Şimdi Ara

OnePlus 9 Pro [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.666
Cevap
184
Favori
611.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Faydali bir guncelleme olmus ben begendim kamera tarafinda hafif bir fark var pil kismindada iyi ama bir kac gun kullanip gorus belirtmekte fayda her guncelleme sonrasi bir kac sarjdan sonra oturuyor malum bence gonul rahatligi ile guncelleyebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emuratg4848

Faydali bir guncelleme olmus ben begendim kamera tarafinda hafif bir fark var pil kismindada iyi ama bir kac gun kullanip gorus belirtmekte fayda her guncelleme sonrasi bir kac sarjdan sonra oturuyor malum bence gonul rahatligi ile guncelleyebilirsiniz

Pil 7 saat ekran süresi veriyormu son güncelleme ile?

• Bilmem benim gunluk kullanimimda 5 saat yetiyor ve cok rahat 5 saat ekran suresi veriyor. Guc tasarrufu yada cozunurluk vs kisitlamiyorumda . Ama 7 saat hic gormedim

• quote:

Bilmem benim gunluk kullanimimda 5 saat yetiyor ve cok rahat 5 saat ekran suresi veriyor. Guc tasarrufu yada cozunurluk vs kisitlamiyorumda . Ama 7 saat hic gormedim

Pil önemli.Oneplus 9 pro da güncelleme ile pilin ve kameranın mevcut şuankinden daha iyi olacağının belirtisi varmı?Şuanda mevcut buglar harici çoğu şeyin dışında benim için önemli olan ön-arka kamera resim video ve batarya.Kamera 12 pro max kadar olması lazım.Eğer oneplus güncellemeleri olumlu yönde olacak ise risk alıp geçeceğim.Tavsiyen nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

Pil önemli.Oneplus 9 pro da güncelleme ile pilin ve kameranın mevcut şuankinden daha iyi olacağının belirtisi varmı?Şuanda mevcut buglar harici çoğu şeyin dışında benim için önemli olan ön-arka kamera resim video ve batarya.Kamera 12 pro max kadar olması lazım.Eğer oneplus güncellemeleri olumlu yönde olacak ise risk alıp geçeceğim.Tavsiyen nedir?

Alıntıları Göster

Guncellemelerle pilin simdikinin iki kati verimli olacagini sanmiyorum bu islemciyi kullanan telefonlarin pil performansi ortada. Kamera olarak ön kamera konusunda hic bir android telefon bi iphone kadar olamadi bilerekmi boyle bilmiyorum..arka kamera ile yapacaginiz cekimler kesinlikle üzmeyecektir renk dogrulugu ve detaylar oldukca yeterli. Beklentileriniz dogrultusunda karar vermenizi öneririm bana iyi gelen baskasina iyi gelmeyebilir

• quote:

Guncellemelerle pilin simdikinin iki kati verimli olacagini sanmiyorum bu islemciyi kullanan telefonlarin pil performansi ortada. Kamera olarak ön kamera konusunda hic bir android telefon bi iphone kadar olamadi bilerekmi boyle bilmiyorum..arka kamera ile yapacaginiz cekimler kesinlikle üzmeyecektir renk dogrulugu ve detaylar oldukca yeterli. Beklentileriniz dogrultusunda karar vermenizi öneririm bana iyi gelen baskasina iyi gelmeyebilir

Alıntıları Göster

iPhone lar gerçekten kamerada özellikle daha iyi.11 e vereceğim paraya bunu alsam diye düşündüm fakat 5 saat pil yetersiz geldiği zamanlar oluyor.Ayrıca haptic touch benzeri birşey varmı oneplus 9 proda?Ekranı tasarıma diyecek sözüm yok zaten oneplus ta.Bu telefonu alsam 8200 e ,memnun kalmazsam 1 ay kullanıp satsam yine iphone alırım sanırım.Yada o riske ya hiç girmeyip oneplus 10 u beklemek daha mantıklı mı olur bilemedim.

• RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt

Düz iphone 12 almaya çalışın ekran, kamera vs pek çok açıdan daha iyi yada se plus diye bir cihaz çıkacak o cihaz batarya konusunda, işlemci, kamera gibi konularda üzmez yalnız ekranı yine falso veren tarafı olur o kadarıda normal

• quote:

Orijinalden alıntı: Lithaunans

Düz iphone 12 almaya çalışın ekran, kamera vs pek çok açıdan daha iyi yada se plus diye bir cihaz çıkacak o cihaz batarya konusunda, işlemci, kamera gibi konularda üzmez yalnız ekranı yine falso veren tarafı olur o kadarıda normal

Zaten iphone kullanıyorum ekosistem apple senelerdir.Sıkıldım değişiklik olsun diye oneplus a geçeyim diye düşünüyorum buglar vs arayüzü coloros yükleyerek hallederim fakat kamerası ve bataryası en azından iphone 11 den 12 den ileri olsun beklentisideyim.Oda zor sanırım.

• Bu güncellemede sanırım bataryada çok bir fark ettirmedi?
    OnePlus 9 Pro [ANA KONU]

• 256gb 8gb ram li OnePlus 9Pro EU Global romlu cihazım 65w hızlı şarjı ve kutusuyla satılıktır.fiyat 8200tl

aşırı bir fark yaşamadım ben bu gösterdiğiniz güncellemede ama bugün yeni bir güncelleme daha geldi pil tüketiminde iyileştirmeler içeren ekstra olarak video modunda hdr'ı manuel olarak açıp kapatma seçeneği de eklemişler.

Ama şahsi görüşüm 2k 120hz ekran ve SD888 işlemci ile öyle aşırı iyileştirmeler beklemiyorum ben pil konusunda. Benim günlük kullanımımda bir günü rahat çıkartıyor telefon. Bundan önce Mi 11 de kullandım 2 ay. Yine aynı özelliklerde ekran, aynı işlemci onda da pil performansı bu düzeydeydi. Hem kablolu hem kablosuz bu denli hızlı şarj olabilen cihazlar için bence o kadar problem değil pilin ha 5saat ha 8 saat ekran süresi vermesi.

Siz bilirsiniz tabii ama iphone da da bunun cok fazla kati ekran sureleri alinamiyor diye biliyorum diğer yandan isyerimde imac depolama alanlarimda icolud kullanim aliskanligim olsaydi ben hic kiyaslama yapmazdim elim mahkum ios ne veriyorsa onunla yetinirdim o yuzden soylediginiz ios ekosistemindeyseniz ugrasmayin derim yerinizde olsam bu maceraya harmonyos ile katilirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: bangez

aşırı bir fark yaşamadım ben bu gösterdiğiniz güncellemede ama bugün yeni bir güncelleme daha geldi pil tüketiminde iyileştirmeler içeren ekstra olarak video modunda hdr'ı manuel olarak açıp kapatma seçeneği de eklemişler.

Ama şahsi görüşüm 2k 120hz ekran ve SD888 işlemci ile öyle aşırı iyileştirmeler beklemiyorum ben pil konusunda. Benim günlük kullanımımda bir günü rahat çıkartıyor telefon. Bundan önce Mi 11 de kullandım 2 ay. Yine aynı özelliklerde ekran, aynı işlemci onda da pil performansı bu düzeydeydi. Hem kablolu hem kablosuz bu denli hızlı şarj olabilen cihazlar için bence o kadar problem değil pilin ha 5saat ha 8 saat ekran süresi vermesi.

Doğru fakat her zamanda kablo ile dolaşmamda zor olabiliyor.iPhone 11 9-10 saat ekran süresi veriyor 2 yıllık telefon sonuçta amoled ekranıda yok.

• quote:

Siz bilirsiniz tabii ama iphone da da bunun cok fazla kati ekran sureleri alinamiyor diye biliyorum diğer yandan isyerimde imac depolama alanlarimda icolud kullanim aliskanligim olsaydi ben hic kiyaslama yapmazdim elim mahkum ios ne veriyorsa onunla yetinirdim o yuzden soylediginiz ios ekosistemindeyseniz ugrasmayin derim yerinizde olsam bu maceraya harmonyos ile katilirdim

Aynen icloud yedeğimi android e aktarmam ayrı sorun.Live photolar direk gidecek.İmei kayıt sorunu ayrı cabası.Harmonyos baktım güzel fakat biraz daha oturması lazım.Bu ekosisteme sanırım 12s veya 13 beklediğim gibi gelene kadar iPhone 11 satın alıp devam edeceğim.Alır almaz otomatik herşeyimi direk icloud dan güncelleme yapacak.Diğer türlü androide geçişimdede aktarmalar zor olacaktı çünkü.

• Oneplus 6t den 9'za geçtim lakin root yöntemini pek anlayamadım. Sanırım twrp şuan için yok. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba ?

• Beyler sarjim günlük olarak ekran açık kalma süresi ortalama 5 saat kadar alıyorum. Accubattery programından pil sağlığı durumuna baktım %45 olarak gözüküyor sizce bu doğru mudur aklıma şüphe girdi de. 5 saat ekran süresinin içinde her gün 2 saate yakın girdiğim pubg oyunu da var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipee

Oneplus 6t den 9'za geçtim lakin root yöntemini pek anlayamadım. Sanırım twrp şuan için yok. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba ?

Hocam çok kritik değilse root işine girmemenizi tavsiye ediyorum şu an 9 modelleri için. Cihazını brick eden çok fazla, daha adam gibi tool da yok piyasada brick olan cihazları kurtarmak için. Bence biraz bekleyin oturması için. twrp de beklemeyin bence, bildiğim kadarıyla 8 serisi için bile android 11 twrp hala çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anisotropic -- 6 Haziran 2021; 22:0:23 >
  • Anisotropic kullanıcısına yanıt

Hocam neleri hard brick yaptım, soft brick yaptım ama bir şekilde kurtardım. Ne olursa olsun root, rom sevdamdan vazgeçemedim. :)))

Gerçi oneplusla tanıştıktan sonra roma asla ihtiyaç duymadım ama rootsuz asla =)

Oneplus 9 için twrpsiz, Magisk ile rootlama yöntemi varmış ve yaptım canavar gibi kullanabiliyorum.

• Telefonu kullanan arkadaşlar bir sorum var 8T kullanıyordum şimdi Asus rog 5 var 12 256 , 9 pronun mesajlar uygulaması ve rehber uygulaması yine Google mı 8 T standartlar Google uygulamaları olmasından dolayı çok rahatwız olmuştum...

• 1+1 ile başladığım macerama bugün 9r ile devam ediyorum. Aranız alır mısınız bilmem ama ben geldim yine de :)

Bu arada ekran harika cidden....

Oxygen OS de çok akıcı sade olmuş cidden beğendim..

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.