Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.987
Cevap
70
Favori
486.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam Android 10 dan sonra düzeldi değilmi? Yoksa şu sonradan gelen oxygen os 9.5. 13 ile mi düzeldi? Sevindim gerçekten Bi ön kamera testi yapıp özelden veya buradan fark etmez ise paylaşım yaparsanız çok sevinirim gözümle görmek istiyorum 😂 sadece ön kamera

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LeTHaLdeepth L kullanıcısına yanıt
    Titreme derken merak ettim hocam, ekranda mı vardı? Ayrıca şarj konusunda cihaz başarılı. 35-40 saatte bir şarja takıyorum genelde. Ekran süresi de 5 saat civarı oluyor. Ki normal. Kamera konusunda da başarılı bir cihaz. Gcam de yüklemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tomb.raider kullanıcısına yanıt
    Ben kamerasını halen yetersiz buluyorum.Ama memnun muyum?
    Evet memnunum.
    Normal menüde bile aşağı inerken nette falan hep titreme var idi.
    Şu an sıkıntı yok.
    Yüzde 20 altına inmiyorum genelde ve 6 ile 6.30 saat arası ekran alıyorum full ayarlarda.

• SelmanTatarOğlu kullanıcısına yanıt
    13 sürümü ile düzeldi.
    Android 10 beta yüklemedim.

• Eyvallah hocam teşekkür ederim

• Arkadaşlar iyi günler. Bu yeni çıkan yasa sorun çıkartıyor mu? Pasaport kaydı imei filan fazla bilgim yok yardımcı olurmusunuz. Bir de sahibinden alışveriş yapan varsa satıcı isimi söyleyebilirmisiniz? Teşekkür ederim.

• Poseidon... P kullanıcısına yanıt
    Kimse sorun çıkmaz diyemez.
    Riskli bir iş.
    Ama bir şey olmaz .

Teşekkür ediyorum

Pasaporta kayıtlı kişi dışında kullanılamaz gibi birşey okudum

• Poseidon... P kullanıcısına yanıt
    Evet pasaport sahibi dışında kullanım olmayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Poseidon...

Pasaporta kayıtlı kişi dışında kullanılamaz gibi birşey okudum
    En temizi imei yazdırmak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alma arifesinde olduğum için bir soru daha sormak istiyorum . Telefonda olası bir donanımsal sıkıntı çıksa yedek parça ya da tamirini sağlayacak yer bulma şansımız nedir ?
  • Cihaza maalesef henüz sahip değilim ancak hakkında ne kadar konu, mesaj varsa -özellikle xda’da- okuyorum. Tamamen bu okuduklarımdan yola çıkarak yazıyorum bunları, önden söyleyeyim.

Facebook ya da benzeri sosyal medya uygulamalarında bu titreme sorunununu yaşayan arkadaşlar, uygulama içinde kaydırma yaparken, sayfadaki hareketli görüntülerden, vidrolardan hemen sonra mı oluyor titreme dediğiniz?
    Eğer cevap “evet” ise kesinlikle 60-90hz geçişinden kaynaklı çünkü. Pili çok yemesin diye video izlerken otomatik 60hz oluyor, Android’de video oynatırken belli bir medya kütüphanesi (adını hatırlamıyorum) kullanılıyor. Ancak bazı uygulamalar aktif olarak video izlemesenizde yer yer o kütüphaneye başvurabiliyor. Herhangi bir uygulama o kütüphaneyi kullandığında, cihaz “video izleniyor, 60hz’e geçmeliyim” komutunu veriyor. Normalde bu geçişi hissetmek kolay değil ancak kaydırırken üst üste gerçekleşince sıkıntı veriyor. Scroll esnasında anlık 60-90 arası değişim olup duruyor. Bu da göze titreme olarak yansıyor. Sorunun bundan okup olmadığını öğrenmek için sabit 90hz’e almayı deneyebilirsiniz. Daha önce burada da paylaşılan bir adb komutu ile de açabilirsiniz ama sırf bunun için auto90 adlı bir uygulama da çıkmış herhalde, üstteki mesajlarda bir arkadaş paylaşmış. Root gerektiren bir işlem değil. “Sabit 90hz çok pil yiyor” derseniz kapatması çok kolay, telefon ayarlarından girip 60 ya da 90’ı tekrar seçerek eski haline getirilebiliyor.

• arkadaslar v30 plus dan gecmeyi dusunuyorum aklima takilan soru bu telefonda bankacilik islemlerini kullana bilir miyim malum imei farkli cihaza kayitli oldugu icin problem olur mu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alifatihayik69 A kullanıcısına yanıt
    Kullanabilirsiniz hocam

• kardeş yakışıyor mu K kullanıcısına yanıt
    cevap icin tesekkur ederim

• Arkadaşlar selam,
    Programlar kısmında ya da anasayfa vs klasör ekleyemiyor muyuz!?

Teşekkürler.

• shafck kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz video olayı yanlış. çünkü otomatik oynatma kapalı iken yapıyordu bende

• alifatihayik69 A kullanıcısına yanıt
    Cihaz root lu olsa Kuveyt veya ziraat de sorumluluğu size atıyor😂🙋‍♂️
    cihaz fabrika çıkış Op7 Pro nasıl ise bu cihaz da aynı şekilde.
    root olmadığı müddetçe gönül rahatlığıyla kullanabilirsin root olsa da sıkıntı değil bende daha önce mi 8 se vardı root vardı otomatik eşleştirme yapmadan şifre ile giriş yapıyordum sorun olmuyordu

• SelmanTatarOğlu kullanıcısına yanıt
    Doğrudur test edemiyorum. Yalnız mesajda biraz bahsettiğim şeyde, videonun oynaması şart değil. Bu tip uygulamalarda play butonu olan her şey dediğim kütüphaneyi tetikleyebilir. Kütüphane deyip durduğum şeyi codec gibi düşünün ya da windows’taki direct-x gibi. Oyunu daha açmadan dll hatası almışsınızdır, o mantık yani. Ama soeun o olmayabilir de tabi net bi’ şey diyemiyorum

• 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.