Şimdi Ara

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.313
Cevap
42
Favori
205.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam ben yükleyip denedim. Güzel olmuş ama tam akışkan gibi gelmedi bana. AOD ekranında bildirimlerin gözükmemesi sorunu devam ediyor hala. Bir de ekranın 120 hz de çalışmama sorunu vardı ama iki adb komutu ile o sorun düzeliyor. Tekrar oxygen os a geri döndüm bende. Ama kapalı betadan çıkıp stabil bir sürüm yayınlanırsa o zaman oxygen os yerine tercih ederim sanırım.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bu 8t yakınlık sensorunü nasıl duzeltecez *#808#yaziyorum birşey çıkmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALBAY kullanıcısına yanıt

İnşallah problem çözülür

• Merhaba arkadaşlar oneplus 8t ye 1 haftadır sahibim. Karanlık modda kaydırma yaptığım zaman resimde gördüğünüz gibi mor bir şey sanki pixel oraya yetişemiyor gibi bir görüntü çıkıyor. Bu sorun için araştırma yaptım bazı kullanıcılar da ortaya çıkıyormuş tipik bir amoled sorunu denmiş. Sizler de bu sorun mevcut mu ayrıca ileride bu sorun büyür mü gündelik kullanımı etkileyecek derecede? ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] ] ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spyrroo -- 7 Aralık 2021; 10:7:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Spyrroo kullanıcısına yanıt

Hocam amoled ekranlarda siyah renkte pixeller kendini kapatır. Siyah bir arkaplan varken (örn:koyu mod gibi) kaydırma yaptığınızda kapalı olan pixeller tekrar açılarak görüntüye yetişmeye çalışıyor gibi bir durum oluşuyor. Yani kapalı olan pixellerin tekrar açılıp tepki verme süresiyle alakalı. Mesela koyu moddan çıktığınızda böyle bir durumla karşılaşmazsınız çünkü pixeller siyah harici renklerde açıktır. Yani ileride büyüyecek bir sorun değil çünkü bu bir sorun, arıza vs değil. Amoled ekranların doğası böyle.

• gs01 G kullanıcısına yanıt
    Hocam yani 8t de herkeste mi böyle yoksa şans mı olma durumu

• Spyrroo kullanıcısına yanıt

Hocam herkeste aynı , ilk başta farketmiyorsun farkedince takılıp kalıyorsun , sonra unutuyorsun.sorun telefonda değil . Oxygen Os 12 ile Karanlık Mod 3 ayarlanabilir seviye özelliğiyle gelecek. Belki o zaman bu durum düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanpılas -- 7 Aralık 2021; 21:20:29 >
  • @vanpılas hocamın da dediği gibi tüm 8t lerde böyle. Hatta aynı senaryoda diğer markaların amoledlerinde de az ya da çok olacaktır. Ve yine bahsedildiği gibi oxygen os 12 ile 3 farklı seçeneği olan koyu mod geliyor. O zaman tam koyu yerine orta koyu veya hafif koyu seçeneği ile bu durum azaltılır. Şu an seçenek olmadığı için tam siyah oluyor koyu modda ve pixeller kapanıp açıldığı için bu durum daha çok göze batıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 7 Aralık 2021; 23:0:34 >
  • Son güncelleme olayı çok canımı sıktı ne düşünüyorsunuz :)

• Mysal kullanıcısına yanıt

Güncelleme mi geldi hocam yoksa .11 güncellemesinden mi bahsediyosunuz :)

• Yok hocam android 12 güncellemesinde plaka uçma olayını diyorum :)

Bize gelene kadar bu durum düzelir sanırım hocam. Çünkü aosp olarakta color os olarakta android 12 yi yükledim ve herhangi bir sorun olmadı plakalarda. Büyük ihtimal oxygen os stabil sürüme geçince o da düzelecektir diye umut ediyorum :)

• Op9 prolarda global harici hep uçmuş, sizinki global mı?

Hayır hocam benim ki eu sürüm :) Allahtan oxygen os betası çıkmadı bu haberden önce yoksa ben direk yüklerdim :)

Edit: Op9 pro ana konusunda biraz gezindim de sadece beta da değil stabil sürümde de aynı sorunlar yaşanıyor sanırım. Durum böyle olursa tekrar plaka attırmak gerekecek gibi gözüküyor. 4+4 aylık yasal süre içerisinde yeni bir plaka methodu çıkar sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 8 Aralık 2021; 14:3:16 >
  • Arkadaşlar android 12 sürümünde anlamadığım bir şey var. Imei sıfırladığında tekrar yükleyemiyor muyuz? Yükleyebiliyorsak sorun olmadığını düşünüyorum. Deneyimleyen arkadaşımız var mı?

• burocker25 B kullanıcısına yanıt

12de yüklenmiyor gibi görünüyor henüz

• 8 serilerinde plaka sorunu yok diye biliyorum OSS12 kapalı beta sürümünü yükleyenler var, ayrıca cos12 yükleyenler de var herhangi bir problemle karşılaşılmamış ancak 9 serilerin hepsinde plaka sorunu mevcut çözüm aranıyor.

• ByCod3R kullanıcısına yanıt

İnşallah hocam, @gs01 isimli arkadaşımız da öyle söylemişti. Oda ikisini yapmış ve böyle bir problem ile karşılaşmamış.

• 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.