Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.984
Cevap
74
Favori
483.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zaomss

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-oneplus-7-pro-8-256-695130369/detay İlgilenen arkadaşlar için bence fiyat iyi
    Bu fiyatları önümüzdeki ay görür rahat :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -KEHRiBAR-

Tşk ederim 920 euro ben extra kulaktik+sarj cihazi kablosu+kılıf set aldim hep android kullanmis biri olarak boyle cihaz kullanmadim sa+hu+sony+htc hepsini kullandim bu başka.
    İyi olduğuna eminim fakat şuanda fiyatlar çok karışık heryerde.Bende haziran temmuz gibi alırım fiyatta düşer.X i satıp alacağım üstüne tekrar ekle al sonra çok zarar etmek istemiyorum x teki gibi.

• RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    Tabi Türkiye'de daha fazla oluyor haklisin insallah alırsın kardeşim.avrupa daha uyguna geliyor demi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -KEHRiBAR-

Tabi Türkiye'de daha fazla oluyor haklisin insallah alırsın kardeşim.avrupa daha uyguna geliyor demi?
    Yani hemen hemen.Ama bunun fiyatı düşecek her zaman ilk alan zarar ediyor.O yüzden biraz beklemek mantıklı.

• 8+265GB modelin Avrupa fiyatı ABD'ye göre hem 59 Euro daha fazla, hem de Euro zaten başlı başına 70kr daha değerli yani bu ihtimalleri düşünürsek Çin'den gelenlerin ucuzlamasını beklemek karlı olacaktır diye düşünüyorum zira oradaki satış fiyatı uygun.
  • eyüp1907 E kullanıcısına yanıt
    Bende böyle düşünüyorum. Özellikle çin ve abd cihazları avrupaya göre bariz ucuz. Hem çin hemde abd ürünlerinde eksik band yok yani 4.5g uyumu sıkıntısız hemde çin versiyona kolayca global rom yüklenebiliyor. Avrupanın bi avantajı yok yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz in ekraninda sorunlar baslamis.

https://www.haberler.com/bazi-oneplus-7-pro-sahipleri-hayalet-dokunma-12083650-haberi/

Beklemekte yarar var, acele etmeyin.

Bide ustune oneplus 7 pro nun zoomu tam olarak 3x degil, 2.2x imis. Dalavereyle 3x zoom a kadar getiriyolarmis.

https://www.androidauthority.com/oneplus-7-pro-zoom-989153/

zoom cok onemli diil ama, ekran olayi isletim sistemi sorunu degilse, ve ekranla bagliysa, bu yeni surum telefon beklemek gerekicek demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitefox1337 -- 24 Mayıs 2019; 22:48:17 >

• -KEHRiBAR- kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Ayarlarda 90 hz düşürme gibi bir seçenek varmı?

• metinsen kullanıcısına yanıt
    Evet var.ekran sorunu gördüm sukur bende birsey yok suan ★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

• nitefox1337 N kullanıcısına yanıt
    Wifi hızlanmayacak derken, ortaya öyle bir iddia atan oldu mu? Hocam anlaşamıyoruz sanırım, ben adsl/fiber örneğini sadece bant genişliğine örnek olarak vermiştim. Mobil internetle yerleşik sistemin farklı olduğunu biliyorum yani :D neyse boş verelim henüz doğmadı nasılsa çocuk.

Anlamdım hocam teşekkür ederim. Bende yurt dışından kuzenime aldırıcam inşallah. Ekran sorununu bende soracaktım size neyseki sorun yokmuş sizde. Full set olarak aldınız galiba hangi ülke?

Rica ederim.Hollanda

Tekrar hayırlı oldun iyi günlerde kullanın.
    İsviçre’de set olarak varmıdır acaba.

Teşekkürler.Bilmiyorum ama her ulkede yok galiba, belli basli ulkelerde.Sitesinde vardi ulkeler

• Ben de birçok arkadaşın dediği gibi Temmuz başını görmekte yarar var diye düşünüyorum. Tabi parası olan beklemek istemeyebilir o ayrı olay ama düşeceği de bariz

• zaomss kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle bir mevzu var Mi 9'u pahalıya satabiliyorlar evet ama o cihaz pasaport ile kayıt oluyor. OnePlus'ın ise imei avantajı var yani buna rağmen pahalıya satarlarsa kimse almaz, 5 milyar seviyelerine çıkan adam ikinci elde P30 Pro kovalar. Avrupa fiyatı pahalı olmasaydı ben şu anda cihazı almıştım ama bütçemi baya aşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyüp1907 -- 24 Mayıs 2019; 23:47:24 >
  • eyüp1907 E kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece imei kaydından dolayı değil. Abd ve çin fiyatları gayet uygun bu cihaz için bence. Fakat şöyle bişi var. Zorunlu olarak avrupadan alanlar pahalıya satacak. Bunu gören abd ve çinden getiren satıcılar da fiyatı düşürmeyecek bir süre. Sonuçta bu fiyata gidiyor diye. Adama yazıp söylesen bile bu çin fiyatı uygun olmalı diye, serbest piyasa sonuçta maalesef bir kural yok. Bakalım göreceğiz, bende temmuz başı gibi almayı düşünüyorum 7plusu satıp. İphoneden geçen arkadaşlar varsa akıcılık konusunda yorumlarını bekliyorum

• Arkadaşlar yardımcı olur musunuz? Daha evvel ithalatcı garantili telefon aldım ama migrostan aldım. Böyle elden satan birinden almadım. P20 pro var şu an. Son gelişmelerden dolayı satmak istiyorum. One plus 7 pro ya gözümü diktim. Bu telefon 300 500 fazlaya migros gibi hepsiburada gibi yerlerde satılır mı? Yoksa yurtdışından getirenlerden mi alabilecez sadece. Saygılarımla..

• koyumavi12345 K kullanıcısına yanıt
    Hepsiburadadaki oneplus 6t fiyatına bakarsak... çok daha pahalıya gelecektir bence böyle platformlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: zaomss

Hepsiburadadaki oneplus 6t fiyatına bakarsak... çok daha pahalıya gelecektir bence böyle platformlarda.
    İlla hepsiburada gibi yerler olmasına da gerek yok. Gidip bir kurumsal telefoncudan alabilir miyim? Facebookta sahibinden de satılan yerlerden almak istemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.