Şimdi Ara

¸.·´`« önerdiğiniz oyun ve programlar »´`·.¸ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    appman
    ultramp3
    camcorder pro
    goboy

bunlarda benden :D
    (prens of persia'yi nerden indirebilirim??,)
  • fazlaca zahmetli olabilir ama en azından programların yanına ne işe yaradıklarını kısaca yazarsak birde eger bildiğiniz varsa crackli yada full versiyonlarını indirebileceğimiz br link verseniz çok iyi olur ya
    bazen kazaa da falan cıkımıyor cunki dosyalar
  • +1
  • http://www.izmirdizayn.com/mobile/portal adresinden programları bulup açıklamalarına bakıp çekebilirsiniz.
  • klasör şifreleyen bir program varmı acep. dosya değil klasör
    dosyalar smartcrypto ile oluyo zaten
  • ultramp3 ün linkini bilen varmı
  • Fexplorer, Zipman, Camera FX, irRemote Controller, Msg Saver, Black List, pExtender,

usendim yazmaya yeter bukadaaaarrr...
  • total ir, handy clock, wisend, photosms, flexicam
  • tum programlar icin bkz imza aivaaa...
  • aradaşlar iyi güzel symbianlar için program bol ama biz series40 sahipleri için şöyle güzel kullanışlı programlar yok mu?
  • yau kankalar bana 6600 da tam ekran ve duzgun grafiklerle çalısan bi tavla linki versenize.
  • yok mu bildiğiniz bi adreste ???
  • cascata backgammon var 168kb bir oyun aivanette var
  • deneyeceğim kardes saolasın
  • sabonis smartmovie (film oynatıcı) programi hakkinda bilgi verebilirmisin neleri oynatabiliyor mpg,avi falan cunku ben kurdum guzel bir program gibi ama decoder indir diyor ve de crack i varmi?
  • aivanet.com buradan bakıver. codeclerini de kendi sitesinden indirebilirsin smartmovie'nin. şu anda hatırlayamıyorum hatırlayınca yazarım sitesini
    converter'ı ile her türlü videoyu convert ediyosun ve telefonuna aktarıyosun basit yani
  • cacasta backgammon 6600 da acılıyor hemen kapanıyor hiç görüntü gelmeden nedir sebebi?
  • arkadaşlar kendi sevdiğim tavsiye ettiğim oyun ve programları kendi sayfama yükledim
    direk download. minik açıklamalarıda var
    amatör bişey ama bi bakın
    www.oguz.net.tc yadawww.sagu.tk da 3650 bölümünde
  • stackup tetris oyunu yanlız makinaya karsı oynamak cok keyifli tavsiye ederim
    bi de arklar worm(java olan) calısıyor fakat oynarket uyg kapanıyor bende mi bozuk yoksa hatalı mı (tel 3660)
  • bu nas?l site yav sanki satanistlerin sitesine girdim sand?m kendimi [clps][clps][clps][byes]
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.