quote:

Orijinalden alıntı: Espa

quote:

neden cumhuriyet sucuğu? şeriat sucuğu olsa hemen yersiniz dimi?

sana küfür etsem ceza yermiyim acaba . hemen herşeye laf sokmaya çalışan gençlerin gelecekleri hiç iyi gözükmüyor .
    ben 3 yıl markette çalıştım cumhuriyet sucugu hariç hiç birisini önermem.

• quote:

quote:

quote:

sana küfür etsem ceza yermiyim acaba . hemen herşeye laf sokmaya çalışan gençlerin gelecekleri hiç iyi gözükmüyor .

dene bakalım?. Sen hiç şeriat sucuğu yememişsin hemen cumhuriyet sucuğu.. Şeriat daha güzel denemeden bilemezsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: gurgenli

Arkadaşlar bu tip sucukların içinde ne oldugu aslında çok da önemli değil.Sıkıntı asıl kullanılan kimyasallarda.Ben artık naylon pakete sarılmış olan hiç bir şeyi almayacağım.Tabii bu çok zor ama en azından 1/5 oranına indirmeye çalışacagım.

Sucuk olarak halam ın sucugunu tavsiye ediyorum.Köyde kendi makinasında, kendi kestiği hayvandan, doğal bağırsakla ve baharatla yapıyor.Ama satılmıyor :)
    Para ile satsa ilk olarak ben alıcam ama anca 1-2 tane hediye gonderiyor sagolsun.

Özetlemek gerekirse elle yapılmış herşeyi alabilirsiniz.Ama pakette olanları almayınız.

1-Pakette hiç birşey almayın.Varsın hijyenik olmasın.(Hijyen bu işin kılıfı.Bunlara kanmayın.)
    2-Pahalı olan iyi değildir.Pakette olmasın yeter :)
    3-Sucuğu gitip yerinden dogal olarak yapılmışını alın.
    4-En önemli madde bu
    Uzun süreli kullanıma sahip ürünlerden uzak durun.Bu pakettekiler buna ornektir.Ornegin süt alacaksınz ve 6-12 ay süresi olacak.Boyle bi saçmalık yok.En kısa sürede bozulan hangisi ise onu alın.

Bu maddelere uyalım , uymayanları uyaralım

Mantıksız bence. Elle yaplan zeytinlerde ayakkabı boyası kullanılıyor. İçi pislik ve böcek dolu ekmek fırınlarını hepimiz gördük televizyonda. Elle yapılanlar hem psi hem de kimyasallı olabilir. Ancak kendin yaparsan iyi olur. Sucuğu kasabına yaptır vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pronefroz -- 15 Nisan 2012; 14:11:02 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

dene bakalım?. Sen hiç şeriat sucuğu yememişsin hemen cumhuriyet sucuğu.. Şeriat daha güzel denemeden bilemezsin.

evladım msn adresini verde sana bildiğin dilden anlatayım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evladım msn adresini verde sana bildiğin dilden anlatayım

şeriatın daha iyi olduğunu öğreneceksin zamanla

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.