Bildirim
¸.·´`« önerdiğiniz oyun ve programlar »´`·.¸
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
forward ben seviyorum çünkü paylaşmayı çok seviyorum forward gelen kutusunda ne varsa kızılötesi veya bluetoothla göndermeni sağlıyor ve handyshop ingilizce ama alışveriş yaparken acaip işime yarıyor kağıt kalem dönemi kapandı işaretliyorum alacaklarımı listeden eksiksiz bir alışveriş keyifli oluyor saygılar -
evet burayı official olarak donanımhaber'in program tavsiye thread'i yapalım
powerlock (screensaver)
smartmovie (film oynatıcı)
opera (internet explorer)
bu arada noqturno mobiclip'in converter'ını bi şekilde bana yollayabilir misin? -
anlamadım yani şarkıları .mo formatına çevirmek içinmi bişey istiyorsun
eğer öyleyse o yok bende ama bulmak isterim walla -
evet onu istiyodum da, peki .mo formatında dosyaları hazır halde nereden buluyorsun aceba? -
filemanager cok guzel bi program tavsiye edebilirim
tabi birde agile messenger var o da cok guzel -
var mı icq, agilemessenger gibisi yaaa
cepten messenger ve icq keyfi, bütüngün online..
sırf bu programalar için sattıgım 6600 ın yerine ,3660 alıcam yakın zamanda..! -
iyi de ay sonunda faturada gprs'ten süper bi kazık yiyosun =) -
tracker diye bir program var. extra masa üstü yaratıyor aynı zamanda programda dahili file manager var. ben çok memnunum fakat trial 15 günlük crack bilen varsa lütfen yardımcı olsun. -
fexplore de benim tavsiyemdir.güzel bir program.telefonun klasorleri arasında geziyorsunuz.program freeware olarak geliyor ayrıca. -
seleq de iyi program bence.bi çeşit file manager.ayrıca windows taki gibi find bölümü var mesaj kutundaki dosyaları burdan bulup kızılötesi veya bluetoothla gönderebiliyorsun. -
seleq çok başarılı bir program ancak kullanırken dikkat edin telefonun işletim sistemini çökertebilirsiniz.. birde bende seleq simgesi hep kayboluyor. geri getirmek için her defasında telefonu kapatıp tekrar açıyorum (n-gage). sizde de öyle mi? -
bende öyle bir sorun olmuyor richy. 6600 -
birde bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar seleq te c d e ve z die hafızalar çıkıyor.c tel hafızası e mmc ama diğer 2 si nedir ? -
d: Ram Z:rom seleq boyle diyor:) -
nerde dio aktamer? -
seleq programına gir c: uzerine tıkla properties gir orda -
snowboardx
splintercell
prince of persia oyunlarını
appman
scrypto programlarını tavsiye edebilirim denedim hoş şeyler -
saol aktamer -
zipman, torch, stacker, icon pack,extended profiles pro
Benzer içerikler
- engellenen çağrı ne demek
- belediye mesajları nasıl engellenir
- akülü araba kumanda uygulaması
- zırrr zil sesi indir
- kıbrıstan alınan telefona kayıt gerekir mi
- poco x8 pro ne zaman çıkacak
- android 16 samsung
- play protect nedir
- en iyi kameralı telefonlar 2025
- numara taşıma kaç gün sürer
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X